FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Have you been Panicing At The Disco lately
Quiz about Have you been Panicing At The Disco lately

Have you been Panicing! At The Disco lately? Quiz


Disco may be dead, but Panic!At The Disco is giving everybody "A Fever You Can't Sweat Out"!

A multiple-choice quiz by supergrl_7791. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
247,923
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1567
- -
Question 1 of 10
1. Which member of Fall Out Boy discovered Panic!At The Disco? Hint


Question 2 of 10
2. What band did Panic!At The Disco do song covers of before their CD? Hint


Question 3 of 10
3. What book was the song "Time To Dance" based on? Hint


Question 4 of 10
4. Graduates from what school designed costumes for their 2006 Summer Tour? Hint


Question 5 of 10
5. When is guitar player Ryan Ross's birthday? Hint


Question 6 of 10
6. Which member of Panic!At The Disco did not live in Las Vegas? Hint


Question 7 of 10
7. What song are these lyrics to?
"Sit tight, I'm gonna need you to keep time..."
Hint


Question 8 of 10
8. Which band member based the song 'Casmido' on his father's battle with alcoholism? Hint


Question 9 of 10
9. What day did Panic!At The Disco announce former bass member Brent Wilson's departure from the band? Hint


Question 10 of 10
10. What song are these lyrics from?
"She didn't choose this role...."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which member of Fall Out Boy discovered Panic!At The Disco?

Answer: Pete Wentz

Panic!At The Disco is signed to both Decaydance and Fueled By Ramen records.
2. What band did Panic!At The Disco do song covers of before their CD?

Answer: Blink-182

The band is from Las Vegas, Nevada.
3. What book was the song "Time To Dance" based on?

Answer: Invisible Monsters

In "Time To Dance", the line 'Give me envy, give me malice, give me your attention...'refers to a photographer telling a model how to feel
and 'Wearing Aubergine Dreams' refers to a character's favorite color of makeup in the book.
4. Graduates from what school designed costumes for their 2006 Summer Tour?

Answer: F.I.T.

Lead singer Brendon Urie got a glass bottle thrown at him by someone in the crowd that hit him in the eye in August while they were in England. The band stopped playing. Again in a matter of minutes, Brendon was up yelling into his microphone "You can't take me out! Let's see how well you do with my left side!" After he was finished telling everyone that he couldn't be taken down that easily, they continued playing right where they left off.
He jokes about it now,saying the the bruise"Makes him look rugged and tough."
5. When is guitar player Ryan Ross's birthday?

Answer: August 30th

Internet rumors led Panic! fans to think that Brendon was dating Kelly Clarkson, but the truth is that she barely knows Brendon or any of the other guys.
6. Which member of Panic!At The Disco did not live in Las Vegas?

Answer: Jon Walker

Jon calls Chicago his hometown.
7. What song are these lyrics to? "Sit tight, I'm gonna need you to keep time..."

Answer: The Only Difference...

Ryan Ross says he loves all of the fans that he has met through the band.
8. Which band member based the song 'Casmido' on his father's battle with alcoholism?

Answer: Ryan Ross

Ryan's father passed away on June 28, 2006.
9. What day did Panic!At The Disco announce former bass member Brent Wilson's departure from the band?

Answer: May 17, 2006

Brendon Urie was made fun of as a teenager because he liked musicals.
10. What song are these lyrics from? "She didn't choose this role...."

Answer: Time to Dance

"A Fever You Can't Sweat Out" reached #13 on the Billboard 200.
Source: Author supergrl_7791

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us