FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Specifics from HatsDating Service Video
Quiz about Specifics from HatsDating Service Video

Specifics from "Hats"/"Dating Service Video" Quiz


If you've seen "Whose Line", you've probably seen Hats/Dating Service Video, but do you know the specifics of this popular sketch? Let's find out!

A multiple-choice quiz by cooluser14. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
cooluser14
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
186,761
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
650
- -
Question 1 of 10
1. Who said "Want to mount a mountie?" Hint


Question 2 of 10
2. "Oh, you can measure me, but you won't be throwing me back." When Ryan Stiles said this memorable quote, he wasn't wearing a hat. What was he holding? Hint


Question 3 of 10
3. Who had "been with presidents before, but loved the common man"? Hint


Question 4 of 10
4. Greg Proops put on a rabbit mask, but the audience couldn't hear what he was saying. What did Greg say? Hint


Question 5 of 10
5. Colin used the same hat and the same line for two different games of "Hats". He wore a hat of which profession? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following lines did Ryan NOT say during "Hats"? Hint


Question 7 of 10
7. It's natural that the actors would reuse hats/props over the various episodes. Wayne put on a set of Girl Scout badges and said, "I'll be your little brownie." Who used the same set of badges and was a Boy Scout? Hint


Question 8 of 10
8. Greg came on with a prop and said, "Hi. I'm a member of Congress." What prop did he have? Hint


Question 9 of 10
9. When it was his turn for "Hats," Ryan once went out there with his hat/prop and didn't say a thing.


Question 10 of 10
10. Who was "looking for the elusive Canadian beaver"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said "Want to mount a mountie?"

Answer: Wayne Brady

Wayne came on with a hat with a chicken on it, said "My loving's so good it will make your 'Chicken Run'." The audience booed him so much he ran offstage and this was what he said when he came back.
2. "Oh, you can measure me, but you won't be throwing me back." When Ryan Stiles said this memorable quote, he wasn't wearing a hat. What was he holding?

Answer: fish

Ryan spread his legs and placed the tail of the fish over his privates. The audience got a charge out of this.
3. Who had "been with presidents before, but loved the common man"?

Answer: Colin Mochrie

Colin's "hat" was a brown wig with a blue beret attached. He, of course, was imitating Monica Lewinsky, who is frequently made fun of on "Whose Line".
4. Greg Proops put on a rabbit mask, but the audience couldn't hear what he was saying. What did Greg say?

Answer: "I'm not into protection."

After Greg said that, Drew said, "Excuse me? They couldn't hear you." Greg lifted up his mask. "Oh," said Greg, "could no one hear me?" After making a witty comment, he never did repeat what he originally said.
5. Colin used the same hat and the same line for two different games of "Hats". He wore a hat of which profession?

Answer: bellhop

His lines were: "How 'bout instead I give you a tip?" and "No, let me give you a tip."
6. Which of the following lines did Ryan NOT say during "Hats"?

Answer: "I'm ready for your parry if you're ready for my thrust."

Greg actually made the comment about "parry/thrust" when he was pretending to be a fencer. For "30 minutes," Ryan put a pizza on his head. For "express mail," he wore a postmaster's hat. For "because I can," he put on a dog mask.
7. It's natural that the actors would reuse hats/props over the various episodes. Wayne put on a set of Girl Scout badges and said, "I'll be your little brownie." Who used the same set of badges and was a Boy Scout?

Answer: Colin Mochrie

Colin wore the badges and said, "No, baby, YOU better be prepared."
8. Greg came on with a prop and said, "Hi. I'm a member of Congress." What prop did he have?

Answer: whip

After stating that line, Greg attempted to crack his whip.
9. When it was his turn for "Hats," Ryan once went out there with his hat/prop and didn't say a thing.

Answer: True

He did this twice, actually. Once he wore a raptor mask and proceeded to suck in air, making the mask contort. Another time he wore a catcher's pad, spread his legs, put his hand there, and made signals for what type of "pitch" to throw.
10. Who was "looking for the elusive Canadian beaver"?

Answer: Greg Proops

In the previous sketch of "Hollywood Director", Colin claimed that he wanted a douggie. When Greg questioned him, Colin said it was a Canadian beaver. Greg put on an Elmer Fudd and sat on the stool, claiming that he was looking for the beaver.
Source: Author cooluser14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us