Quiz about Are they Francis Frank or Frankie
Quiz about Are they Francis Frank or Frankie

Are they Francis, Frank or Frankie? Quiz


Can you identify the correct Francis, Frank or Frankie from the clue that is given.

A matching quiz by zambesi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. First Names
  8. »
  9. First Names E-G

Author
zambesi
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
395,030
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
745
Last 3 plays: Guest 156 (6/10), polly656 (8/10), Guest 51 (8/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Jorge Mario Bergoglio   
Frank Drebin
2. Leslie Nielsen   
Francis Ford Coppola
3. Famous Italian jockey   
Frankie Avalon
4. Academy Award winner   
Connie Francis
5. Everybody's Somebody's Fool   
Frankie Dettori
6. American architect   
Pope Francis
7. Italian-American gangster   
Frankie Laine
8. Rawhide and Jezebel   
Frank Lloyd Wright
9. Venus and Why   
Frank Robinson
10. World Series Champion   
Frank Nitti






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jorge Mario Bergoglio

Answer: Pope Francis

Pope Francis was born in Buenos Aires, Argentina, in 1936. He was the 266th Pope of the Vatican State and when appointed in 2013 was 76 years of age. He was the first Pope from the Southern Hemisphere and the first from outside of Europe since the 8th century.
2. Leslie Nielsen

Answer: Frank Drebin

Leslie Nielsen (1926-2010) was a Canadian actor, comedian and producer. He appeared in over 100 movies and television programs portraying numerous characters. He is fondly remembered as the bumbling police officer Lt. Frank Drebin in the "Naked Gun" series of movies.
3. Famous Italian jockey

Answer: Frankie Dettori

Frankie Dettori was born in Milan, Italy in 1970. However, since he was 17 years of age he has ridden professionally in Great Britain. At Ascot in 1996 he rode all seven winners on the day. He has ridden numerous winners around the world including Australia, Hong Kong, France, USA, South Africa, Germany, Ireland, Italy to name just a few.
4. Academy Award winner

Answer: Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola is an American film Director, producer and screenwriter. He has been involved in the following movies "The Rain People"(1969), "Patton" (1970), "The Godfather" (1972) and "Apocalypse Now" (1979). He has won numerous Academy Awards including Best Director, Best Picture and Best Adapted Screenplay.
5. Everybody's Somebody's Fool

Answer: Connie Francis

Connie Francis was born in 1938 and is an American singer who had many hits during the 1950s and 1960s. She provided the singing voice for Tuesday Weld and Jayne Mansfield in movies. Although she had many top ten hits her other number one hits were "My Heart Has a Mind of Its Own" and "Don't Break the Heart That Loves You".
6. American architect

Answer: Frank Lloyd Wright

Frank Lloyd Wright (1867-1959) was an American architect and designer. He designed over 500 completed structures which were mainly in the USA but also in Canada, Egypt and Japan.
7. Italian-American gangster

Answer: Frank Nitti

Frank Nitti (1886-1943) was an Italian-American gangster who was nicknamed "The Enforcer". He handled the flow of money through Al Capone's organised crime syndicate called the Chicago Outfit. When Capone was convicted and sent to prison in 1931, Frank Nitti took over the leadership of the outfit.
8. Rawhide and Jezebel

Answer: Frankie Laine

Frankie Laine (1913-2007) was an American singer, actor and songwriter. His career spanned over 70 years from 1932-2005. Besides his hits "Rawhide" and "Jezebel" he sang the theme soundtracks for movies such as "3:10 To Yuma", "The Gunfight at the O.K. Corral" and "Blazing Saddles".
9. Venus and Why

Answer: Frankie Avalon

Frankie Avalon was born in 1940 and is an American singer and actor. Besides his number one hits in "Venus" and "Why" he had 31 charterd singles on the US Billboard Hot 100 from 1958-1962. In 1963 he married Kathryn Diebel and they have eight children.
10. World Series Champion

Answer: Frank Robinson

Frank Robinson is a former American MLB player, manager and coach. His playing career spanned the years 20 years from 1956-1976. He played as an outfielder and finished his career with 586 home runs. He was a 14 time All-Star and was twice a World Series Champion as a player with the Baltimore Orioles (1966 and 1970).
Source: Author zambesi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 26 2023 : Guest 156: 6/10
Jan 12 2023 : polly656: 8/10
Jan 11 2023 : Guest 51: 8/10
Jan 11 2023 : TERRYROYHURST: 4/10
Jan 10 2023 : Guest 174: 10/10
Dec 25 2022 : Morganw2019: 10/10
Nov 30 2022 : Iva9Brain: 10/10
Nov 29 2022 : Guest 68: 3/10

Related Quizzes
This quiz is part of series Male First Names (A-J):

Can you identify these individuals with First Names from A - J

  1. Are they named Arthur or Art Very Easy
  2. Are they an Albert, a Bert or a Burt? Average
  3. Who am I? Benjamin, Ben or Benny Very Easy
  4. Who am I? C-H-A-R-L-E-S is the name of the game. Very Easy
  5. Is it Christopher or Chris Easier
  6. Who am I? D-A-V-I-D is the name of the game. Very Easy
  7. Are they a Daniel, Dan or Danny Very Easy
  8. Who am I? D-O-U-G-L-A-S is the name of the Game. Average
  9. Are they David, Dave or Davy Easier
  10. Are they a Donald or Don? Easier
  11. People named Edward, Ed, Ted or Eddie Easier
  12. Are they Francis, Frank or Frankie? Very Easy

1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us