Quiz about Women on Breakups
Quiz about Women on Breakups

Women on Break-ups Trivia Quiz


I will give you part of the lyrics and you choose a song and artist. Questions are mostly multiple choice. Have fun!

A multiple-choice quiz by wife_of_aragorn. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock & Roll Women

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,008
Updated
Sep 29 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1350
Last 3 plays: Guest 142 (5/10), Guest 180 (6/10), Guest 154 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "...itīs not fair to deny me of a cross I bear that you gave to me..." Hint

Alanis Morisette: You Oughta Know
Madonna: Take a Bow
Alanis Morisette: Wake Up
Madonna: Frozen

2. "...you've been creepin', sneakin', sleepin' with another..." Hint

Alanis Morisette: Wake Up
Shakira: Poem To a Horse
Shakira: Fool
Anastacia: Why'd you lie to me

3. "...so what's a girl like me to do, drowning, drowning in you..."
Hint

Celine Dion: I Want You to Need Me
Madonna: Drowning in You
The Corrs: Give Me a Reason
Celine Dion: In Blue

4. "...now that you are out of my life, I'm so much better..." Hint

Shakira: Out of My Life
Toni Braxton: Feelin' Better
Destiny's Child: Survivor
Anastacia: Freak of Nature

5. "...his boots no longer by my door, he left at dawn..." Hint

Dido: My Lover's Gone
Madonna: Express Youself
Dido: Thank You
Madonna: American Pie

6. "...you think that I canīt live without your love..." Hint

Janis Joplin: Whatever
No Doubt: Don't Speak
Madonna: You'll See
Celine Dion: A New Day Has Come

7. "...you and me, we used to be together, every day together, always..."
Hint

Natalie Imbruglia: Torn
Madonna: Take a Bow
Janis Joplin: Whatever
No Doubt: Don't Speak

8. "...Iīm cold and I am ashamed lying naked on the floor..." Hint

Toni Braxton: "Down"
The Corrs: "Gone"
Alanis Morissette: "Away"
Natalie Imbruglia: "Torn"

9. "...it's been seven hours and fifteen days, since you took your love away..." Hint

Spice Girls: Without U
Sinead O'Connor: Nothing Compares 2 U
Macy Gray: My Love
Dido: Here with Me

10. "There's nothing left to try, There's no place left to hide" Hint

Madonna: The Power of Goodbye
Madonna: Nothing Really Matters
Madonna: Frozen
Madonna: The Ray of Light


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "...itīs not fair to deny me of a cross I bear that you gave to me..."

Answer: Alanis Morisette: You Oughta Know

For me it is very suggestive text and it really makes you feel better about your break-up. It lets out your anger. The song is on the album "Jagged Little Pill".
2. "...you've been creepin', sneakin', sleepin' with another..."

Answer: Anastacia: Why'd you lie to me

The song is on the album "Freak of Nature".
3. "...so what's a girl like me to do, drowning, drowning in you..."

Answer: The Corrs: Give Me a Reason

Celine Dion has no such song as "In Blue", but it is the name of an album of The Corrs. Also, I am not aware of the existence of Madonnaīs song "Drowning in You".
4. "...now that you are out of my life, I'm so much better..."

Answer: Destiny's Child: Survivor

This is actually the first line of "Survivor".
5. "...his boots no longer by my door, he left at dawn..."

Answer: Dido: My Lover's Gone

This song is not a very popular one, released on the album "No Angel" in 1999.
6. "...you think that I canīt live without your love..."

Answer: Madonna: You'll See

This was the most successful song from the 1995 album "Something to Remember".
7. "...you and me, we used to be together, every day together, always..."

Answer: No Doubt: Don't Speak

Tkis is also the first line of a song that was written after Gwen Stefani broke up with her boyfriend.
8. "...Iīm cold and I am ashamed lying naked on the floor..."

Answer: Natalie Imbruglia: "Torn"

The song was released on the album "Left of the Middle" in 1998. It was also a very successful single.
9. "...it's been seven hours and fifteen days, since you took your love away..."

Answer: Sinead O'Connor: Nothing Compares 2 U

This track is on the album "So Far...The Best Of Sinead O'Connor" (1997).
10. "There's nothing left to try, There's no place left to hide"

Answer: Madonna: The Power of Goodbye

All of these songs are from the album "Ray of Light", released in 1998. I hope you enjoyed the quiz:o)
Source: Author wife_of_aragorn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Oct 15 2022 : Guest 142: 5/10
Oct 13 2022 : Guest 180: 6/10
Oct 11 2022 : Guest 154: 6/10
Oct 07 2022 : Guest 75: 7/10

Score Distribution

quiz
12/2/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us