FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Matt Kenseth
Quiz about Matt Kenseth

Matt Kenseth Trivia Quiz


Just some information on the NASCAR driver Matt Kenseth.

A multiple-choice quiz by kuntreegirl84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR
  8. »
  9. NASCAR Drivers

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,248
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1066
- -
Question 1 of 10
1. How many wins did Matt have in the 2002 season? Hint


Question 2 of 10
2. How many poles did Matt have in the 2002 season? Hint


Question 3 of 10
3. Where did Matt finish in the 2002 points standings? Hint


Question 4 of 10
4. What year did Matt win Winston Cup Rookie of the Year honors? Hint


Question 5 of 10
5. Matt Kenseth and his team have never won the World Pit Crew Competition?


Question 6 of 10
6. Where did Matt make his Winston Cup debut? Hint


Question 7 of 10
7. When did Matt make his Busch Series debut? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Matt's crew chief in the 2002 season? Hint


Question 9 of 10
9. Whats was Matt's car number in the 2002 season? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following was one of Matt's teammates in the 2002 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 17 2024 : Guest 75: 7/10
Jan 17 2024 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many wins did Matt have in the 2002 season?

Answer: 5

Matt had the most wins in the 2002 season. He won races at North Carolina, Texas, Michigan, Richmond, and Phoenix.
2. How many poles did Matt have in the 2002 season?

Answer: 1

Matt had only one pole at Dover in the 2002 season. Jimmie Johnson went on to win that race, while Matt finished 40th.
3. Where did Matt finish in the 2002 points standings?

Answer: 8

Matt finished 8th, 368 points behind Tony Stewart. Jeff Gordon finished 4th, Jimmie Johnson finished 5th, and Dale Jarrett finished 9th.
4. What year did Matt win Winston Cup Rookie of the Year honors?

Answer: 2000

At the end of the 2000 seson, he came out with the Rookie of the Year honor, while finishing 14th in the points standings, and claimed 4 top 5's and 11 top 10's.
5. Matt Kenseth and his team have never won the World Pit Crew Competition?

Answer: False

Matt and his team won the World Pit Crew Competition 2 years in a row. They won it his sophomore year in 2001, and again in 2002.
6. Where did Matt make his Winston Cup debut?

Answer: Dover Downs

He made his Winston Cup debut at Dover Downs in 1998. He went on to finish 6th in that race.
7. When did Matt make his Busch Series debut?

Answer: 1996

He made his Busch Series debut at Charlotte.
8. Who was Matt's crew chief in the 2002 season?

Answer: Robbie Reiser

Robbie Loomis was Jeff Gordon's crew chief. Gil Martin was Kevin Harvick's, and Ben Leslie was Mark Martin's.
9. Whats was Matt's car number in the 2002 season?

Answer: 17

He drove the DeWalt Ford for Roush racing.
10. Which of the following was one of Matt's teammates in the 2002 season?

Answer: Kurt Busch

Kurt drove the number 97 car for Roush racing. John Andretti drove for Petty Enterprises, Kevin drove for Richard Childress Racing and Jimmie Johnson drove for Hendrick Motorsports.
Source: Author kuntreegirl84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Driver Nicknames Average
2. NASCAR: Who Am I? [1] Difficult
3. NASCAR: Who Am I? [2] Tough
4. NASCAR Average
5. Died in the Line of Duty Tough
6. The Young Guns of NASCAR Difficult
7. Nascar: Who Am I? Easier
8. Obscure NASCAR Drivers Difficult
9. Tragic Nascar Deaths Average
10. Dale Jarrett Tough
11. Richard Petty Difficult
12. Nascar: Who Am I? [2] Difficult

3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us