FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 1
Quiz about Tekken 1

"Tekken 1" Trivia Quiz


"Tekken 1" was the first of the series to be released. It came out on Arcade in 1994, my first year of school!

A multiple-choice quiz by kiwichris. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
kiwichris
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
268,304
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
141
- -
Question 1 of 10
1. Who is the final boss in Arcade mode? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these characters from the first "Tekken" tournament does not fight in the second? Hint


Question 3 of 10
3. Is Devil Kazuya available in two-player mode?


Question 4 of 10
4. All of the stages in "Tekken" are real places. Where is King George Island? Hint


Question 5 of 10
5. The music for "Tekken" was re-used in "Tekken 2". What was the only stage music not used again? Hint


Question 6 of 10
6. The characters in "Tekken" usually have at least one other fighter who shares many common moves with one another (eg. King &and Armor King). Who is the only character that does not have corresponding moves with another? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these records did "Tekken" obtain in the 2008 Gamers edition of "The Guinness Book of World Records"? Hint


Question 8 of 10
8. How many characters were in the game (not including Devil)? Hint


Question 9 of 10
9. Which company published "Tekken"? Hint


Question 10 of 10
10. Who is the largest character in size? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the final boss in Arcade mode?

Answer: Heihachi

Heihachi is the boss for all charachters except when the player is Heihachi. His boss is Devil Kazuya.
2. Which of these characters from the first "Tekken" tournament does not fight in the second?

Answer: Jack

Jack's place in "Tekken 2" is taken by Jack-2. P.Jack is the only Jack model to fight in more than one "Tekken" tournament.
3. Is Devil Kazuya available in two-player mode?

Answer: No

He can only be used in Arcade. He can be unlocked by beating the "Galaga" mini-game.
4. All of the stages in "Tekken" are real places. Where is King George Island?

Answer: Antarctica

King George Island is part of the South Shetland Islands. It is disputed by Argentina, Chile and the United Kingdom as part of their Antarctic territory.
5. The music for "Tekken" was re-used in "Tekken 2". What was the only stage music not used again?

Answer: Venezia

In "Tekken 2", Fiji was Rogers music. Angkor Wat was Kunimitsu's and Chicago was Lee's.
6. The characters in "Tekken" usually have at least one other fighter who shares many common moves with one another (eg. King &and Armor King). Who is the only character that does not have corresponding moves with another?

Answer: Paul

Wang shares moves with Michelle. Lee shares with Law and Nina with Anna.
7. Which of these records did "Tekken" obtain in the 2008 Gamers edition of "The Guinness Book of World Records"?

Answer: The first Playstation game to sell over one million copies

One million was a big number for video games in those days! This also meant it is the first game in its genre to sell over one million on the Playstation as well.
8. How many characters were in the game (not including Devil)?

Answer: Seventeen

This includes the eight starter characters, their sub-bosses and Heihachi. Devil is just a tertiary costume for Kazuya.
9. Which company published "Tekken"?

Answer: Namco

Sega made "Virtua Fighter", "Tekken's" arch rival at the time. Tecmo made another of "Tekken's" competitors; "Dead or Alive".
10. Who is the largest character in size?

Answer: Kuma

Kuma is the biggest by far; he towers over any of the other fighters. Kuma, Ganryu, P. Jack and Jack all have similar moves.
Source: Author kiwichris

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us