FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Kidz Aiight Episode
Quiz about The Kidz Aiight Episode

'The Kidz Aiight' Episode Trivia Quiz


Here are 15 questions about the thirteenth episode of 'Dark Angel' called 'The Kidz Aiight'.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,982
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
432
- -
Question 1 of 15
1. What torture technique does Lydecker use on Zack? Hint


Question 2 of 15
2. What did Manticore put on Zack's tombstone? Hint


Question 3 of 15
3. What present does Max buy Logan? Hint


Question 4 of 15
4. Why didn't Lydecker get Zack to betray the others while he was at Manticore? Hint


Question 5 of 15
5. How did Lydecker eventually get the information he wanted out of Zack? Hint


Question 6 of 15
6. Which X5 was living in LA working as a Mechanic? Hint


Question 7 of 15
7. Which X5 was living in San Francisco working nights at a bar? Hint


Question 8 of 15
8. Which X5 was living in New York working as a Fashion Photographer? Hint


Question 9 of 15
9. Which X5 was living in Portland working in a bakery? Hint


Question 10 of 15
10. Which X5 was living in Las Vegas working as an Exotic Dancer? Hint


Question 11 of 15
11. How were the compromised X5s warned? Hint


Question 12 of 15
12. What did Zack want Max to do before he would give her his contact number? Hint


Question 13 of 15
13. Which of the X5s was cornered by Lydecker and called on Zack to help her escape?

Answer: (In Portland)
Question 14 of 15
14. What did Zack say Max would need to keep from getting caught? Hint


Question 15 of 15
15. Why didn't Max and Logan finish their dinner together? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What torture technique does Lydecker use on Zack?

Answer: Psychoactives

Max told Zack that if they used psychoactives on him he couldn't be sure that he hadn't given anything away.
2. What did Manticore put on Zack's tombstone?

Answer: His barcode

After Lydecker's attempts to get Zack to reveal what he knows fail. Zack's doctor supposedly fakes his death to get him out of there. Only Manticore is a covert operation, they are not going to be leaving evidence lying around in graves, they would use the body for research or incinerate it.
3. What present does Max buy Logan?

Answer: Chicken

She brings him a fresh chicken and he invites her to dinner to share it with him, but he forgets to turn the oven on. Whoops!
4. Why didn't Lydecker get Zack to betray the others while he was at Manticore?

Answer: He didn't remember anything about them

Zack made himself forget everything about the X5s so he wouldn't compromise them. It was a technique that Manticore had taught them before they escaped. It seemed to irritate Lydecker.
5. How did Lydecker eventually get the information he wanted out of Zack?

Answer: He 'bugged' him about it

Lydecker let Zack escape but planted a bug and transmitter on him first. Zack called Max to help him escape. He was upset about not remembering the locations of the X5s because he was the only one who knew. Max helped him remember the locations of three of them, and then discovered that they had been overheard.
6. Which X5 was living in LA working as a Mechanic?

Answer: Zane

Zane was a mechanic in LA. He had a German Shepherd.
7. Which X5 was living in San Francisco working nights at a bar?

Answer: Jondy

Jondy lived in San Francisco near the Golden Gate. She didn't mind working nights at a bar because like Max, she never needed much sleep.
8. Which X5 was living in New York working as a Fashion Photographer?

Answer: No X5 that Zack mentioned

In the 'Pilot' episode, Max mused about the types of lives her transgenetic siblings might be living. She mused that Jondy might be a Fashion Photographer.
9. Which X5 was living in Portland working in a bakery?

Answer: Tinga

Tinga was in Portland and had a job in a Bakery. After the escape she let her hair grow out, Zack thought she hadn't ever cut it since the escape.
10. Which X5 was living in Las Vegas working as an Exotic Dancer?

Answer: No X5 that Zack mentioned

Zack only compromised three X5s (Tinga, Jondy, and Zane). Krit was mentioned, but Zack didn't remember anything about him at the time.
11. How were the compromised X5s warned?

Answer: Eyes Only made a nation-wide broadcast about it

Zack had a contact number that the X5's could call if they needed to get in touch with him, but if he wanted to talk to one of them he called them and he couldn't remember anyone's phone number (except Max's, but its different with her). So Logan made a National cable hack to warn the X5's they had been compromised.
12. What did Zack want Max to do before he would give her his contact number?

Answer: Leave Seattle

Zack told Max 'If you want to get on board with the way I do things it's not too late. First step though is leaving Seattle...'
13. Which of the X5s was cornered by Lydecker and called on Zack to help her escape?

Answer: Tinga

14. What did Zack say Max would need to keep from getting caught?

Answer: Another miracle

When Max said goodbye to Zack and Tinga before they left for Canada, Zack told Max 'Let's hope miracles come in two because you're going to need one to keep from getting caught.' (The first miracle was Logan being able to walk again.)
15. Why didn't Max and Logan finish their dinner together?

Answer: Logan fell

Through out the episode Logan had been having trouble with his newly fixed legs. While Max was rummaging through his refrigerator so they could finish their dinner, he fell and tried to hide it from her.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us