FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jake
Quiz about Jake

Jake Trivia Quiz


Based on Jake's CD 'Jake.' The first 10 questions are identifying quotes from the songs...then we have just a random splattering of questions about the band.

A multiple-choice quiz by Jacifan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. J

Author
Jacifan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,369
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
156
- -
Question 1 of 15
1. 'Baby, when I close my eyes, I picture you inside my mind.' Hint


Question 2 of 15
2. 'So you tell me how much better it should be, and you think the grass is greener over there.' Hint


Question 3 of 15
3. 'I've been sitting here staring at the rain, all alone tonight.' Hint


Question 4 of 15
4. 'Sometimes I feel like nothing's sinking on, I look around and have to ask you where I've been.' Hint


Question 5 of 15
5. 'Where are you going, searching for me in the shadows.' Hint


Question 6 of 15
6. 'I don't feel strong enough to lift my hands to You.' Hint


Question 7 of 15
7. 'Listen to me, baby, I've got to let you know.' Hint


Question 8 of 15
8. 'I never thought that I was worth it, I never thought that I deserved this love I feel inside.' Hint


Question 9 of 15
9. 'As you turn around this time, you wash the world in white.' Hint


Question 10 of 15
10. 'Don't ever miss a chance to find what the future holds, 'cause I can see a passion burning in your eyes.' Hint


Question 11 of 15
11. Which member was given the job of 'reading sci-fi books'? Hint


Question 12 of 15
12. Where are these boys from? Hint


Question 13 of 15
13. Who is 'Jake'? Hint


Question 14 of 15
14. They have a sister, what is her name? (She is mentioned in the liner notes) Hint


Question 15 of 15
15. How does Marty refer to Josh in his thank-yous? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Baby, when I close my eyes, I picture you inside my mind.'

Answer: 'Let Me Know'

'So baby let me know what I should say to you, just tell me what it is that I'm supposed to do, 'cause I'm falling apart on my own without you every day, so baby let me know.'
2. 'So you tell me how much better it should be, and you think the grass is greener over there.'

Answer: 'More'

'Baby all I want is more, and I'll never get too much, and I'm getting what I want 'cause I'll never get enough.'
3. 'I've been sitting here staring at the rain, all alone tonight.'

Answer: 'Believer'

'So make me a believer for once in my life, right here and now, touch me somehow, let it be tonight.'
4. 'Sometimes I feel like nothing's sinking on, I look around and have to ask you where I've been.'

Answer: 'Don't Want To Lose'

'I don't want to lose, no, baby, I don't want to find myself all by myself again, I don't want to lose your love, no, I don't want to find out that there's nothing left to win.'
5. 'Where are you going, searching for me in the shadows.'

Answer: 'I'm Okay'

'I'm okay, you'll see, just believe the words I pray, you'll see, just believe the words I pray.'
6. 'I don't feel strong enough to lift my hands to You.'

Answer: 'Waiting'

'I am waiting for you, I am waiting for your touch, I am praying for my eyes to see the light.'
7. 'Listen to me, baby, I've got to let you know.'

Answer: 'Take My Heart Away'

'Take my heart away, baby, I am here to stay...'
8. 'I never thought that I was worth it, I never thought that I deserved this love I feel inside.'

Answer: 'The Right Time'

'You are smiling because you know where I began and I know it's time to feel your love again.'
9. 'As you turn around this time, you wash the world in white.'

Answer: 'Melt Me'

'Sunshine yellow eyes, deep blue ocean smile, look into this ice, melt me.' Have you ever considered how weird yellow eyes would be? I don't think 'sunshine yellow eyes' sound nice at all...
10. 'Don't ever miss a chance to find what the future holds, 'cause I can see a passion burning in your eyes.'

Answer: 'The One'

'You could be a star shining out in the darkness, you could be a fire blazing into the cold, you could be a voice calling out in the silence, you could be as bright as the morning sun, you could be the blue sky after the gray, you could drive the clouds of fear away, you could bring the healing to a world that's come undone, don't you know you can be the one.'
11. Which member was given the job of 'reading sci-fi books'?

Answer: None of them

One of them was listed as having the job of 'reading novels,' but nothing was said about sci-fi.
12. Where are these boys from?

Answer: Canada

They are Canadian. The enhanced CD shows a video of them singing bits and pieces of 'O Canada.'
13. Who is 'Jake'?

Answer: their father

Yup, Jake Penner is their father.
14. They have a sister, what is her name? (She is mentioned in the liner notes)

Answer: Holly

All of their thank-yous mention a younger sister named Holly.
15. How does Marty refer to Josh in his thank-yous?

Answer: his two-egg twin

'And to Josh, my two-egg twin...'
Source: Author Jacifan

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us