FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Few the Proud The Losers
Quiz about The Few the Proud The Losers

The Few, the Proud, "The Losers" Quiz


Here is a little quiz about the movie the 2010 movie "The Losers".

A multiple-choice quiz by monstermoose. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
monstermoose
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
351,376
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
116
Last 3 plays: Guest 12 (9/10), Guest 49 (7/10), Guest 174 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. At the beginning of the movie, what South American country is the team sent to?

Answer: (One word)
Question 2 of 10
2. The team consists of five members: Clay, Jensen, Roque, Pooch and Cougar. Which one left a pregnant wife back home? Hint


Question 3 of 10
3. Jason Patric plays the bad guy of the film, Max. We learn that he has an injury. What injury does he have? Hint


Question 4 of 10
4. Clay, the group's leader, seems to be obsessed with finding Max to get even with him for targeting his team for elimination. When he meets Aisha, she is playing him to get him to help her kill Max. She asks Clay how he came to Bolivia. What is his response? Hint


Question 5 of 10
5. Like every good special operations unit, all of the team members have a special talent. Which member of the team is the group's sniper? Hint


Question 6 of 10
6. The team comes to realize that they have an ally in finding Max - an attractive young lady who seems to have a grudge of her own against him. Who plays Aisha? Hint


Question 7 of 10
7. Jensen provides most of the comic relief for this film. He seems to be awkward around women and has a hard time choosing the right words at times. However, he is the team's tech guy, so he gets sent into a huge office building to hack their computers. What is he disguised as, to gain access to the building? Hint


Question 8 of 10
8. Jensen can also be seen through much of the movie wearing a pink t-shirt with flowers on the front and the words "Go Petunias". Why does he wear this shirt? Hint


Question 9 of 10
9. Max meets with a group of foreign scientists to receive the shipment of weapons that he has ordered. He also had them throw in a little something extra. What the extra thing he asked for? Hint


Question 10 of 10
10. After the team stops Max's plan, they try to put their lives back together. Does Pooch make it to the hospital in time for the birth of his child?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 26 2024 : Guest 12: 9/10
Jan 06 2024 : Guest 49: 7/10
Jan 02 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the beginning of the movie, what South American country is the team sent to?

Answer: Bolivia

They arrive in Bolivia and find their target, but try to call off an air strike because there are children there. The bad guy of the film, known only as "Max", decides to kill them as well. The rest of the film is about the team trying to settle the score with Max and get their lives back.
2. The team consists of five members: Clay, Jensen, Roque, Pooch and Cougar. Which one left a pregnant wife back home?

Answer: Pooch

Pooch wears his wedding ring on a chain with his dog tags. In the scene where the team decides to let the bad guys think they're dead, Pooch removes his wedding ring from the chain, then he and the other members throw their dog tags into a fire.
3. Jason Patric plays the bad guy of the film, Max. We learn that he has an injury. What injury does he have?

Answer: Disfigured hand

We see Max with his signature gloves off in a scene where he is hearing some bad news from Wade. Someone is massaging one of his hands and you can see a lot of scarring and melted skin as well as a couple of missing fingers.
4. Clay, the group's leader, seems to be obsessed with finding Max to get even with him for targeting his team for elimination. When he meets Aisha, she is playing him to get him to help her kill Max. She asks Clay how he came to Bolivia. What is his response?

Answer: Cruise ship

When he responds with, "A cruise ship.", Aisha replies, "We are a land locked country". Clay just grins and says, "It was a very special cruise ship."

Harry Dean Morgan stars as Clay. He also played John Winchester on "Supernatural" from 2005-2008. He has also been in more than 45 films and TV shows, including roles as The Comedian in "Watchmen" and Ike Evans in the series "Magic City".
5. Like every good special operations unit, all of the team members have a special talent. Which member of the team is the group's sniper?

Answer: Cougar

The silent and intense Cougar is the team's "Long Distance Eliminations" specialist. Cougar is also known for wearing a cowboy hat, even with his fatigues.
6. The team comes to realize that they have an ally in finding Max - an attractive young lady who seems to have a grudge of her own against him. Who plays Aisha?

Answer: Zoe Saldana

Saldana has more than 30 films to her credit, including blockbusters "Avatar" and "Star Trek". In 2010 She won the Empire Award in the U.K. for best actress in "Avatar".
7. Jensen provides most of the comic relief for this film. He seems to be awkward around women and has a hard time choosing the right words at times. However, he is the team's tech guy, so he gets sent into a huge office building to hack their computers. What is he disguised as, to gain access to the building?

Answer: A bike messenger

In one of the funniest moments in the movie, he goes into the lobby listening to his Ipod. He starts singing the Journey song "Don't Stop Believing" out loud. He does this to distract people and to make sure he can have an elevator to himself.
8. Jensen can also be seen through much of the movie wearing a pink t-shirt with flowers on the front and the words "Go Petunias". Why does he wear this shirt?

Answer: He wears it to support his niece's soccer team.

His niece's team has made it into the playoffs where they will face off against the Marigolds. Jensen even hacks a satellite at one point just to check the standings.
9. Max meets with a group of foreign scientists to receive the shipment of weapons that he has ordered. He also had them throw in a little something extra. What the extra thing he asked for?

Answer: A Ducati motorcycle

When the scientist opens the shipping container, he says, "Four snooks and a Ducati. Just like you asked for.". The motorcycle plays an important role in the death of Max's right-hand-man, Wade.
10. After the team stops Max's plan, they try to put their lives back together. Does Pooch make it to the hospital in time for the birth of his child?

Answer: Yes

We see Pooch ride a zip line up the side of the hospital and break in through a window and get to the delivery room just in time. The next scene has the whole team at Jensen's niece's soccer game.
Source: Author monstermoose

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us