FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Alumni 7  Charlotte Bobcats
Quiz about NBA Alumni 7  Charlotte Bobcats

NBA Alumni 7 : Charlotte Bobcats Quiz


This quiz is on players who once played for the Charlotte Bobcats. I will give you the player and you have say what college they went to. Good luck!

A multiple-choice quiz by yourmomma711. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Charlotte Hornets

Author
yourmomma711
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
256,870
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
894
- -
Question 1 of 10
1. What university did Emeka Okafor go to? Hint


Question 2 of 10
2. Raymond Felton attended which school? Hint


Question 3 of 10
3. Gerald Wallace once went to which school? Hint


Question 4 of 10
4. What school did Adam Morrison go to? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these universities did Matt Carroll attend? Hint


Question 6 of 10
6. Sean May went to which school? Hint


Question 7 of 10
7. Brevin Knight once went to which of these schools? Hint


Question 8 of 10
8. What school did Jason Kapono play ball for? Hint


Question 9 of 10
9. Did Jake Voskuhl attend college in the United States?


Question 10 of 10
10. What school did 2007 head coach Bernie Bickerstaff go to? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What university did Emeka Okafor go to?

Answer: Connecticut

Emeka was the second pick of the 2004 NBA draft. He was taken by the Bobcats. He was also named the 2004-05 Rookie of the Year.
2. Raymond Felton attended which school?

Answer: North Carolina

He was the fifth pick of the 2005 NBA draft for the Charlotte Bobcats.
3. Gerald Wallace once went to which school?

Answer: Alabama

Wallace was taken by the Sacramento Kings with the 25th pick in the 2001 draft.
4. What school did Adam Morrison go to?

Answer: Gonzaga

He was the 3rd overall pick in the 2006 NBA draft. He was selected by the Bobcats.
5. Which of these universities did Matt Carroll attend?

Answer: Notre Dame

Matt became a Bobcat in 2004.
6. Sean May went to which school?

Answer: North Carolina

Sean May was taken with the 13th pick in the 2005 draft. His college teammate, Raymond Felton was also taken by the Bobcats in the same year.
7. Brevin Knight once went to which of these schools?

Answer: Stanford

The guard was the 16th pick of the 1997 draft. He was selected by Cleveland.
8. What school did Jason Kapono play ball for?

Answer: UCLA

Jason led the NBA in three-point percentage in 2006-07 for the Miami Heat.
9. Did Jake Voskuhl attend college in the United States?

Answer: yes

Jake played basketball for the University of Connecticut.
10. What school did 2007 head coach Bernie Bickerstaff go to?

Answer: San Diego

Bernie took over the Bobcats in 2004.
Source: Author yourmomma711

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us