FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What Movie Do We Have in Common
Quiz about What Movie Do We Have in Common

What Movie Do We Have in Common? Quiz


Can you figure out which movie all these people have been in together? Have fun trying to solve the mystery! Good luck!

A multiple-choice quiz by linkan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Bonds and Acrostics

Author
linkan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
196,550
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3089
Last 3 plays: Guest 173 (4/10), Guest 208 (6/10), Guest 68 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. This beautiful actress won her first Oscar for her role as Erin in the movie, "Erin Brockovich". Can you name this beauty? Hint


Question 2 of 10
2. This actor played the role of Mitch Robbins in "City Slickers". Mitch and Norman made an awesome team. What actor played the role of Mitch? Hint


Question 3 of 10
3. This actress was born in Wales in 1969. One of her roles was Elena in "The Mask of Zorro" with Antonio Banderas. What is the name of this Welsh beauty? Hint


Question 4 of 10
4. This actor was great in "Con Air". He was cute in "Serendipity". He was cool in "Gross Pointe Blank". Can you name him? Hint


Question 5 of 10
5. This actor was the houseboy, Agador, in the movie, "The Birdcage" with Nathan Lane. He did an outstanding job as the shoeless houseboy. Who was this actor?
Hint


Question 6 of 10
6. Years ago, this actor could only be found in serious types of roles. He teamed up with his onscreen son, Frank Abagnale, Jr., in "Catch Me If You Can". Can you name this actor? Hint


Question 7 of 10
7. This actor played the role of Dr. Evil's son. He also played the brother of Blaine Cody in the movie, "Rat Race". Can you name this actor? Hint


Question 8 of 10
8. This actor plays the trouble maker in his movies usually. He played the role of the "ex-husband" in "It Could Happen to You". He played the mean and rotten Vernon in the movie, "Beethoven". Can you name him? Hint


Question 9 of 10
9. This talk show host voiced the character of the Ugly Stepsister in "Shrek 2" (the United States version) with Mike Myers. Who is this person?
Hint


Question 10 of 10
10. This comical movie was directed by Joe Roth. Parts of this movie were filmed at the Hyatt Regency in Lake Las Vegas, in Nevada. The movie features the characters, Kiki, Gwen and Eddie. What cute romantic comedy was this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 22 2024 : Guest 173: 4/10
Feb 21 2024 : Guest 208: 6/10
Jan 30 2024 : Guest 68: 2/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This beautiful actress won her first Oscar for her role as Erin in the movie, "Erin Brockovich". Can you name this beauty?

Answer: Julia Roberts

Julia played the role of Kiki, the slave sister for Gwen Harrison in the movie, "America's Sweethearts". Kiki waited on her starlet sister, hand and foot over the years. Kiki had a crush on Gwen's ex-husband, Eddie. Kiki and Eddie finally hooked up at the end of the movie.
2. This actor played the role of Mitch Robbins in "City Slickers". Mitch and Norman made an awesome team. What actor played the role of Mitch?

Answer: Billy Crystal

Billy Crystal played the role of Lee Phillips in the movie, "America's Sweethearts". He was the manager, the go-between of the couple, Gwen and Eddie. He was devious, conniving and just an all around fun part of this movie.
3. This actress was born in Wales in 1969. One of her roles was Elena in "The Mask of Zorro" with Antonio Banderas. What is the name of this Welsh beauty?

Answer: Catherine Zeta-Jones

Zeta played the role of Gwen Harrison in "Sweethearts". She was the spoiled rotten rich snobby actress, who always got her way. She was married to Eddie, but then she left him for Hector.
Always wanting the better of everything, she even said to Kiki, "Your pillow's better than mine."
4. This actor was great in "Con Air". He was cute in "Serendipity". He was cool in "Gross Pointe Blank". Can you name him?

Answer: John Cusack

John played the role of Eddie Thomas. Eddie was so calm and smooth. He loved Gwen, he always has and believed he always would. He loved her again when he saw her standing by the pool. Was that really Gwen? Was it really Gwen that he loved?
5. This actor was the houseboy, Agador, in the movie, "The Birdcage" with Nathan Lane. He did an outstanding job as the shoeless houseboy. Who was this actor?

Answer: Hank Azaria

Hank was perfect in his role of Hector. He has the most amazing accents in his movies. In the movie, "Sweethearts" he said, "I'm with Gwen now. We're a couple. So we're gonna go to the "hhhunket" together." "I'm thorry..." said Lee.
6. Years ago, this actor could only be found in serious types of roles. He teamed up with his onscreen son, Frank Abagnale, Jr., in "Catch Me If You Can". Can you name this actor?

Answer: Christopher Walken

Christopher Walken played the role of Hal Weidmann, who had a ball with the movie at the end. While the screening appeared, at the end of the movie, poor Hector was ridiculed in front of everyone. This movie is great, but this scene was the topper.
7. This actor played the role of Dr. Evil's son. He also played the brother of Blaine Cody in the movie, "Rat Race". Can you name this actor?

Answer: Seth Green

Seth was in training as Danny Wax, the helper of Billy Crystal. You have to wonder, after viewing this film, how many reporters are just like Danny. He was placed in the right spot at the right time, just to get a 'story' on the couple.
8. This actor plays the trouble maker in his movies usually. He played the role of the "ex-husband" in "It Could Happen to You". He played the mean and rotten Vernon in the movie, "Beethoven". Can you name him?

Answer: Stanley Tucci

Stanley was a little nervous as Dave Kingman in the movie. He spent over $80 million dollars and didn't have a film to show for it. He got his film in the end - it was a big splash, to say the least.
9. This talk show host voiced the character of the Ugly Stepsister in "Shrek 2" (the United States version) with Mike Myers. Who is this person?

Answer: Larry King

Larry King interviewed Gwen near the beginning the movie. Gwen chuckled her way through the interview, but was furious at the end of the interview...poor little Gwen, as always.
10. This comical movie was directed by Joe Roth. Parts of this movie were filmed at the Hyatt Regency in Lake Las Vegas, in Nevada. The movie features the characters, Kiki, Gwen and Eddie. What cute romantic comedy was this?

Answer: America's Sweethearts

"America's Sweethearts" was one of the best comedies I've seen in quite some time. The entire cast was too good to pass up for a quiz. It seems like everyone is happy in the end. Kiki has Eddie. Hector has his 'dignity'. Miss Gwen, well, who knows what makes this character happy.
Thanks for playing!
Source: Author linkan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us