FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Panic At The Disco Lyrics
Quiz about Panic At The Disco Lyrics

Panic! At The Disco Lyrics Test | Music


Name the song for each set of lyrics I give you from Panic! At The Disco's first alblum, "A Fever You Can't Sweat Out".

A multiple-choice quiz by xPIXYSTIKx. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Panic At The Disco

Author
xPIXYSTIKx
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
239,219
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2305
- -
Question 1 of 10
1. From what song does Brendon sing "Give me envy, give me malice, give me your attention"? Hint


Question 2 of 10
2. Which song says "You know you should take it a day at a time"? Hint


Question 3 of 10
3. Which song says "talk to the mirror, oh, choke back tears"? Hint


Question 4 of 10
4. In which song does Brendon narrarate "she spilled her purse and her bag"? Hint


Question 5 of 10
5. "The stomach acid finds a new way to make you get sick" is from which Panic! At The Disco song? Hint


Question 6 of 10
6. "The strip joint veteran sits two away" is a quote from which song? Hint


Question 7 of 10
7. In which song does Brendon tell the audience to "pick back up on that on another page"? Hint


Question 8 of 10
8. In which catchy tune does this line come from: "Forkwd tongues selling faux sermons"? Hint


Question 9 of 10
9. "Slightly clever to just a certain extent" comes from which song? Hint


Question 10 of 10
10. What song includes a "therapeutic chain of events"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From what song does Brendon sing "Give me envy, give me malice, give me your attention"?

Answer: Time to Dance

Ryan Ross, guitarist for Panic! At The Disco wrote all the lyrics for the album "A Fever You Can't Sweat Out". Ryan's real name is George Ryan Ross.
2. Which song says "You know you should take it a day at a time"?

Answer: Nails For Breakfast, Tacks For Snacks

Both Spencer Smith and Brendon Urie appeared in Fall Out Boy's video for "A Little Less Sixteen Candles, a Little More Touch Me".
3. Which song says "talk to the mirror, oh, choke back tears"?

Answer: There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey...

The band contacted Pete Wentz of Fall Out Boy through his LiveJournal, then became signed onto Wentz's label Decaydance. They were signed before playing even one live show.
4. In which song does Brendon narrarate "she spilled her purse and her bag"?

Answer: Build God, Then We'll Talk

Panic! was nominated for five 2006 MTV VMAs: Video of the Year, Best Rock Video, Best Group Video, Best New Artist In A Video, and Best Art Direction In A Video, for "I Write Sins Not Tragedies". They won the award for Video of the Year.
5. "The stomach acid finds a new way to make you get sick" is from which Panic! At The Disco song?

Answer: Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

The band was formed in Las Vegas, Nevada which is also the home town of The Killers.
6. "The strip joint veteran sits two away" is a quote from which song?

Answer: But It's Better If You Do

The video for this song is set in an old-style illegal strip club. The titles of "But Its Better If You Do" and "Lying is the Most Fun a Grl can have without Tking her Cothes Of are put together to form a line from the movie "Closer".
7. In which song does Brendon tell the audience to "pick back up on that on another page"?

Answer: The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage

This song is being featured on the soundtrack to the movie "Snakes on a Plane". Expect great things from this band in the future.
8. In which catchy tune does this line come from: "Forkwd tongues selling faux sermons"?

Answer: I Constantly Thank God For Esteban

Spencer Smith said this in 2006 about the rise of the band's popularity: "The past six months have been just so much crazy and amazing for our band. It's been moving so fast that we've been trying to keep a hold of the situation and really just keep our feet on the ground."
9. "Slightly clever to just a certain extent" comes from which song?

Answer: London Beckoned Songs About Money Written By Machines

Brent Wilson, former bassist of the band, was kicked out in early 2006 and replaced by Jon Walker. Brendon, Spencer, and Ryan explain that Brent was kicked out because he did none of the writing of the songs and no recording. Brendon Urie said that the record would have been exactly the same with or without Brent.
10. What song includes a "therapeutic chain of events"?

Answer: Camisado

Ryan Ross said this about the judgements they get from others on their appearance: "It's kind of disappointing and disgusting in a way, how some people are focusing on how we look. I think a lot of those things we think are special - the way we dress, the things we put into our stage show - some fans don't even realize that because they're just drooling over (frontman) Brendon (Urie). I feel like it taints the music."
Source: Author xPIXYSTIKx

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us