FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Best of Dallas
Quiz about The Best of Dallas

The Best of "Dallas" Trivia Quiz


Random questions from the best show ever on television!

A multiple-choice quiz by jayneashley80. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
300,661
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1360
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (10/10), Guest 156 (9/10), Guest 68 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Did Bobby and Pam ever have a biological child?


Question 2 of 10
2. How was Jock killed? Hint


Question 3 of 10
3. Jenna Wade was married to Bobby before she married Ray.


Question 4 of 10
4. How many children did JR have at the show's conclusion? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the rodeo cowboy that Sue Ellen left J.R. for? Hint


Question 6 of 10
6. When Jamie Ewing showed up at Southfork, J.R. needed some convincing she was who she said she was. He asked her what her father's nickname had been back when Jason and Jock were working together. What did Jamie say her father's nickname was? Hint


Question 7 of 10
7. How many times had Sue Ellen been married at the show's conclusion? Hint


Question 8 of 10
8. In season 12 Cliff reconnected with Afton Cooper. He discovered that Afton had a daughter that he suspected of being his child. What was Afton's daughter's name? Hint


Question 9 of 10
9. In season 10 the Ewing Oil name was taken away from J.R. and Bobby as part of the punishment from the Justice Department. What name did J.R. use when he started his new company a short time later? Hint


Question 10 of 10
10. At the conclusion of season 11, Sue Ellen fired three shots at J.R. after he pushed Nicholas to his death. Is Sue Ellen convicted and sentenced for this crime?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 173: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 156: 9/10
Jul 02 2024 : Guest 68: 7/10
Jun 23 2024 : Guest 120: 7/10
Jun 18 2024 : Guest 109: 7/10
Jun 17 2024 : Windydayz: 5/10
Jun 17 2024 : BonanzaFanz: 3/10
Jun 17 2024 : Mythical4: 8/10
Jun 16 2024 : Guest 92: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Did Bobby and Pam ever have a biological child?

Answer: no

Pam and Bobby conceive two children during the course of the show, only to lose them to miscarriages. The only child they have together is Christopher, their adopted child.
2. How was Jock killed?

Answer: helicopter crash

Jock was on his way back from South America when his helicopter went down due to inclement weather. J.R., Bobby, and Ray flew down to South America to hopefully rescue him, but they were unable to find him. They finally had to accepted that he had died when Bobby found his necklace in the bottom of a lake.
3. Jenna Wade was married to Bobby before she married Ray.

Answer: false

Jenna and Bobby dated on and off and were engaged twice, but never married. Jenna and Bobby also shared a child named Lucas, but he was raised as Ray's son.
4. How many children did JR have at the show's conclusion?

Answer: three

JR had one child with Sue Ellen, John Ross; one child with Vanessa, James; and a third child with Callie, whose name was never given.
5. What was the name of the rodeo cowboy that Sue Ellen left J.R. for?

Answer: Dusty Farlow

Sue Ellen took John Ross and moved to San Angelo to live at the Southern Cross with Dusty and his father Clayton.
6. When Jamie Ewing showed up at Southfork, J.R. needed some convincing she was who she said she was. He asked her what her father's nickname had been back when Jason and Jock were working together. What did Jamie say her father's nickname was?

Answer: Tumbleweed

J.R. thought that he was going to expose Jamie as a fraud by asking this question, but that wasn't the case. Soon J.R. would have to acknowledge that Jamie was indeed part of the Ewing family.
7. How many times had Sue Ellen been married at the show's conclusion?

Answer: three

Sue Ellen married JR twice and married Don Lockwood after she moved with him to England.
8. In season 12 Cliff reconnected with Afton Cooper. He discovered that Afton had a daughter that he suspected of being his child. What was Afton's daughter's name?

Answer: Pamela Rebecca Cooper

Cliff first believed that he might be the father of Afton's child when he heard her name. Afton left town after she found that Cliff had hired a private investigator to find out who the father was.
9. In season 10 the Ewing Oil name was taken away from J.R. and Bobby as part of the punishment from the Justice Department. What name did J.R. use when he started his new company a short time later?

Answer: J.R.E. Enterprises

J.R. tried to start over with a new company and vowed revenge on Jeremy Wendell for bringing his B.D. Calhoun scheme to light.
10. At the conclusion of season 11, Sue Ellen fired three shots at J.R. after he pushed Nicholas to his death. Is Sue Ellen convicted and sentenced for this crime?

Answer: no

J.R. agreed to drop the charges against Sue Ellen for shooting him, if she dropped the charges against him for pushing Nicholas of the balcony.
Source: Author jayneashley80

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us