FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hard FMs Top Songs of All Time
Quiz about Hard FMs Top Songs of All Time

Hard FM's Top Songs of All Time Quiz


This quiz is on classic rock songs from all decades. Hard.fm is a music website, and these are their top songs. These are the greatest songs they chose. Match the song to the artist. Enjoy.

A matching quiz by Morganw2019. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Mixture
  8. »
  9. Rock and Roll

Author
Morganw2019
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
409,758
Updated
Jul 22 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
651
Last 3 plays: Guest 120 (7/10), driver88 (10/10), Guest 120 (8/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "2112"  
  John Lennon
2. "Bohemian Rhapsody"  
  Led Zeppelin
3. "Imagine"  
  Rush
4. "Stairway to Heaven"  
  Metallica
5. "Hallowed Be Thy Name"  
  Iron Maiden
6. "It's a Long Way to the Top"  
  AC/DC
7. "War Pigs"  
  Queen
8. "Master of Puppets"  
  Black Sabbath
9. "Ace of Spades"  
  Motorhead
10. "Victim of Changes"  
  Judas Priest





Select each answer

1. "2112"
2. "Bohemian Rhapsody"
3. "Imagine"
4. "Stairway to Heaven"
5. "Hallowed Be Thy Name"
6. "It's a Long Way to the Top"
7. "War Pigs"
8. "Master of Puppets"
9. "Ace of Spades"
10. "Victim of Changes"

Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 120: 7/10
May 24 2024 : driver88: 10/10
May 17 2024 : Guest 120: 8/10
May 06 2024 : Guest 120: 7/10
Apr 23 2024 : Guest 155: 8/10
Apr 22 2024 : Guest 192: 10/10
Apr 16 2024 : Guest 136: 10/10
Apr 13 2024 : Guest 24: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 163: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "2112"

Answer: Rush

"2012" debuted in 1976. Rush also had a album of the same name.
2. "Bohemian Rhapsody"

Answer: Queen

"Bohemian Rhapsody" was written by Freddie Mercury. Freddie referred to the song as mock opera. Freddie used the same piano Paul McCartney used for "Hey Jude".
3. "Imagine"

Answer: John Lennon

This was John Lennon's best selling song of his solo career. It reached number three on the Billboard Top 100 in 1971. John co-produced the song with Yoko Ono and Phil Spector.
4. "Stairway to Heaven"

Answer: Led Zeppelin

Jimmy Page and Robert Plant wrote this song. "Stairway to Heaven" was never released as a single in the United States.
5. "Hallowed Be Thy Name"

Answer: Iron Maiden

"Hallowed Be Thy Name" was written about a man in prison that's going to be hanged. The song is considered to be Iron Maiden's signature song."Hallowed Be Thy Name" was on "The Number of the Beast" album.
6. "It's a Long Way to the Top"

Answer: AC/DC

"It's a Long Way to the Top" has bagpipes in the song. It was only released in New Zealand and Australia. "It's a Long Way to the Top" debuted on the "T.N.T." album.
7. "War Pigs"

Answer: Black Sabbath

"War Pigs" is a song about anti-war protests. Arctic Monkeys' song "Arabella" was inspired by "War Pigs". "War Pigs" debuted on the "Paranoid" album.
8. "Master of Puppets"

Answer: Metallica

"Master of Puppets" "is on the album of the same name. "Master of Puppets" was Cliff Burton's last album. He was killed in a bus accident in Sweden.
9. "Ace of Spades"

Answer: Motorhead

In May 2019 "Ace of Spades" was named favorite poker themed song. "Ace of Spades" is also the name of their album.
10. "Victim of Changes"

Answer: Judas Priest

Judas Priest was formed in Birmingham in 1969. Glenn Tipton plays the second solo in "Victim of Changes". "Victim of Changes" is on their debut album "Sad Wings of Destiny".
Source: Author Morganw2019

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us