FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock Rock Rock
Quiz about Rock Rock Rock

Rock, Rock, Rock Trivia Quiz


Here are some lyrics and song titles from some of the world's most famous rock bands! All you have to do is say which lyrics and song titles belong to which band.

A multiple-choice quiz by kerrybaby. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Author
kerrybaby
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,471
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2743
- -
Question 1 of 10
1. Can you name the band who sang these lyrics? "Sometimes days are so hard to survive, a million ways to bury you alive." Hint


Question 2 of 10
2. What band sang the song, "Little Things"? Hint


Question 3 of 10
3. Can you name the band who sang these lyrics? "She left me roses by the stairs, surprises let me know she cares." Hint


Question 4 of 10
4. Can you name the band who sang these lyrics? "Again the burden of losing rests upon my shoulders and its weight seems unbearable." Hint


Question 5 of 10
5. Can you name the band who sang these lyrics? "You can touch it, smell it, taste it so sweet, but it makes no difference because it knocks you off your feet." Hint


Question 6 of 10
6. Who sang the song, "Gets Me Through"? Hint


Question 7 of 10
7. Who sang the song, "I Walked With A Zombie"? Hint


Question 8 of 10
8. Some gothic/opera rock lyrics now. Who sang these lyrics: "You took my heart deceived me right from the start"? Hint


Question 9 of 10
9. Who sang the song, "Sweet Child O' Mine"? Hint


Question 10 of 10
10. Ozzy Osbourne sang a song with his daughter Kelly.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Can you name the band who sang these lyrics? "Sometimes days are so hard to survive, a million ways to bury you alive."

Answer: Kiss

These are lyrics from the song "Crazy, Crazy Nights."
2. What band sang the song, "Little Things"?

Answer: Good Charlotte

The song "Little Things" comes from Good Charlottes' first album.
3. Can you name the band who sang these lyrics? "She left me roses by the stairs, surprises let me know she cares."

Answer: Blink 182

These lyrics come from the band's most famous song "All The Small Things"
4. Can you name the band who sang these lyrics? "Again the burden of losing rests upon my shoulders and its weight seems unbearable."

Answer: HIM

The song comes from the album "Love Metal".
5. Can you name the band who sang these lyrics? "You can touch it, smell it, taste it so sweet, but it makes no difference because it knocks you off your feet."

Answer: Faith No More

The lyrics come from the song "Epic".
6. Who sang the song, "Gets Me Through"?

Answer: Ozzy Osbourne

The song comes from Ozzy's album, "Down To Earth".
7. Who sang the song, "I Walked With A Zombie"?

Answer: Wednesday 13

The song comes from Wednesdsay 13's first solo album. Before Wednesday 13 went solo, he was with the Muderdolls
8. Some gothic/opera rock lyrics now. Who sang these lyrics: "You took my heart deceived me right from the start"?

Answer: Within Temptation

The song is called "Angels" and comes from the album, "The Silent Force".
9. Who sang the song, "Sweet Child O' Mine"?

Answer: Guns N' Roses

This is probably one of Guns N' Roses' most famous songs.
10. Ozzy Osbourne sang a song with his daughter Kelly.

Answer: True

Ozzy and Kelly sang the song "Changes", which got to number one in the charts.
Source: Author kerrybaby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gretas before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us