FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2004 Giant Players Debuts
Quiz about 2004 Giant Players Debuts

2004 Giant Player's Debuts Trivia Quiz


A fairly easy quiz for a Giants fan. Just choose the team that these 2004 Giants' players started their career with.

A multiple-choice quiz by woody46. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. San Francisco Giants

Author
woody46
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
188,852
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
433
- -
Question 1 of 10
1. Which team did Jason Schmidt make his debut with? Hint


Question 2 of 10
2. Which team did Matt Herges make his debut with? Hint


Question 3 of 10
3. What team did Barry Bonds make his debut with? Hint


Question 4 of 10
4. Which team did Scott Eyre make his debut with? Hint


Question 5 of 10
5. Which team did Dustin Hermanson make his debut with? Hint


Question 6 of 10
6. Which team did Robb Nen make his debut with? Hint


Question 7 of 10
7. Which team did Kirk Rueter make his debut with? Hint


Question 8 of 10
8. Which team did J.T Snow make his debut? Hint


Question 9 of 10
9. Which team did Wayne Franklin make his debut with? Hint


Question 10 of 10
10. Which team did Michael Tucker make his debut with? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team did Jason Schmidt make his debut with?

Answer: Atlanta Braves

Jason Schmidt made his debut with the Atlanta Braves on April 28, 1995. Jason Schmidt, the Giants ace for 2004, came over in a mid-season trade with the Pirates in 2001. One pitcher in return that the Pirates received was right hander Ryan Vogelsong.
2. Which team did Matt Herges make his debut with?

Answer: Los Angeles Dodgers

Matt Herges made his Major League debut with the rival Los Angeles Dodgers on August 3, 1999. Herges was picked up by the Giants off waivers from the Padres late in the 2003 Season.
3. What team did Barry Bonds make his debut with?

Answer: Pittsburgh Pirates

Barry Bonds made his Major League debut with the Pittsburgh Pirates on May 30, 1986. Bonds had won numerous MVPs with the Pirates and Giants. He broke Willie Mays' career mark in early 2004, by hitting his 661st home run.
4. Which team did Scott Eyre make his debut with?

Answer: Chicago White Sox

Scott Eyre made his debut on August 1, 1997, with the Chicago White Sox. Like the string of important mid/late season pick-ups, Scott Eyre was picked off waivers by the Giants in the 2002 season.
5. Which team did Dustin Hermanson make his debut with?

Answer: San Diego Padres

Dustin Hermanson made his Major League debut with the San Diego Padres on May 8, 1995. Hermanson, a member of the Giants starting rotation earlier in 2004, had been moved into the Closer position.
6. Which team did Robb Nen make his debut with?

Answer: Texas Rangers

Robb Nen made his Major League debut with the Texas Rangers on April 10, 1993. Robb Nen, the Giants main closer had been out for most of the 2003-04 two seasons with arm problems.
7. Which team did Kirk Rueter make his debut with?

Answer: Montreal Expos

Kirk Rueter started his career on July 7, 1993, with the Montreal Expos. Rueter went 8-0 with a 2.73 ERA in 14 starts his rookie season. Rueter also became the next pitcher to win 100 games as a Giant. He was the fourth Giant to do this.
8. Which team did J.T Snow make his debut?

Answer: New York Yankees

J.T. Snow began his career with the New York Yankees on September 20, 1992. Snow was the first first-baseman to win a Gold Glove Award in both leagues.
9. Which team did Wayne Franklin make his debut with?

Answer: Houston Astros

Wayne Franklin made his Major League debut with the Houston Astros on July 24, 2000. Through the first 2 months of the 2004 season, Franklin was led the Major Leagues in number of stranded inherited runners.
10. Which team did Michael Tucker make his debut with?

Answer: Kansas City Royals

Michael Tucker made his debut on April 26, 1995, with the Kansas City Royals. He then went to Atlanta, Cincinnati, and Chicago. Tucker was picked up during the 2003 offseason as a free agent from the Kansas City Royals, the team he began with.
Source: Author woody46

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us