FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Fever You Cant Sweat Out
Quiz about A Fever You Cant Sweat Out

Average A Fever You Can't Sweat Out Quiz | 15 Questions | Music


Another great Emo band, another great quiz! This is about the 2005 album from the band Panic! At The Disco.

A multiple-choice quiz by TheAcademyIs. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
TheAcademyIs
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,923
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3285
Last 3 plays: Guest 80 (13/15), Guest 209 (15/15), Guest 174 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. Out of these, which song does not have any sung lyrics to it? Hint


Question 2 of 15
2. Finish the lyric:
"Raindrops on roses and girls in white dresses
It's sleeping with _______ and taking best guesses
At the shade of the sheets and before all the stains
And a few more of your least favorite things."
Hint


Question 3 of 15
3. What song are theese lyrics from?
"And I believe this may call for a proper introduction, and well,
Don't you see,
I'm the narrator, and this is just the prologue?"
Hint


Question 4 of 15
4. Finish the lyric: "Let's get these ____
______
_______ faster, faster".
Hint


Question 5 of 15
5. Finish the lyrics: "Give us this day our daily dose of ..." Hint


Question 6 of 15
6. "Smirking between dignified sips
of his dignified _____ and ____
daiquiri"
What kind of daiquiri is it?
Hint


Question 7 of 15
7. What song are these lyrics from?
"The I.V. and your hospital bed,
This was no accident,
This was a therapeutic chain of events".
Hint


Question 8 of 15
8. What song out of these has no sung lyrics to it? Hint


Question 9 of 15
9. Complete the lyrics:
"Make us __, make us ___, make us _____"

Note: the words are three different words.
Hint


Question 10 of 15
10. Complete the lyrics:
"Talk to the mirror, oh, choke back tears.
And keep telling yourself that "I'm a ____!"
Oh and the smokes in that cigarette box on the table,
They just so happen to be laced with nitroglycerin."
Hint


Question 11 of 15
11. What song are these lyrics from?
"Have some composure,
Where is your posture?
Oh, no, no,
You're pulling the trigger,
Pulling the trigger, All wrong "
Hint


Question 12 of 15
12. Complete the lyrics
"The hospice is,
A relaxing weekend getaway
Where you're a cut above all the rest...
Hint


Question 13 of 15
13. "Oh! Well in fact,
Well I'll look at it this way,
I mean technically our marriage is saved,
Well this calls for a toast, so pour the, champagne,
Pour the champagne"

What song are those lyrics from?
Hint


Question 14 of 15
14. What description best fits the songs on the first half of the album? Hint


Question 15 of 15
15. Which description best fits the style of music on the second half of the album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 80: 13/15
Feb 12 2024 : Guest 209: 15/15
Feb 12 2024 : Guest 174: 15/15
Jan 22 2024 : Guest 96: 14/15
Jan 22 2024 : Guest 73: 13/15
Jan 17 2024 : Guest 138: 13/15
Jan 02 2024 : Guest 107: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Out of these, which song does not have any sung lyrics to it?

Answer: Introduction

The other song that doesn't have any lyrics is "Intermission".
2. Finish the lyric: "Raindrops on roses and girls in white dresses It's sleeping with _______ and taking best guesses At the shade of the sheets and before all the stains And a few more of your least favorite things."

Answer: Roaches

These lyrics are a parody of the song "My Favorite Things" from the musical "The Sound Of Music" and are from the song "Build God, Then We'll Talk".
3. What song are theese lyrics from? "And I believe this may call for a proper introduction, and well, Don't you see, I'm the narrator, and this is just the prologue?"

Answer: The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

The band gets its name from a line in the Name Taken song "Panic".
4. Finish the lyric: "Let's get these ____ ______ _______ faster, faster".

Answer: teen hearts beating

This is from the song "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off".
5. Finish the lyrics: "Give us this day our daily dose of ..."

Answer: faux affliction

"...Forgive our sins
Forged at the pulpit with forked tongues selling faux sermons.
Because I am a new wave gospel sharp, and you'll be thy witness
So gentlemen, if you are going to preach then for God sakes preach with
conviction!"

From the song "I Constantly Thank God For Esteban".
6. "Smirking between dignified sips of his dignified _____ and ____ daiquiri" What kind of daiquiri is it?

Answer: peach and lime

This was being drunk by "The strip joint veteran" who "sits two away" in the song "But It's Better If You Do".
7. What song are these lyrics from? "The I.V. and your hospital bed, This was no accident, This was a therapeutic chain of events".

Answer: Camisado

The band was discovered by "Fall Out Boy" bassist Peter Wentz.
8. What song out of these has no sung lyrics to it?

Answer: Intermission

This song is comprised of techno and intricate piano music with a brief spoken part which is "Ladies and Gentlemen due to circumstances beyond our control we are unable to continue our broadcast of dance music we shall continue now with our piano interlude."
9. Complete the lyrics: "Make us __, make us ___, make us _____" Note: the words are three different words.

Answer: it, hip, scene

"...Or shrug us off your shoulders,
Don't approve a single word that we wrote"

From the song "London Beckoned Songs About Money Written By Machines".
10. Complete the lyrics: "Talk to the mirror, oh, choke back tears. And keep telling yourself that "I'm a ____!" Oh and the smokes in that cigarette box on the table, They just so happen to be laced with nitroglycerin."

Answer: Diva

From the song "There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet"
11. What song are these lyrics from? "Have some composure, Where is your posture? Oh, no, no, You're pulling the trigger, Pulling the trigger, All wrong "

Answer: Time To Dance

"Give me envy, give me malice, give me your attention
Give me envy, give me malice, baby, give me a break!
When I say 'Shotgun', you say 'Wedding'
'Shotgun', 'Wedding', 'Shotgun', 'Wedding"
12. Complete the lyrics "The hospice is, A relaxing weekend getaway Where you're a cut above all the rest...

Answer: ...Sick and sad patients, On first name basis with all the top physicians"

These are from the song "Nails For Breakfast, Tacks For Snacks" and are followed by the lyrics
"Prescribed pills,
To offset the shakes,
To offset the pills,
You know you should take,
It a day at a time"
13. "Oh! Well in fact, Well I'll look at it this way, I mean technically our marriage is saved, Well this calls for a toast, so pour the, champagne, Pour the champagne" What song are those lyrics from?

Answer: I Write Sins, Not Tragedies

The circus perfeomers in the music video for this song are actual circus performers and not actors.
14. What description best fits the songs on the first half of the album?

Answer: Futuristic, complete with drum machines and synthesizers

"'We didn't want to write a record that had 11 of the same songs on it,' explains Ryan. In order to make sure that didn't happen, the band came up with the concept to divide the album in two halves: the first being futuristic, complete with drum machines and synthesizers, and the second being nostalgic, complete with Vaudevillian piano and accordion."
15. Which description best fits the style of music on the second half of the album?

Answer: Nostalgic, complete with Vaudevillian piano and accordion.

The correct answers for questions 14 and 15 are direct quotes from the bands page on thier record company's (Fueled By Ramen) website. If you dispute these answers check out the page at the web address listed below.

http://www.fueledbyramen.com/bands/index.php?id=43
Source: Author TheAcademyIs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us