FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Where in the USA Am I
Quiz about Where in the USA Am I

Where in the USA Am I? Trivia Quiz


In this quiz I will give you a landmark or characteristic of a US area and you must give me the state or city's name.

A multiple-choice quiz by clayfrd. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. USA

Author
clayfrd
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
264,903
Updated
Jan 15 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
20365
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 165 (7/10), Guest 107 (9/10), Guest 165 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. I think I'll go see a Bears game, but it sure is windy in the Windy City. Hint


Question 2 of 10
2. That Space Needle shoots into the rainy Emerald City sky! Hint


Question 3 of 10
3. I'm riding the cable cars and enjoying Chinatown! Where could I be? Hint


Question 4 of 10
4. I mourn for those lost at Ground Zero, but I also marvel at the giant buildings that reach to the sky. I surely know why they call this city the "Big Apple!" Hint


Question 5 of 10
5. Disney World Magic Kingdom here I come! This is just one of the many amusement parks that are in or near this Sunshine State city. Hint


Question 6 of 10
6. I am enjoying the World of Coke Museum, the Olympic Park, and the Underground. Where could I be? Hint


Question 7 of 10
7. Bright lights, slots, poker, and more! It's a good thing what happens here stays here. If I'm in the town they call "Sin City," what state am I in? Hint


Question 8 of 10
8. See Rock City, Ruby Falls, the Choo Choo, the Tennessee Aquarium, the Riverbend Festival, and more! Where could I possibly have ended up? Hint


Question 9 of 10
9. Wow, Niagara Falls sure is beautiful! I could be in Canada, but this is a United States quiz! On that note, what state am I in? Hint


Question 10 of 10
10. Crater Lake possesses such beauty! It almost looks like a mirror because it's so blue and pristine. I need to get Mapquest directions home, but I've forgotten what state I'm in! Please help me out! Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 165: 7/10
Today : Guest 107: 9/10
Apr 11 2024 : Guest 165: 8/10
Apr 09 2024 : Cinderella62: 9/10
Apr 08 2024 : kjshear: 9/10
Apr 08 2024 : Guest 73: 9/10
Apr 08 2024 : OldManJack: 8/10
Apr 07 2024 : mfc: 8/10
Apr 07 2024 : magijoh1: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I think I'll go see a Bears game, but it sure is windy in the Windy City.

Answer: Chicago

Chicago is infamously known as "The Windy City." The wind chill in the winter must be lethal! In addition, its local NFL team is the Bears.
2. That Space Needle shoots into the rainy Emerald City sky!

Answer: Seattle

Seattle, Washington is home to the Space Needle. It also is very rainy.
3. I'm riding the cable cars and enjoying Chinatown! Where could I be?

Answer: San Francisco

San Francisco is recognized for its cable cars, Chinatown district, and general steepness.
4. I mourn for those lost at Ground Zero, but I also marvel at the giant buildings that reach to the sky. I surely know why they call this city the "Big Apple!"

Answer: New York City

New York City can surely be exciting with all of the ruckus that happens there (in a New York Minute as they say), but when viewing the former site of the World Trade Center, one can't help but feel a little sad.
5. Disney World Magic Kingdom here I come! This is just one of the many amusement parks that are in or near this Sunshine State city.

Answer: Orlando

Tallahassee is the state capital of Florida, but Disney World is found in Orlando. You can also visit the Universal Studios parks.
6. I am enjoying the World of Coke Museum, the Olympic Park, and the Underground. Where could I be?

Answer: Atlanta

Atlanta, Georgia is where you would find these landmarks. The Underground is usually called Underground Atlanta. The World of Coke offers you a taste of international flavors plus all of your American favorites.
7. Bright lights, slots, poker, and more! It's a good thing what happens here stays here. If I'm in the town they call "Sin City," what state am I in?

Answer: Nevada

Sin City, as they call it, is where you can gamble and gamble some more! Yes, Las Vegas is in Nevada and would be correct if I asked for the CITY! Paying attention is critical to quiz taking!
8. See Rock City, Ruby Falls, the Choo Choo, the Tennessee Aquarium, the Riverbend Festival, and more! Where could I possibly have ended up?

Answer: Chattanooga

My hometown of Chattanooga is where you can see all of these exciting tourist attractions. The Tennessee Aquarium is one of the largest, if not the largest, freshwater aquariums in the world. Riverbend attracts many popular bands; its biggest night usually features a southern rock band like "Lynyrd Skynyrd" because of its location.
9. Wow, Niagara Falls sure is beautiful! I could be in Canada, but this is a United States quiz! On that note, what state am I in?

Answer: New York

Niagara Falls is in Canada and the United States. It is the second largest waterfall in the world. It is found in Ontario, Canada and northwestern New York.
10. Crater Lake possesses such beauty! It almost looks like a mirror because it's so blue and pristine. I need to get Mapquest directions home, but I've forgotten what state I'm in! Please help me out!

Answer: Oregon

It's the deepest lake in the United States. It is kept clean by the efforts of the National Park staff. This helps it keep its beautiful pure blue color.
Source: Author clayfrd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us