Quiz about Ultimate Friends Trivia
Quiz about Ultimate Friends Trivia

Ultimate 'Friends' Trivia Trivia Quiz


'Friends' maniac? Then you should know these!

A multiple-choice quiz by Duddits. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
Duddits
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
78,998
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 25
Plays
13583
Last 3 plays: Guest 69 (24/25), Guest 47 (13/25), Guest 178 (15/25).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. To get over Richard, what did Monica start making? Hint

Marmalade
Pancakes
Candy
Jam

2. What was the name of the self help book that the girls loved? Hint

Be Your Own Cleansing Pool
Be Your Own Person
Be Your Own Lightning Bearer
Be Your Own Windkeeper

3. Where was the 'Aroma' room? Hint

Phoebe's dollhouse
Monica's apartment
Monica's dollhouse
Phoebe's apartment

4. Where did Monica and Ross' parents jet off to for Thanksgiving? Hint

Puerto Rico
Caribbean
Bahamas
Riviera

5. What was wrong with the couch Ross returned to the store? Hint

It had a stain
It was cut in half
It was torn
The colour was wrong

6. What was the name of Eddie's ex-girlfriend? Hint

Tillie
Tara
Tina
Tanya

7. How many long-stemmed roses did Ross send to Emily? Hint

86
100
72
52

8. What was Phoebe in charge of at Rachel's surprise party? Hint

cups and food
ice and food
balloons and ice
cups and ice

9. What was the name of the Photographer who almost moved in with Chandler? Hint

David
Eddie
Eric
Mark

10. What was the name of Joey's stalker?

Answer: (One Word)
11. Who did Phoebe think would have very hairy children? Hint

Chandler and Janice
Janice and Ross
Joey and Monica
Chandler and Monica

12. What did Pete Becker invent? Hint

Moss 12
Moss 865
Moss 876
Moss 120

13. Which of the girls did Joey mistakenly see in the shower? Hint

Rachel
None
Phoebe
Monica

14. How many lasagnas did Monica make for her aunt? Hint

6
13
12
14

15. Who fell in an open grave? Hint

Chandler
Phoebe
Joey
Ross

16. What heirloom did Phoebe inherit? Hint

A Fur Coat
A Chair
A Dollhouse
A Puppy

17. What is the name of the beautiful woman that Chandler spots during Joey's musical? Hint

Amanda
Amber
Anna
Aurora

18. Because of his fear of Eddie, where did Chandler start sleeping? Hint

Monica's couch
Ross's couch
His couch
the floor

19. What is the name of the laundrette the girls use? Hint

Suds N Stuff
Laundry Room
Klean It
Launderama

20. What does Rachel tell Ross he should name the cat he was buying with Julie? Hint

Mark
Joshua
Paolo
Michael

21. Who plays the part of Phoebe's brother, Frank Jr.?

Answer: (Two Words)
22. Which company did Joey owe $1100.00 to? Hint

I Love Lucite
Lucy Loves Me
I Love Larite
Lucy's Abode

23. What did Chandler get drunk on at Joey's birthday party? Hint

jello shots
punch
vodka and cranberry
wine

24. What book did Joey keep in the freezer? (not "Little Women")

Answer: (Two Words - Stephen King Novel)
25. What did Joey eat for $50? Hint

a glass of fat
a donut
a book
a bag of chips


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. To get over Richard, what did Monica start making?

Answer: Jam

Joey loved it so much, he ate whole jars of it!
2. What was the name of the self help book that the girls loved?

Answer: Be Your Own Windkeeper

'You totally let him wash his feet in the pool of your inner power!'
3. Where was the 'Aroma' room?

Answer: Phoebe's dollhouse

'Hey, my father's house does that!' (Chandler to Monica)
4. Where did Monica and Ross' parents jet off to for Thanksgiving?

Answer: Puerto Rico

Leaving Monica to make Thanksgiving dinner.
5. What was wrong with the couch Ross returned to the store?

Answer: It was cut in half

'I'll give you store credit to the value of {$4.'} 'I will take it!'
6. What was the name of Eddie's ex-girlfriend?

Answer: Tillie

'You slept with my girlfriend, and then you killed my fish?!'
7. How many long-stemmed roses did Ross send to Emily?

Answer: 72

"One for each day I've known and loved her."
8. What was Phoebe in charge of at Rachel's surprise party?

Answer: cups and ice

'I will be in charge of cups and ice!'
9. What was the name of the Photographer who almost moved in with Chandler?

Answer: Eric

He almost moved in instead of Joey!
10. What was the name of Joey's stalker?

Answer: Erika

'Enclosed please find fourteen of my eyelashes!'
11. Who did Phoebe think would have very hairy children?

Answer: Janice and Ross

'Ok. I didn't know you would say that!'
12. What did Pete Becker invent?

Answer: Moss 865

'Every office in the world uses that program!'
13. Which of the girls did Joey mistakenly see in the shower?

Answer: Monica

He was trying to see Rachel.
14. How many lasagnas did Monica make for her aunt?

Answer: 12

'What am I supposed to do with a dozen lasagnas?'
15. Who fell in an open grave?

Answer: Ross

His worst fear, ever.
16. What heirloom did Phoebe inherit?

Answer: A Fur Coat

17. What is the name of the beautiful woman that Chandler spots during Joey's musical?

Answer: Aurora

She was married, had a boyfriend and started dating Andrew!
18. Because of his fear of Eddie, where did Chandler start sleeping?

Answer: Monica's couch

19. What is the name of the laundrette the girls use?

Answer: Launderama

That was where Ross and Rachel had their first "date".
20. What does Rachel tell Ross he should name the cat he was buying with Julie?

Answer: Michael

After the blind date she was with.
21. Who plays the part of Phoebe's brother, Frank Jr.?

Answer: Giovanni Ribisi

He was in an earlier episode as a guy who dropped a condom in Phoebe's guitar case. I wonder if she remembered?
22. Which company did Joey owe {$1100.00} to?

Answer: I Love Lucite

23. What did Chandler get drunk on at Joey's birthday party?

Answer: jello shots

He had a bright green tongue!
24. What book did Joey keep in the freezer? (not "Little Women")

Answer: The Shining

'Joey, you want to put the book in the freezer?'
25. What did Joey eat for $50?

Answer: a book

"Remember the time you paid me $50 to eat that book?"
Source: Author Duddits

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 69: 24/25
Dec 02 2022 : Guest 47: 13/25
Dec 02 2022 : Guest 178: 15/25
Dec 02 2022 : Guest 49: 7/25
Dec 02 2022 : Guest 80: 13/25
Dec 01 2022 : Guest 178: 12/25
Nov 30 2022 : Guest 47: 17/25
Nov 30 2022 : ramses22: 6/25
Nov 30 2022 : Guest 131: 8/25

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us