Quiz about Hard to Kill
Quiz about Hard to Kill

Hard to Kill Trivia Quiz


Steven Seagal's "Hard to Kill" is a great movie. This is my first quiz for Steven Seagal fans. I will have more in the future. I hope you have fun with this quiz.

A multiple-choice quiz by Luvjoy1948. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. H
  8. »
  9. Ha - Hm Movies

Author
Luvjoy1948
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
147,960
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
665
Last 3 plays: Guest 71 (5/10), Guest 174 (8/10), Guest 174 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was Steven Seagals name in "Hard to Kill"? Hint

Mason Storm
Kevin O'Malley
Vernon Trent
James Mason

2. What actress played Mason Storm's nurse in this film? Hint

Jane Seymore
Kelly Ripa
Kelly LeBrock
Kelly Martin

3. How many years was Storm in a coma? Hint

5
7
2
10

4. How did Storm's wife die? Hint

She was stabbed.
She was shot.
She had cancer.
She had an accident.

5. Who was Storm's best friend? Hint

Robert Reed
Vernon Trent
Kevin O'Malley
James Malloy

6. What character was the ring leader in causing the disruption in Storm's life? Hint

Kevin O'Malley
Vernon Trent
James Mason
Mason Storm

7. What condition was the lady in, who lived in Storm's old house? Hint

She had a broken leg.
She was pregnant.
She had the flu.
She was mentally challenged.

8. Who or what did O'Malley hide for seven years? Hint

The tape
The telephone
The cocaine
Sonny

9. What animal did the nurse bring to the coma unit to cheer up John Doe? Hint

kitten
bird
puppy
fish

10. What was the nurse's name that cared for Storm? Hint

Martha Stewart
Jane Andrews
Andy Newman
Andy Stewart


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Steven Seagals name in "Hard to Kill"?

Answer: Mason Storm

Doesn't Mason Storm sound like a man who would stop at nothing to avenge the death of his family?
2. What actress played Mason Storm's nurse in this film?

Answer: Kelly LeBrock

This actress was one of the lucky ones to have a romantic scene with Steven Seagal. It seems like in his films he is either married - and the wife is murdered or he is a widow or we do not see the two in a romantic situation.
3. How many years was Storm in a coma?

Answer: 7

This is the first movie in which Steven Seagal was actually hospitalized.
4. How did Storm's wife die?

Answer: She was shot.

In many of Steven Seagal's movie he does not have a romantic interest or wife. Ever wonder why?
5. Who was Storm's best friend?

Answer: Kevin O'Malley

Steven Seagal always seems to have a special friend he can count on in his time of need and some of them have gotten killed helping him.
6. What character was the ring leader in causing the disruption in Storm's life?

Answer: Vernon Trent

Vernon Trent is the high-stepping senator who attempts to destroy Mason Storm's life.
7. What condition was the lady in, who lived in Storm's old house?

Answer: She was pregnant.

The lady was confused when she saw the hole in her wall that Mason Storm put in when he was getting the movie camera out.
8. Who or what did O'Malley hide for seven years?

Answer: Sonny

O'Malley staged Mason Storm's sons death so that he would be safe until Mason recovered from his injuries.
9. What animal did the nurse bring to the coma unit to cheer up John Doe?

Answer: kitten

Normally Seagal does not have pets in his films. Although this was not actually his personal pet.
10. What was the nurse's name that cared for Storm?

Answer: Andy Stewart

One has to listen carefully to get this name correct. It is mentioned briefly by one of the staff members at the clinic where Storm had been for seven years.
Source: Author Luvjoy1948

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : Guest 71: 5/10
Dec 27 2022 : Guest 174: 8/10
Dec 27 2022 : Guest 174: 3/10
Dec 16 2022 : Guest 108: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Happy Feet Average
2. Hair Average
3. Haunted Mansion Tough
4. The Hills Have Eyes Average
5. High School Magical Average
6. He's Just Not That Into You Average
7. High Anxiety Average
8. Harry and The Hendersons Average
9. He Got Game Average
10. Hannah and her Sisters Tough
11. Hang 'Em High Average
12. A History of Violence Average

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us