FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hello Again
Quiz about Hello Again

Hello Again Trivia Quiz


I've always liked this movie. Let's see how well you do on the questions.

A multiple-choice quiz by talaw21. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. H
  8. »
  9. Ha - Hm Movies

Author
talaw21
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
241,823
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
331
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Who played Lucy Chadman? Hint


Question 2 of 10
2. At the beginning of the movie Lucy said "Lucy Chadman, and you?". Who was she talking to? Hint


Question 3 of 10
3. What was Lucy's husband's name? Hint


Question 4 of 10
4. At the fancy party in the beginning of the movie, what embarrassing thing happened to Lucy when Jason called to her? Hint


Question 5 of 10
5. How did Lucy die? Hint


Question 6 of 10
6. Zelda had to wait one year to the exact day that Lucy died to bring her back. According to Zelda, what three things had to line up to make a perfect isosceles triangle for the incantation to work? Hint


Question 7 of 10
7. Lucy had until the next full moon (less than a month) to find what?
Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Zelda's book store? Hint


Question 9 of 10
9. What job did Lucy have before she worked at the daycare? Hint


Question 10 of 10
10. Who ended up being Lucy's true love? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played Lucy Chadman?

Answer: Shelley Long

Shelley played Lucy, a housewife and mother who died and was brought back to life by her sister. The movie was released in 1987.
2. At the beginning of the movie Lucy said "Lucy Chadman, and you?". Who was she talking to?

Answer: herself

The camera was on Lucy, and then after she introduced herself it showed that she was talking to herself in the mirror. Lucy was getting ready to go to a fancy party and was practicing because she had never been to one before. She continued talking to herself in the mirror after her husband walked in.
3. What was Lucy's husband's name?

Answer: Jason

Jason, played by Corbin Bernsen, was a doctor. After Lucy's death he became the chief of plastic surgery at the hospital where Lucy died. Danny, Lucy's son in the movie, was played by Thor Fields. Kevin, played by Gabriel Byrne, was another doctor at the hospital where Lucy died.
4. At the fancy party in the beginning of the movie, what embarrassing thing happened to Lucy when Jason called to her?

Answer: Her skirt fell down.

Though all of these funny things happened to Lucy throughout the movie, the answer to this question was that her skirt went down. Jason was talking to Phineas Devereux, who was the president of the board at Knickerbocker Hospital. When he called to Lucy to come and meet Phineas, she was on a staircase. When she stepped up, Lucy stepped on her skirt and down it came.
5. How did Lucy die?

Answer: She choked to death.

Lucy was always tripping over things, and she did catch her husband in bed with her best friend, but that was after she was brought back from the dead. Between the beginning and the middle of the movie, Lucy went to her sister Zelda's to show off her new look.

Her sister offered her a South Korean chicken ball and then went to look for a book about auras. Lucy took a couple of bites and started to strangle, but her sister didn't notice until Lucy had collapsed. Lucy didn't actually die until she got to the hospital.
6. Zelda had to wait one year to the exact day that Lucy died to bring her back. According to Zelda, what three things had to line up to make a perfect isosceles triangle for the incantation to work?

Answer: Earth, Moon, Dog star

The day after Lucy was brought back, Zelda found her at a newspaper stand. They got onto a bus and Zelda, still trying to convince Lucy she had really died, explained what needed to happen. This happened in the middle of the movie.
7. Lucy had until the next full moon (less than a month) to find what?

Answer: True love

Lucy was living with Zelda when Dr. Scanlon came to see why Lucy ran out on him that morning. He had some tests he wanted to give her. When leaving, Zelda told him that there was a footnote in the incantation book that said that Lucy had to find true love before the next full moon or she'd have to go back (to the grave).
8. What was the name of Zelda's book store?

Answer: Cosmic Light Books

You might be able to see the name in a few spots in the movie, but you can see it the best when Lucy went there for the first time in the movie (near the beginning), and then again when Junior was helping Zelda take the sign down. This was after everyone thought Zelda and Lucy were fakers.
9. What job did Lucy have before she worked at the daycare?

Answer: Teacher

At the party in the beginning of the movie when they were sitting down at the table, one of the men sitting next to Lucy was trying to figure out what she was not. She then proceeded to tell him she was a teacher.
10. Who ended up being Lucy's true love?

Answer: Kevin Scanlon

I love the ending of this movie. First, Lucy and her friends fooled everyone at a party, especially Kim, into believing that Zelda summoned Kim's dead husband, and he spoke through Lucy. They did this in a way that got Kim to confess she had lied about Lucy and Zelda faking Lucy's return.

Then Lucy and Kevin hooked up, and on their way out flipped a cake over the balcony onto people's heads. It was a great movie and I hope you enjoyed the quiz.
Source: Author talaw21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Polaris101 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. High Noon Average
2. Half a Sixpence Average
3. High Crimes Average
4. Heavy Metal Tough
5. Hiding Out Tough
6. Highfalutin People Average
7. Hair Average
8. Hansel & Gretel Average
9. His Girl Friday Average
10. "Hard Candy" : Play Time's Over Average
11. High School Magical Average
12. Hard to Kill Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us