FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hair
Quiz about Hair

Hair Trivia Quiz


This is one of my favorite movies, and I know all the songs from it. I hope you enjoy answering it as much as I enjoyed doing it.

A multiple-choice quiz by nayani_rivas. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. H
  8. »
  9. Ha - Hm Movies

Author
nayani_rivas
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
257,675
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1169
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 107 (10/10), Guest 166 (8/10), rlandi1 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. These lyrics are from which song? "Harmony and understanding, sympathy and trust abounding". Hint


Question 2 of 10
2. Which song are this lyrics from? "Have you seen my sixteen year old tattooed woman. Heard a story, she got busted for her beauty". Hint


Question 3 of 10
3. "Oh say, can you see my eyes? If you can then my hair's too short". Which song are this lyrics from? Hint


Question 4 of 10
4. "I got crazy ways, daughter. I got million-dollar charm, cousin. I got headaches and toothaches and bad times too like you". Who sings this song and dances on the table? Hint


Question 5 of 10
5. Which song are this lyrics from? "Claude Hooper Bukowski finds that it's groovy to hide in a movie, pretends he's Fellini and Antonioni and also his countryman Roman Polanski". Hint


Question 6 of 10
6. Who sings the main part of this song? "Good morning starshine, the Earth says hello, you twinkle above us, we twinkle below." Hint


Question 7 of 10
7. "LSD, DMT, STP, BLT, A&P, IRT, APC, Alcohol, Cigarettes, shoe polish, cough syrup, peyote". Which song talks about all these drugs? Hint


Question 8 of 10
8. "And specially people who care about strangers. Who say the care about social injustice. Do you only care about the bleeding crowd?". Who sings this song? Hint


Question 9 of 10
9. "Walking proudly in our winter coats, Wearing smells from laboratories, Facing a dying nation, Of moving paper fantasy". What is the name of this song? Hint


Question 10 of 10
10. What's the name of this song? "Well, my momma calls 'em lilies, I call 'em Piccadillies. My daddy warns me stay away, I say come on out and play". Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 107: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 166: 8/10
Jun 18 2024 : rlandi1: 5/10
Jun 10 2024 : Guest 82: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 85: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 71: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. These lyrics are from which song? "Harmony and understanding, sympathy and trust abounding".

Answer: Aquarius

This song was written by James Rado, Gerome Ragni and Galt MacDermot.
2. Which song are this lyrics from? "Have you seen my sixteen year old tattooed woman. Heard a story, she got busted for her beauty".

Answer: Donna

Treat Williams, Don Dacus, Annie Golden and Dorsey Wright (who play Berger, Woof, Jeannie and Hud in the film version) dance this song while running behind Claude, who is in a horse chasing Sheila.
3. "Oh say, can you see my eyes? If you can then my hair's too short". Which song are this lyrics from?

Answer: Hair

This is the song that gave the movie its name. Woof starts to sing it when a woman asks him if he is a homosexual, because he has long hair.
4. "I got crazy ways, daughter. I got million-dollar charm, cousin. I got headaches and toothaches and bad times too like you". Who sings this song and dances on the table?

Answer: Berger

Berger sings this song and starts dancing on the table,while the others try to save the china from his feet.
5. Which song are this lyrics from? "Claude Hooper Bukowski finds that it's groovy to hide in a movie, pretends he's Fellini and Antonioni and also his countryman Roman Polanski".

Answer: Manchester England

Claude and Berger sing this song when they are very high, after Hud sings "Colored Spade".
6. Who sings the main part of this song? "Good morning starshine, the Earth says hello, you twinkle above us, we twinkle below."

Answer: Sheila

They sing this song during the trip to visit Claude. Sheila sings the main part and the others sing with her.
7. "LSD, DMT, STP, BLT, A&P, IRT, APC, Alcohol, Cigarettes, shoe polish, cough syrup, peyote". Which song talks about all these drugs?

Answer: Hashish

While this song is in the movie, Jeannie, Claude, Hud, Woof and Berger talk about Jeannie's baby.
8. "And specially people who care about strangers. Who say the care about social injustice. Do you only care about the bleeding crowd?". Who sings this song?

Answer: Hud's Fiancee

Hud's fiancee sings this song in a park that's covered with snow, holding her son's hand.
9. "Walking proudly in our winter coats, Wearing smells from laboratories, Facing a dying nation, Of moving paper fantasy". What is the name of this song?

Answer: Flesh Failures

Soldiers sing this song while getting on the airplane.
10. What's the name of this song? "Well, my momma calls 'em lilies, I call 'em Piccadillies. My daddy warns me stay away, I say come on out and play".

Answer: White Boys

This song is performed by some girls on the street and some of the army recruiters and talks about how delicious white boys are.
Source: Author nayani_rivas

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stuthehistoryguy before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. High Noon Average
2. Half a Sixpence Average
3. High Crimes Average
4. Heavy Metal Tough
5. Hiding Out Tough
6. Highfalutin People Average
7. Hansel & Gretel Average
8. His Girl Friday Average
9. "Hard Candy" : Play Time's Over Average
10. High School Magical Average
11. Hello Again Average
12. Hard to Kill Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us