FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All These Actors Starred In This Movie   Part 3
Quiz about All These Actors Starred In This Movie   Part 3

All These Actors Starred In This Movie - Part 3 Quiz


This is the third part to my series. All of the actors listed in questions 1-9 all starred in the same movie. Question 10 is going to ask you for the name of that movie. Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by lovetrivia79. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Bonds and Acrostics

Author
lovetrivia79
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,807
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3071
Last 3 plays: Guest 173 (10/10), Guest 200 (10/10), Guest 166 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Actor Brad Renfro got his big acting break when he was hired to play the character of Mark. In which movie based, on a John Grisham novel, did Brad star as Mark? Hint


Question 2 of 10
2. Actor Ron Eldard portrayed a character by the name of Dodge, who is a scavenger of the sea. He and his co-workers come across something really lucrative, yet very spooky on the sea. What is the name of this 2002 movie? Hint


Question 3 of 10
3. Which member of "The Lost Boys" cast would go on to star in 2003's "The Alamo"? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following movies did actor Billy Crudup NOT star in? Hint


Question 5 of 10
5. Robert De Niro played Jack Byrnes, the ex CIA operative who is a little scary, shall we say, to his daughter's potential suitors in this 2000 movie.

Answer: (Three Words - Comedy)
Question 6 of 10
6. In the 2001 version of "Ocean's 11", which actor portrayed the always eating mastermind who played a doctor, a member of SWAT and taught actors how to play poker? Hint


Question 7 of 10
7. Which actress had her first big role in the 1995 movie, "Circle of Friends". Hint


Question 8 of 10
8. In which 2003 movie did Kevin Bacon star as Sean Devine, a cop who must find the killer of an old childhood friends daughter?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. What was the name of the character that Dustin Hoffman played in 1990's "Dick Tracy"? Hint


Question 10 of 10
10. Actors Brad Renfro, Ron Eldard, Billy Crudup, Robert De Niro, Kevin Bacon and Dustin Hoffman all starred together in the same 1996 movie, based on a novel. Which movie was it?

Answer: (One Word, 8 letters)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 173: 10/10
Feb 01 2024 : Guest 200: 10/10
Jan 28 2024 : Guest 166: 8/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 8/10
Jan 11 2024 : turaguy: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Actor Brad Renfro got his big acting break when he was hired to play the character of Mark. In which movie based, on a John Grisham novel, did Brad star as Mark?

Answer: The Client

Brad starred alongside Susan Saranadon and Tommy Lee Jones in this 1994 thriller. The movie is about two boys, Mark and his brother, who come across the suicide of a prominent attorney. It turns out the lawyer defends a top mob figure who is about to go to trial for the supposed murder of a senator. Now the mob is out to find Mark and so is the district attorney, as both sides figure the lawyer told Mark where the body of the Senator was. So Mark hires his own lawyer and tries to stay alive long enough to get his family out of this mess.
2. Actor Ron Eldard portrayed a character by the name of Dodge, who is a scavenger of the sea. He and his co-workers come across something really lucrative, yet very spooky on the sea. What is the name of this 2002 movie?

Answer: Ghost Ship

Ron starred alongside Gabriel Byrne, Desmond Harrington and "Lord of the Rings" star, Karl Urban. Karl played Eomer in "The Two Towers" and "The Return of the King". Julianna Margulies also starred in "Ghost Ship". She and Ron had met on "E.R." and had been together from 1991-2003.
3. Which member of "The Lost Boys" cast would go on to star in 2003's "The Alamo"?

Answer: Jason Patric

Kiefer is certainly more in the 'limelight' than any of the other actors, but it was Jason who played the role of James Bowie in "The Alamo". Alex is probably best known for his role as Bill from the 'Bill and Ted' movies.
4. Which of the following movies did actor Billy Crudup NOT star in?

Answer: Rock Star

"Rock Star" actually starred Mark Wahlberg, Jennifer Aniston and Timothy Olyphant. Billy really gained exposure by starring in "Almost Famous", which also skyrocketed co-star Kate Hudson's career.
5. Robert De Niro played Jack Byrnes, the ex CIA operative who is a little scary, shall we say, to his daughter's potential suitors in this 2000 movie.

Answer: Meet the Parents

It was "Meet the Parents" that teamed Robert De Niro and Ben Stiller in a very enjoyable comedy. Blythe Danner and Teri Polo also starred in the movie directed by Jay Roach. Jay was also the director for all three of the 'Austin Powers' movies.
6. In the 2001 version of "Ocean's 11", which actor portrayed the always eating mastermind who played a doctor, a member of SWAT and taught actors how to play poker?

Answer: Brad Pitt

Ah yes, it was Brad who seemed to be eating his way through the entire movie! He also played the doctor with that awful hair piece who pronounced Carl Reiner dead.
7. Which actress had her first big role in the 1995 movie, "Circle of Friends".

Answer: Minnie Driver

Minnie Driver had performed on TV prior to being cast as Bernadette 'Benny' Hogan in "Circle of Friends". The movie centers on Benny who is very self conscious about her weight, yet meets a man who she falls in love with. The movie also stars, Chris O'Donnell, Alan Cumming and Colin Firth.
8. In which 2003 movie did Kevin Bacon star as Sean Devine, a cop who must find the killer of an old childhood friends daughter?

Answer: Mystic River

"Mystic River" was directed by Clint Eastwood and also starred Sean Penn and Tim Robbins. Sean won Best Actor at the 2004 Academy Awards and Tim won Best Supporting Actor.
9. What was the name of the character that Dustin Hoffman played in 1990's "Dick Tracy"?

Answer: Mumbles

The character of Flattop was played by a great character actor named William Forsythe. Shoulders was played by Stig Eldred and of course, Dick Tracy was played by Warren Beatty. Madonna, Al Pacino, Kathy Bates and Mandy Patinkin also starred.
10. Actors Brad Renfro, Ron Eldard, Billy Crudup, Robert De Niro, Kevin Bacon and Dustin Hoffman all starred together in the same 1996 movie, based on a novel. Which movie was it?

Answer: Sleepers

This movie was difficult at times to watch, but the acting and cast were amazing. Brad Pitt, Billy, Ron and Jason are childhood friends who were sent to a detention center for playing a stupid prank that went tragic. They were abused at this home and many years later you can still see the emotional scars. Ron and Billy have become hardened criminals who commit a crime that brings all of these friends back together. Robert plays a priest to whome the boys are close with, Dustin is the alcoholic lawyer who is brought in to defend Ron and Billy. Minnie plays Carol who grew up with the boys and Brad Renfro plays the younger version of Brad Pitt's character.
Source: Author lovetrivia79

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us