FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Lyrics Said What Again
Quiz about The Lyrics Said What Again

The Lyrics Said What? Again! Trivia Quiz


These lyrics either started or appeared in songs that charted at least in the UK, but often in the USA, as well as other countries. Where there was doubt on actual spellings, I went with the majority opinion.

A multiple-choice quiz by awkins. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Nonsense Lyrics

Author
awkins
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
220,042
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
477
- -
Question 1 of 10
1. Let's start with an avian flavoured clue. These catchy lyrics, "Chirpy chirpy cheep cheep", are from what song? Hint


Question 2 of 10
2. This one will certainly bring back fond memories. "Chh chh-chh, uh. Chh chh-chh, uh." Hint


Question 3 of 10
3. And who can forget the immortal lyrics;
"Ah! Oh! Ah! OH! Ay. Ay. Ay Ay Ay."
Hint


Question 4 of 10
4. This was enough to make strong men weep; "Hey Lolly Lolly. Hey Lolly Lolly. Hey Lolly Lolly." What was the song? Hint


Question 5 of 10
5. Here is an oldie but a goodie. "Bitty Bitty Boom Boom". The song? Hint


Question 6 of 10
6. Here is another toe tapper. Where do these words come from, "Ole-ole ole-ole. Ole-ole ole-ole"? Hint


Question 7 of 10
7. Let us not forget these wonderfully simple but poignant words "O Eh O Eh, O Eh O Eh. O Eh Oo Aah, O Eh Oo Aah. Yah Ya Goh." Hint


Question 8 of 10
8. This catchy number is something the writer would like forgotten. "Ha Ha Ha, Hee Hee Hee". Any idea on the song? Hint


Question 9 of 10
9. There may be some disagreement on the exact wording, but the majority opinion is that they are "Ba-ba-bamp-ba. Ba-ba-ba-bamp-ba". Hint


Question 10 of 10
10. How about an easy one to finish? It is a Simon and Garfunkel song that goes "Lie la lie" but which one? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Let's start with an avian flavoured clue. These catchy lyrics, "Chirpy chirpy cheep cheep", are from what song?

Answer: Chirpy Chirpy Cheep Cheep

Released by Middle of the Road, it was written by Lally Stott. It spent five weeks at number ine in 1971 in the UK charts.
Curious about the rest of the song?
Here's a sample;
"Where's your mama gone? (Where's your mama gone?)
Little baby bird? (Little baby bird?)" [or 'baby Don' or 'baby gone' or 'baby done' depending on the source you use].
"Where's your mama gone? (Where's your mama gone?)
Far, far away.
Last night I heard my mama singing this song 'Cooee, chirpy chirpy cheep cheep'".
2. This one will certainly bring back fond memories. "Chh chh-chh, uh. Chh chh-chh, uh."

Answer: In The Summertime

Recorded by Mungo Jerry. It was written by Ray Dorset and hit number one in the UK in 1970 for seven weeks.
"Sing along with us dee-dee-dee-dee-dee da-da-da-da-da, yeah we're hap, happy".
3. And who can forget the immortal lyrics; "Ah! Oh! Ah! OH! Ay. Ay. Ay Ay Ay."

Answer: Lucky Number

Recorded by Lene Lovich. It reached the dizzying heights of number three in the UK in 1979.
4. This was enough to make strong men weep; "Hey Lolly Lolly. Hey Lolly Lolly. Hey Lolly Lolly." What was the song?

Answer: Telephone Man

Written and recorded by Meri Wilson. It reached number six in the UK in 1977. She died tragically in 2002 in a car accident.
5. Here is an oldie but a goodie. "Bitty Bitty Boom Boom". The song?

Answer: Last Train To San Fernando

Released by Jimmy Duncan, it hit number two in 1957. The lyrics were by R Padmore, the melody by S DeVere.
6. Here is another toe tapper. Where do these words come from, "Ole-ole ole-ole. Ole-ole ole-ole"?

Answer: Hot, Hot, Hot

Recorded by Arrow. It was written by Alphonsus Cassell. It reached number 59 when it was originally released in 1984, and then made number 38 on its re-release in 1994.
7. Let us not forget these wonderfully simple but poignant words "O Eh O Eh, O Eh O Eh. O Eh Oo Aah, O Eh Oo Aah. Yah Ya Goh."

Answer: Rhythm Is Gonna Get You

By Gloria Estefan and the Miami Sound Machine. It reached number 16 in the UK in 1988. Written by Gloria Estefan and Kiki Garcia.
8. This catchy number is something the writer would like forgotten. "Ha Ha Ha, Hee Hee Hee". Any idea on the song?

Answer: The Laughing Gnome

Written and recorded by David Bowie. Originally released in 1967 it was non charting. However it reached number six in the UK in 1973 when it was re-released. It sold over 250,000 copies.
9. There may be some disagreement on the exact wording, but the majority opinion is that they are "Ba-ba-bamp-ba. Ba-ba-ba-bamp-ba".

Answer: I Wanna Be Sedated

Released by The Ramones in 1978. It was written by Joey Ramone.
10. How about an easy one to finish? It is a Simon and Garfunkel song that goes "Lie la lie" but which one?

Answer: The Boxer

This reached number six in 1969 in the UK.
Source: Author awkins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us