FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Panic At the Disco
Quiz about Panic At the Disco

Panic At the Disco Trivia Quiz


Questions about one of my favorite bands, Panic At the Disco. Enjoy!

A multiple-choice quiz by orangegemini. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
orangegemini
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
273,728
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
690
- -
Question 1 of 10
1. Which celebrity out of the following is not a Panic! At the Disco band member? Hint


Question 2 of 10
2. Ryan Ross is... Hint


Question 3 of 10
3. In which Panic! music video are the band members seen in Paramedic costumes? Hint


Question 4 of 10
4. There are five band members to Panic! At the Disco.


Question 5 of 10
5. Panic! At the Disco's first album is titled "Pretty.Odd".


Question 6 of 10
6. From which song are these lyrics: "The IV and your hospital bed..."? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these songs is not off of the first album? Hint


Question 8 of 10
8. Panic! At the Disco eliminated the exclamation point from their name on their second album.


Question 9 of 10
9. Who is the newest band member (of these) in PATD? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these songs does not have an accompanying music video? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which celebrity out of the following is not a Panic! At the Disco band member?

Answer: William Beckett

William Beckett is actually the frontman to the band, The Academy Is...
2. Ryan Ross is...

Answer: the guitarist

Ryan was originally the lead singer until the band found Brendon Urie. Ryan now does some back-up vocals.
3. In which Panic! music video are the band members seen in Paramedic costumes?

Answer: Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

They also had fish tanks on their heads!
4. There are five band members to Panic! At the Disco.

Answer: False

There are actually only four- Brendon, Ryan, Jon, and Spencer.
5. Panic! At the Disco's first album is titled "Pretty.Odd".

Answer: False

Actually, it's titled "A Fever You Can't Sweat Out". "Pretty.Odd" is their 2008 album. "A Fever You Can't Sweat Out" was released September 27th, 2005.
6. From which song are these lyrics: "The IV and your hospital bed..."?

Answer: Camisado

This song was supposedly written about Ryan Ross' father.
7. Which of these songs is not off of the first album?

Answer: She's a Handsome Woman

"She's a Handsome Woman" is from Panic's second album, "Pretty.Odd".
8. Panic! At the Disco eliminated the exclamation point from their name on their second album.

Answer: True

It was removed because the band believed the exclamation point made it appear like there should be a pause while saying their band name.
9. Who is the newest band member (of these) in PATD?

Answer: Jon

Jon is the newest; he replaced the old bassist, Brent.
10. Which of these songs does not have an accompanying music video?

Answer: Nails For Breakfast, Tacks For Snacks

"Nails For Breakfast, Tacks For Snacks" never had a music video made for it.
Source: Author orangegemini

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us