FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Some Panic At The Disco Lyrics
Quiz about Some Panic At The Disco Lyrics

Some Panic! At The Disco Lyrics Multiple Choice Quiz | Music


This quiz is about the lyrics of Panic! At The Disco. I'll give you the line and you have to tell me what song the line is from.

A multiple-choice quiz by hitmenbling. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
hitmenbling
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
238,429
Updated
Mar 18 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2126
- -
Question 1 of 10
1. What song is this from: "Well this calls for a toast so pour the champagne"? Hint


Question 2 of 10
2. What song is this from: "Give me envy, give me malice, give me attention"?

Answer: (Three Words)
Question 3 of 10
3. "The anesthetic never sat in and I'm wondering where", is from what song? Hint


Question 4 of 10
4. What song is this from: "Where the shock sets in and and the stomach acid finds a new way to make you sick."? Hint


Question 5 of 10
5. "I'm exactly where'd you like me, you know", is from what song? Hint


Question 6 of 10
6. What song is this from: "There are no raindrops on roses and girls in white dresses"? Hint


Question 7 of 10
7. What song is this from: "Don't you see I'm the narrator, and this is just the prolouge"? Hint


Question 8 of 10
8. "Or shrug us off your shoulders", is from what song? Hint


Question 9 of 10
9. "Prescribed pills to offset the shakes" is from "Nails for Breakfast, Tacks for Snacks".


Question 10 of 10
10. What song is this from: "Give us this day our daily dose of faux affliction"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this from: "Well this calls for a toast so pour the champagne"?

Answer: I Write Sins Not Tragedies

Panic! At The Disco formed in 2005. The band members consist of Brendon Urie, Ryan Ross, Jon Walker, and Spencer Smith.
2. What song is this from: "Give me envy, give me malice, give me attention"?

Answer: Time to Dance

The original bassist of Panic! At The Disco, Brent Wilson, was replaced by Jon Walker after "A Fever You Can't Sweat Out" was released.
3. "The anesthetic never sat in and I'm wondering where", is from what song?

Answer: Camisado

Panic! At The Disco won Video of the Year at the Video Music Awards for the video "I Write Sins Not Tragedies".
4. What song is this from: "Where the shock sets in and and the stomach acid finds a new way to make you sick."?

Answer: Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

In early August '06, "A Fever You Can't Sweat Out" went platinum, having sold one million copies less than one year from its original release.
5. "I'm exactly where'd you like me, you know", is from what song?

Answer: But It's Better if You Do

They are a part of Decaydance Records. Peter Wentz of Fall Out Boy owns Decaydance Records.
6. What song is this from: "There are no raindrops on roses and girls in white dresses"?

Answer: Build God, Then We'll Talk

Panic! At The Disco formed in Las Vegas, Nevada.
7. What song is this from: "Don't you see I'm the narrator, and this is just the prolouge"?

Answer: The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage

"The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage" is on the movie soundtrack "Snakes on a Plane".
8. "Or shrug us off your shoulders", is from what song?

Answer: London Beckoned Songs About Money Written by Machines

Panic! At The Disco released their EP "Live Sessions" on June 13, 2006.
9. "Prescribed pills to offset the shakes" is from "Nails for Breakfast, Tacks for Snacks".

Answer: true

Panic! At The Disco performed "I Write Sins not Tragedies" at the 2006 Video Music Awards.
10. What song is this from: "Give us this day our daily dose of faux affliction"?

Answer: I Constantly Thank God for Esteban

Panic! At The Disco lead guitarist Ryan Ross lived on the same street as Panic! At The Disco's drummer, Spencer Smith when they were kids.
Source: Author hitmenbling

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us