FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Music Hits
Quiz about Music Hits

Music Hits Trivia Quiz


Hi- this is my "Music Hits" quiz. Have fun!:) Please rate the quiz when you are done.

A multiple-choice quiz by GameQueen00. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
GameQueen00
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
112,994
Updated
Aug 27 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1387
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 207 (5/10), sg81 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Doesn't really matter what the eye is seeing cause I'm in love with the inner being." Hint


Question 2 of 10
2. "Let's just face it, better off alone and I won't turn back, I don't want to let you back in." Hint


Question 3 of 10
3. "I am beautiful, no matter what they say, because words can't bring me down." Hint


Question 4 of 10
4. "Days go by and still I think of you." Hint


Question 5 of 10
5. "His palms are sweaty, knees week, arms heavy."

Answer: (One Word (Starts with E))
Question 6 of 10
6. "It's 11:30 and the club is jumpin' jumpin'." Hint


Question 7 of 10
7. "People like us, know how to survive, there's no point of living if you can't feel alive." Hint


Question 8 of 10
8. "Like the movie scenes, in the sweetest dream I pictured us together." Hint


Question 9 of 10
9. "But let me tell you now there are prices to pay." Hint


Question 10 of 10
10. "First I was afraid I was petrified, kept thinking I could never live without you by my side." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 26 2024 : Guest 104: 3/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 5/10
Jan 10 2024 : sg81: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Doesn't really matter what the eye is seeing cause I'm in love with the inner being."

Answer: Janet Jackson

This song, "Doesn't Really Matter", is played in the movie "Nutty Proffesor 2." Janet Jackson also plays in this movie, as Denise Gains.
2. "Let's just face it, better off alone and I won't turn back, I don't want to let you back in."

Answer: Britney Spears

Britney Spears sings this song, "Lonely", when she does a concert in Las Vegas. This song is also included on her third album, "I'm A Slave For You."
3. "I am beautiful, no matter what they say, because words can't bring me down."

Answer: Christina Aguilera

This song, "Beautiful", is from Christina's CD, "Stripped".
4. "Days go by and still I think of you."

Answer: Dirty Vegas

This song, "Days Go By", is included on the CD "Now 11."
5. "His palms are sweaty, knees week, arms heavy."

Answer: Eminem

Eminem sings this song, "Lose Yourself", for his new movie, "8 Mile."
6. "It's 11:30 and the club is jumpin' jumpin'."

Answer: Destiny's Child

This song, "Jumpin' Jumpin'", is also included on the "Now 7" CD. And DC also made a remix of this song on the "This Is The Remix" CD.
7. "People like us, know how to survive, there's no point of living if you can't feel alive."

Answer: Garbage

This song, "The World is Not Enough", is the theme song for the James Bond movie "The World is Not Enough."
8. "Like the movie scenes, in the sweetest dream I pictured us together."

Answer: J.Lo

This song is called "Waiting For Tonight."
9. "But let me tell you now there are prices to pay."

Answer: Backstreet Boys

This song, "Larger Than Life", is off of their CD "Millennium."
10. "First I was afraid I was petrified, kept thinking I could never live without you by my side."

Answer: Gloria Gaynor

Frank the Pug sings this song in the movie "Men In Black 2." This song is called "I Will Survive."
Source: Author GameQueen00

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us