FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Answer Is
Quiz about The Answer Is

The Answer Is Trivia Quiz


The answer will always be the same as the number of the question. You have to choose the appropriate question.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. By The Numbers

Author
Sarah606
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
204,269
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3059
- -
Question 1 of 10
1. The answer is one. Hint


Question 2 of 10
2. The answer is two. Hint


Question 3 of 10
3. The answer is three. Hint


Question 4 of 10
4. The answer is four. Hint


Question 5 of 10
5. The answer is five. Hint


Question 6 of 10
6. The answer is six. Hint


Question 7 of 10
7. The answer is seven. Hint


Question 8 of 10
8. The answer is eight. Hint


Question 9 of 10
9. The answer is nine. Hint


Question 10 of 10
10. The answer is ten. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 04 2024 : Guest 157: 5/10
Jun 30 2024 : Guest 97: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The answer is one.

Answer: What song was Metallica's first music video for?

Metallica did not make a music video until their fourth full length studio album was released. "One" was the first single off "And Justice for All". There are two daily doubles in the double jeopardy round. Captain Ahab had two eyes, but only one leg. An eagle is two strokes under par.
2. The answer is two.

Answer: How many points is a safety worth in the NFL?

A safety is worth two points. Carmelo Anthony only played one year of college basketball. Syracuse won the NCAA tournament and Anthony declared for the NBA draft. Anthony was drafted second in the 2003 draft, after LaBron James. Chandler had a third nipple. Humphrey's teething tablets are called #3.
3. The answer is three.

Answer: Which of Beethoven's symphonies is referred to as "Eroica"?

"Eroica" is Beethoven's third symphony. There are five oceans; Atlantic, Arctic, Indian and Pacific and Great Southern or Antarctic. Germany was divided into East Germany and West Germany. Martina Navratilova won six Wimbledon titles in the 1980s.
4. The answer is four.

Answer: What number did Brett Favre wear for the Green Bay Packers?

Favre wore the number four for the Packers. There were only three members in Cream: Eric Clapton, Ginger Baker and Jack Bruce. In 2005, there were already five "Rocky" movies. If you roll a five on your first roll in Monopoly, you will land on Reading Railroad.
5. The answer is five.

Answer: How many sides are on a pentagon?

A pentagon has five sides. Anfernee "Penny" Hardaway wore the number 1 with the Orlando Magic. Yugoslavia divided into Slovenia, Croatia, Bosnia, Macedonia, Montenegro and Serbia. There are four time zones in the contiguous US: Eastern, Central, Mountain and Pacific.
6. The answer is six.

Answer: What was the name of Blossom's best friend on 'Blossom'?

Jenna von Oy played Six LeMeure in the television show, 'Blossom'. A US President serves four years at a time. He can be elected twice, and he can serve only ten years total (assuming he becomes President by way of Vice President). "In Add It Up" he took "four for my headache...five for my loneliness, six for my sorrow". Anne Boleyn had an extra finger on her right hand - making a total of five fingers and one thumb.
7. The answer is seven.

Answer: What did George Costanza say he wanted to name his son on "Seinfeld"?

Twelve ladybugs came to the ladybug picnic. God gave Moses ten commandments. There used to be nine planets in our solar system that were widely accepted until Pluto was disqualified as a planet.
8. The answer is eight.

Answer: How many maids-a-milking did my true love send to me in "The Twelve Days of Christmas"?

"On the eighth day of Christmas my true love gave to me, eight maids-a-milking." Four times four is sixteen. There are six different categories in each version of Trivial Pursuit. Nine justices sit on the United States Supreme Court.
9. The answer is nine.

Answer: What was the number of The Beatles "Revolution"?

The Beatles has "Revolution Number Nine". There are seven deadly sins. Kurt Warner wore the number 13 for the Rams. Canada has ten provinces and three territories.
10. The answer is ten.

Answer: What was the name of Pearl Jam's debut album?

Pearl Jam's first album was called "Ten". According to Sammy Hagar, there is only one way to rock. There are sixteen seeds in each region for the NCAA Men's Basketball Tournament. "Titanic" won eleven Oscars in 1998.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us