FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Panic Meet the Press
Quiz about Panic Meet the Press

Panic, Meet the Press Trivia Quiz


This quiz is all about Panic! at the Disco's debut album "A Fever You Can't Sweat Out". Play it loud! Have fun.

A multiple-choice quiz by celticwoman333. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,398
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1927
- -
Question 1 of 10
1. Name the song that has these lines--"Panic, meet the press/It's time for us to take a chance/It's time for us..." Hint


Question 2 of 10
2. To what song does this quote belong?--"Ladies and gentlemen, we proudly present a picturesque score of passing fantasy." Hint


Question 3 of 10
3. Which songs contains this verse?--"Oh, I'm afraid that I/Well, I may have faked it/'Cause I wouldn't be caught dead in this place" Hint


Question 4 of 10
4. Name the quote that goes along with this song--"Build God, Then We'll Talk". Hint


Question 5 of 10
5. Which of these quotes matches the song "There's a Good Reason These Tables are Numbered, Honey, You Just Haven't Thought of It Yet"? Hint


Question 6 of 10
6. "The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage" has one of these quotes in it. Which quote is it? Hint


Question 7 of 10
7. What are the missing words in the line "Stop stalling, make a ____
___ yourself" from "London Beckoned Songs about Money Written By Machines"?
Hint


Question 8 of 10
8. What is the repeated word in this line?--"The strip club veteran sits two away/Smirking between _________ sips of his _________ peach and lime daquiri."--"But It's Better if You Do". Hint


Question 9 of 10
9. What's the missing word from the "Intermission"?--"We shall continue now with our _____ interlude." Hint


Question 10 of 10
10. Finally, to tie it all up, from possibly the band's most popular song, "I Write Sins Not Tragedies"--what's the missing word from "What a _________ wedding"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song that has these lines--"Panic, meet the press/It's time for us to take a chance/It's time for us..."

Answer: London Beckoned Songs about Money Written by Machines

"Well we're just a wet dream for the webzine/Make us it/Make us hip/Make us scene/Or shrug us off your shoulders/And don't approve a single word we wrote"--the chorus of "London Beckoned Songs About Money Written By Machines".
2. To what song does this quote belong?--"Ladies and gentlemen, we proudly present a picturesque score of passing fantasy."

Answer: Introduction

These are the only words in the 37 second long song that is the "Introduction".
3. Which songs contains this verse?--"Oh, I'm afraid that I/Well, I may have faked it/'Cause I wouldn't be caught dead in this place"

Answer: But It's Better If You Do

This is the third verse of "But It's Better if You Do".
4. Name the quote that goes along with this song--"Build God, Then We'll Talk".

Answer: "What a wonderful caricature of intimacy"

"Tonight's tenants range from a lawyer and a 'virgin'/Accessorizing with a rosary tucked inside her lingerie."
The other quotes are from "But It's Better When You Do," "Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off," and "There's a Good Reason These Tables are Numbered, Honey, You Just Haven't Thought of It Yet".
5. Which of these quotes matches the song "There's a Good Reason These Tables are Numbered, Honey, You Just Haven't Thought of It Yet"?

Answer: "When you're in black slacks with accentuating off-white pinstripes, whoa/Everything goes according to plan"

"Please leave all overcoats, canes, and top hats/With the doorman/From that moment, you'll be out of place/And underdressed."
The other quotes are from "I Constantly Thank God for Esteban," "The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage," and "I Write Sins Not Tragedies."
6. "The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage" has one of these quotes in it. Which quote is it?

Answer: "I aim to be your eyes, trophy boys, trophy wives"

"Swear to shake it up if you swear to listen/Oh we're still so young/Desperate for attention"
The other quotes are from "Nails for Breakfast, Tacks For Snacks," "Camisado," and "Time to Dance."
7. What are the missing words in the line "Stop stalling, make a ____ ___ yourself" from "London Beckoned Songs about Money Written By Machines"?

Answer: name for

"Stop stalling, make a name for yourself/Boy, you better put that pen to paper and charm your way out."--The first lines of "London Beckoned..." well, you get it.
8. What is the repeated word in this line?--"The strip club veteran sits two away/Smirking between _________ sips of his _________ peach and lime daquiri."--"But It's Better if You Do".

Answer: dignified

"The strip club veteran sits two away/Smirking between dignified sips of his dignified peach and lime daquiri/Isn't this exactly where you'd like me..."
9. What's the missing word from the "Intermission"?--"We shall continue now with our _____ interlude."

Answer: piano

"Ladies and gentlemen, due to circumstances beyond our control, we are unable to continue our broadcast of dance music. We shall continue now with our piano interlude."
10. Finally, to tie it all up, from possibly the band's most popular song, "I Write Sins Not Tragedies"--what's the missing word from "What a _________ wedding"?

Answer: beautiful

"What a beautiful wedding/'What a beautiful wedding' says a bridesmaid to a waiter/'And yes, but what a shame, what a shame/The poor groomsbride is a whore.'"
Hope you enjoyed the quiz, and I never want to type out the entire names of those songs ever again.
Source: Author celticwoman333

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us