FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about ACDC Rock on
Quiz about ACDC Rock on

AC/DC! Rock on! Trivia Quiz


I tell you the lyrics, you tell me the song, same as always. Rock on! AC/DC!

A multiple-choice quiz by daniel_k15. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Author
daniel_k15
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
225,851
Updated
Jun 20 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2604
- -
Question 1 of 10
1. If you don't know this you aren't really an AC/DC fan. What AC/DC song contains the lyrics, "Living easy, living free, season ticket on a one-way ride"? Hint


Question 2 of 10
2. Which AC/DC song is this from? "Seen his lady being fooled with, by another man, she was down and he was up, had a gun in his hand" Hint


Question 3 of 10
3. Which AC/DC song is this line from? "It was one of those nights when you turned out the lights and everything comes into view"? Hint


Question 4 of 10
4. "Loose lips, sink ships" comes from which AC/DC song? Hint


Question 5 of 10
5. "Like em' big and I like em' small" is from which AC/DC song? Hint


Question 6 of 10
6. "You'll be doing time until the judgement day" comes from which AC/DC song? Hint


Question 7 of 10
7. What AC/DC song do these lyrics come from? "I've been too long I'm glad to be back, yes I'm let loose from a noose, that's kept me hanging around" Hint


Question 8 of 10
8. "Out on the town, looking for a woman, gonna give me good love" comes from which AC/DC song? Hint


Question 9 of 10
9. "I was shakin' at the knees, could I come again please? The ladies were too kind" comes from which AC/DC song? Hint


Question 10 of 10
10. Which AC/DC song contains the lyrics, "White lightning's flashing across the sky, you're only young but you're gonna die"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : bernie73: 2/10
Apr 03 2024 : Guest 104: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. If you don't know this you aren't really an AC/DC fan. What AC/DC song contains the lyrics, "Living easy, living free, season ticket on a one-way ride"?

Answer: Highway to Hell

This is the title track from the "Highway to Hell" album and AC/DC's most heard of song.
2. Which AC/DC song is this from? "Seen his lady being fooled with, by another man, she was down and he was up, had a gun in his hand"

Answer: Jailbreak

From the album "74' Jailbreak", it's the title track and one of Bon Scott's best songs in my opinion.
3. Which AC/DC song is this line from? "It was one of those nights when you turned out the lights and everything comes into view"?

Answer: Touch Too Much

Another well known Bon Scott song amongt AC/DC fans. It's from "Highway to Hell".
4. "Loose lips, sink ships" comes from which AC/DC song?

Answer: Let's Get It Up

From "For Those About to Rock (We Salute You)", it's quite a well known song from the album.
5. "Like em' big and I like em' small" is from which AC/DC song?

Answer: Ruff Stuff

From the "Blow Up Your Video" album which featured the hit "Heatseeker".
6. "You'll be doing time until the judgement day" comes from which AC/DC song?

Answer: Nervous Shakedown

From one of their lesser known albums, "Flick of the Switch".
7. What AC/DC song do these lyrics come from? "I've been too long I'm glad to be back, yes I'm let loose from a noose, that's kept me hanging around"

Answer: Back in Black

One of AC/DC's well known songs, it's the title track from the "Back in Black" tribute to Bon Scott album.
8. "Out on the town, looking for a woman, gonna give me good love" comes from which AC/DC song?

Answer: Shot Down in Flames

This is from Bon Scott's last ever album, "Highway to Hell".
9. "I was shakin' at the knees, could I come again please? The ladies were too kind" comes from which AC/DC song?

Answer: Thunderstruck

From one of AC/DC's more recent albums "The Razor's Edge". Some of Brian Johnson's finest work in the vocals in my opinion.
10. Which AC/DC song contains the lyrics, "White lightning's flashing across the sky, you're only young but you're gonna die"?

Answer: Hell's Bells

Another classic from the "Back in Black" album. Well, that's it. Thanks for playing.
Source: Author daniel_k15

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gretas before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. AC/DC Gods of Rock Difficult
2. High Voltage Average
3. The Quiz Of AC/DC Average
4. The AC/DC Files: Dirty Deeds Done Dirt Cheap (AU) Tough
5. Bon Scott Tough
6. Highway to Hell Average
7. For the AC/DC Hardcore Fan Average
8. AC/DC Average
9. What do YOU know about AC/DC? Average
10. AC/DC: 1970s Average
11. AC/DC: 1980s Tough
12. Dirty Deeds Done Dirt Cheap Average

5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us