FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Panic At The Disco Lyrics
Quiz about Panic At The Disco Lyrics

10 Average Questions about Panic! At The Disco Lyrics


I'll give you the lyrics, you give me the song!

A multiple-choice quiz by elvislvr. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
elvislvr
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,128
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4209
Last 3 plays: Guest 80 (10/10), Guest 98 (8/10), MaxSinister26 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which song has the lyrics, "I've never been so surreptitious, so of course you'll be distracted when I spike the punch"?
Hint


Question 2 of 10
2. Which song has these lyrics? "Or shrug us off your shoulders
Don't approve a single word that we wrote"
Hint


Question 3 of 10
3. Which song has the following lyrics:
"You're a regular decorated emergency
The bruises and contusions will remind me what you did when you wake" ?
Hint


Question 4 of 10
4. Which Song has the following lyrics? "Applause, applause, no wait wait
Dear studio audience, I've an announcement to make"
Hint


Question 5 of 10
5. Which song has the following lyrics? "Haven't you heard that I'm the new cancer." Hint


Question 6 of 10
6. Which Song has the following Lyrics:
"Smirking between dignified sips of his dignified peach and lime daiquiri"?
Hint


Question 7 of 10
7. Which Song Has The Following Lyrics:
"Come congregation, let's sing it like you mean it."?
Hint


Question 8 of 10
8. Which song Has The Following Lyrics?
"You know you should take
It a day at a time"?
Hint


Question 9 of 10
9. The song "Intermission" on Panic! At The Disco's cd does not have any sung lyrics.


Question 10 of 10
10. What is Panic! At The Disco's first cd called? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 80: 10/10
Feb 21 2024 : Guest 98: 8/10
Jan 24 2024 : MaxSinister26: 8/10
Jan 17 2024 : Guest 138: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song has the lyrics, "I've never been so surreptitious, so of course you'll be distracted when I spike the punch"?

Answer: There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet

"And I know, and I know, it just doesn't feel like a night out with no one sizing you up. I've never been so surreptitious, so of course you'll be distracted when I spike the punch."

Panic! At The Disco was discovered By Pete Wentz from Fall Out Boy.
2. Which song has these lyrics? "Or shrug us off your shoulders Don't approve a single word that we wrote"

Answer: London Beckoned Songs About Money Written By Machines

"Well we're just a wet dream for the webzine,
Make us it, make us hip, make us scene
Or shrug us off your shoulders
Don't approve a single word that we wrote"

While doing research on this song, somebody told me the following fact."The lyrics "stop stalling, make a name for yourself, boy you better put that pen to paper, charm your way out. If you talk you better walk, you better back your **** up with more than good hooks while you're all under the gun" Are actually directed towards Brandon Flowers of The Killers, who has an ongoing dislike "thing" with Pete Wentz of Fall Out Boy. If it wasn't for Pete, we'd probably not know of Panic! at the Disco right now.
3. Which song has the following lyrics: "You're a regular decorated emergency The bruises and contusions will remind me what you did when you wake" ?

Answer: Camisado

"You're a regular decorated emergency
The bruises and contusions will remind me what you did when you wake
You've earned a place atop the ICU's hall of fame
The camera caught you causing a commotion on the gurney again"
4. Which Song has the following lyrics? "Applause, applause, no wait wait Dear studio audience, I've an announcement to make"

Answer: The Only Difference Between Martydom and Suicide is Press Coverage

"Applause, applause, no wait wait
Dear studio audience, I've an announcement to make:
It seems the artists these days are not who you think
So we'll pick back up on that on another page"

This song is the first on Panic!'s new cd, not including the introduction.
5. Which song has the following lyrics? "Haven't you heard that I'm the new cancer."

Answer: There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet

"Haven't you heard that I'm the new cancer?
I've never looked better, and you can't stand it."

In this song, lead singer Brendon Urie compares himself to cancer in that it's something you hate but won't go away.
6. Which Song has the following Lyrics: "Smirking between dignified sips of his dignified peach and lime daiquiri"?

Answer: But It's Better If You Do

"As she sheds her skin on stage
I'm seated and sweating to a dance song on the club's P.A.
The strip joint veteran sits two away
Smirking between dignified sips of his dignified peach and lime daiquiri"

The music video for this song is about a young man, *Brendon Urie* and his wife who have both been going to a secret nightclub. But the thing is, they don't even know it.
7. Which Song Has The Following Lyrics: "Come congregation, let's sing it like you mean it."?

Answer: I Constantly Thank God For Esteban

"Strike up the band!
Whoa-oh, the conductor is beckoning
Come congregation, let's sing it like you mean it
No. Don't you get it, don't you get it? Now don't you move.
Strike up the band! "

Interesting fact: Brendon Urie was born on April 12.
8. Which song Has The Following Lyrics? "You know you should take It a day at a time"?

Answer: Nails For Breakfast, Tacks For Snacks

"Prescribed pills
To offset the shakes
To offset the pills
You know you should take
It a day at a time"
9. The song "Intermission" on Panic! At The Disco's cd does not have any sung lyrics.

Answer: True

The words are, "Ladies and gentlemen, due to circumstances beyond our control, we are unable to continue our broadcast of dance music. We shall continue now with our piano interlude."

They are not sung by Brendon Urie or any other member of the band, so therefore they are not sung lyrics for Panic! At The Disco.
10. What is Panic! At The Disco's first cd called?

Answer: A Fever You Can't Sweat Out

A Fever You Can't Sweat Out (2005)

Panic! At The Disco consists of Brendon Urie, Spencer Smith, Jon Walker and Ryan Ross. Brent Wilson was in the band but dropped out.
Source: Author elvislvr

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gretas before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us