FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets All Panic At The Disco
Quiz about Lets All Panic At The Disco

Let's All Panic! At The Disco Trivia Quiz


Here's a quiz on the lyrics from one of my favorite bands of all time, Panic! At The Disco. The lyrics are off of their CD, A Fever You Can't Sweat Out.

A multiple-choice quiz by julieisrad. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
julieisrad
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
230,407
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3666
Last 3 plays: 1995Tarpon (10/10), Guest 137 (8/10), kevv342 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What song are the lyrics "There are no...raindrops on roses and girls in white dresses" from? Hint


Question 2 of 10
2. What song are the lyrics "The camera caught you causing a commotion on the gurney again" from? Hint


Question 3 of 10
3. "Strike up the band" are lyrics from the song "I Constantly Thank God For Esteban"?


Question 4 of 10
4. What song are the lyrics "Prescribed pills to offset the shakes" from? Hint


Question 5 of 10
5. What song are the lyrics "No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality" from? Hint


Question 6 of 10
6. What song are the lyrics "I'm burning and I'm blacking my lungs" from? Hint


Question 7 of 10
7. The lyrics "But they believe it from the tears and the teeth right down to the blood at her feet" are from the song "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off?"


Question 8 of 10
8. What song are the lyrics "Let's not get selfish, did you really think I'd let you kill this chorus?" from? Hint


Question 9 of 10
9. "Intermission" is instrumental - there is no singing.


Question 10 of 10
10. What song are the lyrics "I'm the narrator, and this is just the prologue" from?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 22 2024 : 1995Tarpon: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 137: 8/10
Jan 24 2024 : kevv342: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are the lyrics "There are no...raindrops on roses and girls in white dresses" from?

Answer: Build God, Then We'll Talk

"It's sleeping with roaches and taking best guesses At the shade of the sheets and before all the stains And a few more of your least favorite things"
2. What song are the lyrics "The camera caught you causing a commotion on the gurney again" from?

Answer: Camisado

The demo version of "Camisado" was called "Relax, Relapse", but the band changed the name of the song for the CD.
3. "Strike up the band" are lyrics from the song "I Constantly Thank God For Esteban"?

Answer: True

"Strike up the band!
Whoa! the conductor is beckoning,
Come congregation, let's sing it like you mean it
No. Don't you get it don't you get it? Now don't you...move."
4. What song are the lyrics "Prescribed pills to offset the shakes" from?

Answer: Nails For Breakfast, Tacks For Snacks

There's this strange slow version of "Nails For Breakfast, Tacks For Snacks". Download it if you get the chance!
5. What song are the lyrics "No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality" from?

Answer: I Write Sins Not Tragedies

"Well in fact well I'll look at it this way, I mean technically our marriage is saved!"
6. What song are the lyrics "I'm burning and I'm blacking my lungs" from?

Answer: London Beckoned Songs About Money Written By Machines

"Boy you know it feels good with fire back on your tongue."
7. The lyrics "But they believe it from the tears and the teeth right down to the blood at her feet" are from the song "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off?"

Answer: False

They're from the song "Time To Dance."
8. What song are the lyrics "Let's not get selfish, did you really think I'd let you kill this chorus?" from?

Answer: Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

"Let's get these teen hearts beating faster, faster!"
9. "Intermission" is instrumental - there is no singing.

Answer: True

"Intermission" is wicked. I've never heard instrumental stuff like it before.
10. What song are the lyrics "I'm the narrator, and this is just the prologue" from?

Answer: The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

"Swear to shake it up if you swear to listen."
Source: Author julieisrad

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us