FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Another What Movie Am I
Quiz about Another What Movie Am I

Another What Movie Am I Trivia Quiz


Questions 1-9 will reveal the starring actors and actresses. In question 10, you will give me the name of the movie.

A multiple-choice quiz by irishdragon7. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Bonds and Acrostics

Author
irishdragon7
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,708
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1789
- -
Question 1 of 10
1. Which actress starred in "Trois Couleurs: Bleu" (1993), "La Veuve de Saint-Pierre" (2000), and "Decalage Horaire" (2002)? (Translations: "Three Colors: Blue", "The Widow of Saint Pierre", and "Jet Lag"). Hint


Question 2 of 10
2. This actor starred in "Frida" (2002), "Not Without My Daughter" (1991), and "Identity" (2003). He played an artist in one of the above and doctors in the other two. Hint


Question 3 of 10
3. Which Swedish actress starred in "Polish Wedding" (1998), "The Unbearable Lightness of Being" (1988), and "The Ninth Gate"? Hint


Question 4 of 10
4. Which Academy Award winning actress starred in "The Shipping News" (2001), "Mrs. Brown" (1997), and "Shakespeare in Love" (1998)? Hint


Question 5 of 10
5. Which actor starred in "Don Juan DeMarco" (1995), "The Man Who Cried" (2000), and "Blow" (2001)? He was born in Kentucky but later lived in France. Hint


Question 6 of 10
6. Which actor, who performed an unusual transplant in "Minority Report" (2002), also starred in "The Big Lebowski" (1998) and "Dancer in the Dark" (2000)? Hint


Question 7 of 10
7. Which little-known Irish actor has starred in "The Young Poisoner's Handbook" (1995), "My Left Foot" (1989), and "Deathwatch" (2002)? Hint


Question 8 of 10
8. Which French actress portrayed the mother-in-law in "Le Divorce" (2003), and can also be seen in "Nicole" (1978) and "Let It Be Me" (1995)? Hint


Question 9 of 10
9. Which Canadian actress starred in "The Matrix" (1999), "Memento" (2000), and "Red Planet" (2000)? Hint


Question 10 of 10
10. With the above cast members meeting in a small French town, what "sweet" movie am I?

Answer: (One word - Watch your spelling)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 173: 10/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actress starred in "Trois Couleurs: Bleu" (1993), "La Veuve de Saint-Pierre" (2000), and "Decalage Horaire" (2002)? (Translations: "Three Colors: Blue", "The Widow of Saint Pierre", and "Jet Lag").

Answer: Juliette Binoche

Juliette Binoche played the role of Julie Vignon in "Trois Couleurs: Bleu" (my favorite of the trilogy), Pauline in "La Veuve de Saint-Pierre", and Rose in "Decalage Horaire".
2. This actor starred in "Frida" (2002), "Not Without My Daughter" (1991), and "Identity" (2003). He played an artist in one of the above and doctors in the other two.

Answer: Alfred Molina

Alfred Molina played the artist Diego Rivera in "Frida", Moody in "Not Without My Daughter", and Dr. Malick in "Identity".
3. Which Swedish actress starred in "Polish Wedding" (1998), "The Unbearable Lightness of Being" (1988), and "The Ninth Gate"?

Answer: Lena Olin

Lena Olin played Jadzia in "Polish Wedding" opposite the sexy Gabriel Byrne, Sabina in "The Unbearable Lightness of Being" also starring Juliette Binoche, and Liana Telfer in "The Ninth Gate" co-starring the lovely Johnny Depp.
4. Which Academy Award winning actress starred in "The Shipping News" (2001), "Mrs. Brown" (1997), and "Shakespeare in Love" (1998)?

Answer: Judi Dench

Dame Judi Dench starred as Agnis Hamm in "The Shipping News", Queen Victoria in "Mrs. Brown", and Queen Elizabeth in "Shakespeare in Love". She also appears in the recurring role of M in the more recent James Bond movies, opposite Pierce Brosnan.
5. Which actor starred in "Don Juan DeMarco" (1995), "The Man Who Cried" (2000), and "Blow" (2001)? He was born in Kentucky but later lived in France.

Answer: Johnny Depp

The fabulous Johnny Depp played Don Juan in "Don Juan DeMarco", the gypsy Cesar in "The Man Who Cried" (a rather underrated film if you ask me), and the infamous George Jung in "Blow".
6. Which actor, who performed an unusual transplant in "Minority Report" (2002), also starred in "The Big Lebowski" (1998) and "Dancer in the Dark" (2000)?

Answer: Peter Stormare

The Swedish actor, Peter Stormare played Nihilist #1 in "The Big Lebowski", Dr. Soloman Eddie in "Minority Report", and Jeff in "Dancer in the Dark".
7. Which little-known Irish actor has starred in "The Young Poisoner's Handbook" (1995), "My Left Foot" (1989), and "Deathwatch" (2002)?

Answer: Hugh O'Conor

This Irish actor starred as Graham Young in "The Young Poisoner's Handbook", the young Christy Brown in "My Left Foot", and Anthony Bradford in "Deathwatch".
8. Which French actress portrayed the mother-in-law in "Le Divorce" (2003), and can also be seen in "Nicole" (1978) and "Let It Be Me" (1995)?

Answer: Leslie Caron

Leslie Caron starred as Suzanne de Persand in "Le Divorce", Nicole in "Nicole", and Marguerite in "Let It Be Me".
9. Which Canadian actress starred in "The Matrix" (1999), "Memento" (2000), and "Red Planet" (2000)?

Answer: Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss starred as Trinity in "The Matrix" and its sequels, Natalie in "Memento", and Commander Kate Bowman in "Red Planet".
10. With the above cast members meeting in a small French town, what "sweet" movie am I?

Answer: Chocolat

"Chocolat" follows the changes in a small French town after the arrival of a rather unusual woman, Vianne (played by Juliette Binoche) and her daughter. Vianne's progressive and independent ways stand at odds with the Mayor, Le Compte de Renard, played by Alfred Molina. Vianne's Chocolatrie inspires the townspeople to abandon the oppressive traditions and pursue happiness and fulfillment. Unlike previous towns Vianne has lived in, this one offers her the key to her own happiness and fulfillment. "Chocolat" was nominated for five Academy Awards, however did not win any.

It contains an all-star cast and is directed by Swedish director Lasse Hallstrom, who happened to be married to Lena Olin at the time.
Source: Author irishdragon7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us