FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Fever You Cant Sweat Out
Quiz about A Fever You Cant Sweat Out

10 Questions about A Fever You Can't Sweat Out | Music


This quiz is about the songs on Panic! At The Disco's album.

A multiple-choice quiz by erica3. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
erica3
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,922
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1586
- -
Question 1 of 10
1. Which song says this: "...panic, meet the press..."? Hint


Question 2 of 10
2. Which set of lyrics are from the song, "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off"? Hint


Question 3 of 10
3. Who takes a trip to the ladies' room in vain and talks to the mirror while choking back tears? Hint


Question 4 of 10
4. What lyrics complete this line: "The strip joint ____________ sits two away, ____________ between ____________ sips of his dignified peach and lime ______________"? Hint


Question 5 of 10
5. Who is talking in a church corridor? Hint


Question 6 of 10
6. What kind of magazines line the walls in the song, "Time To Dance"? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of wings in the hospital is the scent of? Hint


Question 8 of 10
8. What corner are the substandard motels on? Hint


Question 9 of 10
9. Who is a "walking contradiction"? Hint


Question 10 of 10
10. What kind of wedding is described in the song, "Time To Dance"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song says this: "...panic, meet the press..."?

Answer: London Beckoned Songs About Money Written By Machines

This lyric comes after the first verse and before the chorus.
2. Which set of lyrics are from the song, "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off"?

Answer: ...when the lights are dim...

These lyrics are in the beginning of the song.
3. Who takes a trip to the ladies' room in vain and talks to the mirror while choking back tears?

Answer: a diva

These lyrics are from the song, "There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet".
4. What lyrics complete this line: "The strip joint ____________ sits two away, ____________ between ____________ sips of his dignified peach and lime ______________"?

Answer: veteran, smirking, dignified, daiquiri

This line is from the song, "But It's Better If You Do".
5. Who is talking in a church corridor?

Answer: a bridesmaid and a waiter

This is from the song, "I Write Sins Not Tragedies".
6. What kind of magazines line the walls in the song, "Time To Dance"?

Answer: fashion

"The fashion magazines line the walls" and the "walls line the bullet holes".
7. What kind of wings in the hospital is the scent of?

Answer: quarantine

This comes from the song, "Camisado".
8. What corner are the substandard motels on?

Answer: the corner of 4th and Freemont Street

This comes from the song, "Build God, Then We'll Talk".
9. Who is a "walking contradiction"?

Answer: the gunslinger extraordinare

This comes from the song, "I Constantly Thank God For Esteban".
10. What kind of wedding is described in the song, "Time To Dance"?

Answer: a shotgun wedding

This comes after the first chorus.
Source: Author erica3

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us