FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 6
Quiz about Tekken 6

"Tekken 6" Trivia Quiz


Welcome to my third quiz.I hope you enjoy it and please rate. "Tekken 6" is for PS3 and Xbox 360.

A multiple-choice quiz by DingDingRob95. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
330,951
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
133
- -
Question 1 of 10
1. The "Tekken 6" Scenario Campaign prologue tells us the story of the Mishimas. There were nine known characters. Eight of them were Heihachi, Kazuya, Jun Kazama, Jin, Devil Jin, Ogre, Lars Alexandersson and Jack-4 robots. Who was the ninth character? Hint


Question 2 of 10
2. When Leo was young, what happened to his father? Hint


Question 3 of 10
3. In Lee's "Tekken 6" ending, he was playing golf but what golf club was he using? Hint


Question 4 of 10
4. Who is Lars' best friend, who works for Tekken Force? Hint


Question 5 of 10
5. When Heihachi and Lars first meet, Lars threatens to kill him but who gets in Lars' way? Hint


Question 6 of 10
6. When Lars does finds out where the epitaph is, where was it? Hint


Question 7 of 10
7. In Bob's "Tekken 6" ending, how heavy was he in pounds when he stepped on the scales? Hint


Question 8 of 10
8. In the "Tekken 6" stage Tunnel Disaster, there is an oil tanker. What is written on the side of it? Hint


Question 9 of 10
9. During one of the scenes in the "Tekken 6" S.Campaign cinematics, Lili gives Lars a car because she thought it was hideous. What was the engine size of the car? Hint


Question 10 of 10
10. How many stages are there in the Scenario Campaign Mode? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The "Tekken 6" Scenario Campaign prologue tells us the story of the Mishimas. There were nine known characters. Eight of them were Heihachi, Kazuya, Jun Kazama, Jin, Devil Jin, Ogre, Lars Alexandersson and Jack-4 robots. Who was the ninth character?

Answer: Jinpachi Mishimia

Jinpachi Mishima came along in "Tekken 5", he is the final boss. In the "Tekken 6" Scenario Campaign prologue, Jin explains how he defeated Jinpachi to take over the Mishima Zaibatsu.
2. When Leo was young, what happened to his father?

Answer: He went missing

In Leo's "Tekken 6" prologue, it says that his father disappeared. Later, his mother was killed by Kazuya. Leo then choose to enter "Tekken 6" to get revenge on Kazuya.
3. In Lee's "Tekken 6" ending, he was playing golf but what golf club was he using?

Answer: Driver

In Lee's "Tekken 6" ending, the golf balls he was using were explosive. Heihachi, Jin and Kazuya were tied to big fireworks, and when the golf ball exploded, they all went flying up in the air and exploded.
4. Who is Lars' best friend, who works for Tekken Force?

Answer: Tougou

Tougou is the commander of Tekken Force. He is eventually killed by G Corporation. He is also a non-playable character.
5. When Heihachi and Lars first meet, Lars threatens to kill him but who gets in Lars' way?

Answer: Alisa

Lars finds Heihachi and asks him where he put the epitaph in central America. Heihachi refuses to tell him, Lars gets impatient and threatens to kill him. Alisa tries to stop him but one of Heihachi's guards tries to attack Lars. Alisa attacks him and then Lars shoots at Heihachi. Heihachi manages to catch the bullet in his mouth.
6. When Lars does finds out where the epitaph is, where was it?

Answer: Under the Mishima Zaibatsu

Lars receives a phone call from Tekken Force that the epitaph is under the Mishima Zaibatsu. Lars then tells Heihachi that he wasted his time asking him.
7. In Bob's "Tekken 6" ending, how heavy was he in pounds when he stepped on the scales?

Answer: 150 lbs.

Bob was really fat which helped him win matches. One day, when he woke up, he stepped on the scales and saw his huge weight. Bob was really angry and started to hit his head off a wall.
8. In the "Tekken 6" stage Tunnel Disaster, there is an oil tanker. What is written on the side of it?

Answer: Tomato Ushi

Tunnel Disaster is a stage on "Tekken 6". There are lots of trashed cars and there is an oil tanker. Tunnel Disaster is similar to Cemetery underground.
9. During one of the scenes in the "Tekken 6" S.Campaign cinematics, Lili gives Lars a car because she thought it was hideous. What was the engine size of the car?

Answer: 6.5 litre V8

In some scenes in the S.Campaign you can see the side of the car and it says 6.5 V8. The car is black and looks like a Cadillac Escalade.
10. How many stages are there in the Scenario Campaign Mode?

Answer: Forty

Two of the stages are tutorials and cannot be played again, and some stages are also hidden. At the end of each stage, you will need to fight a boss.
Source: Author DingDingRob95

This quiz was reviewed by FunTrivia editor eburge before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us