Quiz about Dave Matthews Quiz Part 2
Quiz about Dave Matthews Quiz Part 2

Dave Matthews Quiz Part 2


This is a follow up to my Dave Lyrics Quiz. I'm not as happy with this one but please give it a try anyway. The first half has lyrics and the rest is just random stuff.

A multiple-choice quiz by dmbphreak41. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. The Dave Matthews Band

Author
dmbphreak41
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
24,669
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2055
Last 3 plays: BigDog2 (4/10), Guest 184 (10/10), Guest 98 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Work ourselves, fingers to the bone. Suck the marrow drain our souls. Hint

Pay for What You Get
Don't Drink the Water
Pantala Naga Pampa
Pig

2. Knock, Knock on the door. Who's it for? Hint

What Would You Say
Proudest Monkey
Ants Marching
Typical Situation

3. What's that you say? You feel the right to remain in this place? Hint

Jimi Thing
Recently
Too Much
Don't Drink the Water

4. My heaven is a nice house in the sky. Got central heating and I'm alright. Hint

Too Much
Lie in Our Graves
Proudest Monkey
So Much to Say

5. She comes to me. I watch her drink; I watch her comb her hair. Hint

Recently
Crush
Let You Down
Crash

6. Where was DMB's album 'Everyday' recorded? Hint

South Africa
New York City
Charlottesville, VA
Los Angeles

7. On what date was 'Everyday' be released? Hint

January 4, 2001
February 27, 2001
January 27, 2001
February 4, 2001

8. What was be the first single released off of 'Everyday'? Hint

I Did It
Digging a Ditch
Raven
Grey Street

9. Dave Matthews got married in the summer of 2000.

True
False

10. Which member of DMB appeared in a Twix commercial? Hint

Carter Beauford
Boyd Tinsley
LeRoi Moore
Stefan Lessard


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Work ourselves, fingers to the bone. Suck the marrow drain our souls.

Answer: Pay for What You Get

2. Knock, Knock on the door. Who's it for?

Answer: What Would You Say

3. What's that you say? You feel the right to remain in this place?

Answer: Don't Drink the Water

4. My heaven is a nice house in the sky. Got central heating and I'm alright.

Answer: So Much to Say

5. She comes to me. I watch her {drink;} I watch her comb her hair.

Answer: Recently

6. Where was DMB's album 'Everyday' recorded?

Answer: Los Angeles

They first recorded in Charlottesville, but after firing Steve Lilywhite they re-recorded the album in LA.
7. On what date was 'Everyday' be released?

Answer: February 27, 2001

The first single, 'I did It' will be released on Jan 4th.
8. What was be the first single released off of 'Everyday'?

Answer: I Did It

It was released Jan 4th, 2001. All of the other songs were recorded on the version of the new album with Steve Lilywhite.
9. Dave Matthews got married in the summer of 2000.

Answer: True

10. Which member of DMB appeared in a Twix commercial?

Answer: Boyd Tinsley

Source: Author dmbphreak41

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : BigDog2: 4/10
Dec 10 2022 : Guest 184: 10/10
Dec 07 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us