FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Panic At The Disco Lyrics
Quiz about Panic At The Disco Lyrics

10 Questions about Panic! At The Disco Lyrics | Music


This quiz is on Panic! At The Disco's 2005 album, "A Fever You Can't Sweat Out". I'll give you the lyrics and you fill in the missing word.

A multiple-choice quiz by Smeagz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
Smeagz
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
223,722
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3589
- -
Question 1 of 10
1. What lyric comes next? "Well we're just a ______ dream for the webzines, make us it make us hip make us scene..." Hint


Question 2 of 10
2. Finish the lyric: "And the habit of decomposing right before your very (lalalala) ______" Which word comes next?

Answer: (one word)
Question 3 of 10
3. What lyric comes next? "Sit tight, I'm going to need you to keep ______, come on just snap, snap, snap those fingers for me..." Hint


Question 4 of 10
4. Finish the lyric: "Have some ______, where is your posture? Oh no no..."

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. What lyric comes next? "Girl I was it look past the sweat, a better love deserving of exchanging body heat in the ______ seat..." Hint


Question 6 of 10
6. Finish the lyric: "Your speech is slurred enough that you might swallow your ______..."

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. What lyric comes next? "But I'm afraid that I, well I may have ______..." Hint


Question 8 of 10
8. Finish the lyric: "The ______ never set in and I'm wondering when the apathy and urgency is that I thought I phoned in..." Hint


Question 9 of 10
9. What lyric comes next? "Imagine: as I'm pacing the pews in a church corridor and I can't help but to hear an exchanging of ______..." Hint


Question 10 of 10
10. Finish the lyric: "So gentlemen, if you are going to preach, then for God sakes preach with ______..." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 80: 7/10
Feb 19 2024 : Guest 24: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What lyric comes next? "Well we're just a ______ dream for the webzines, make us it make us hip make us scene..."

Answer: wet

These lyrics are in the song "London Beckoned Songs About Money Written By Machines". Panic! At The Disco's album, "A Fever You Can't Sweat Out" was released on September 27, 2005.
2. Finish the lyric: "And the habit of decomposing right before your very (lalalala) ______" Which word comes next?

Answer: eyes

This lyric is in the song "Build God, Then We'll Talk". The members of Panic! At The Disco are Brendon Urie, Ryan Ross, Brent Wilson, and Spencer Smith.
3. What lyric comes next? "Sit tight, I'm going to need you to keep ______, come on just snap, snap, snap those fingers for me..."

Answer: time

This song is called "The Only Difference Between Martyrdrom And Suicide Is Press Coverage". Panic! At The Disco was on the 2005 Nintendo Fusion Tour along with Fall Out Boy, Motion City Soundtrack, The Starting Line, and Boys Night Out.
4. Finish the lyric: "Have some ______, where is your posture? Oh no no..."

Answer: composure

These lyrics are in the song "Time To Dance". Panic! At The Disco is from Las Vegas, Nevada.
5. What lyric comes next? "Girl I was it look past the sweat, a better love deserving of exchanging body heat in the ______ seat..."

Answer: passenger

This is from the song "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off". Panic! At The Disco is signed to Decaydance Records, which is a Fueled By Ramen imprint label.
6. Finish the lyric: "Your speech is slurred enough that you might swallow your ______..."

Answer: tongue

These lyrics come from the song "Nails For Breakfast, Tacks For Snacks". The member Brandon Urie does the vocals, guitar, keyboard, piano, accordion, and the organ for this album.
7. What lyric comes next? "But I'm afraid that I, well I may have ______..."

Answer: faked

These lyrics are in the song, "But It's Better If You Do". The member Ryan Ross played the guitar, keyboard, piano, accordion and the organ on this album. He also wrote the lyrics.
8. Finish the lyric: "The ______ never set in and I'm wondering when the apathy and urgency is that I thought I phoned in..."

Answer: anesthetic

This is from the song "Camisado". The member Brent Wilson plays the bass on this album.
9. What lyric comes next? "Imagine: as I'm pacing the pews in a church corridor and I can't help but to hear an exchanging of ______..."

Answer: words

These lyrics are from the song "I Write Sins, Not Tragedies". The member Spencer Smith did the drums and percussion on this album.
10. Finish the lyric: "So gentlemen, if you are going to preach, then for God sakes preach with ______..."

Answer: conviction

These lyrics are from the song "I Constantly Thank God For Esteban". "A Fever You Can't Sweat Out" was Panic! At The Disco's first album.
Source: Author Smeagz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us