FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Premiership
Quiz about My Premiership

My Premiership Trivia Quiz


This is a quiz to test the knowledge of all the footie fans out there. Good Luck!

A multiple-choice quiz by gh66. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. FA Premier League

Author
gh66
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,852
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2639
Last 3 plays: Guest 89 (4/10), PremierRed (6/10), CardoQ (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which team were the 2001-02 League Champions? Hint


Question 2 of 10
2. Which Arsenal footballer was the second highest goal scorer in the 2002-03 season? Hint


Question 3 of 10
3. Which team joined Arsenal, Newcastle United and Manchester United in the Champions League in the 2003-04 season? Hint


Question 4 of 10
4. Which three teams were promoted into the Premiership for the 2003-04 season? Hint


Question 5 of 10
5. Which Premiership team had the players Michael Owen, El Hadji Diouf and Stephane Henchoz in their squad in the 2002-03 season? Hint


Question 6 of 10
6. In 2003, David Beckham was sold by Manchester United to AC Milan.


Question 7 of 10
7. Which Premiership team escaped relegation and rose to position 17 on the League table in the 2002-03 season? Hint


Question 8 of 10
8. Finish the name of this former Tottenham Hotspur player. Teddy ___________? Hint


Question 9 of 10
9. Who scored his 100th Premiership goal in the 2002-03 season? Hint


Question 10 of 10
10. Finish the name of this Manchester United player in the 2002-03 season. Nicky ____? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 89: 4/10
May 03 2024 : PremierRed: 6/10
Apr 27 2024 : CardoQ: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team were the 2001-02 League Champions?

Answer: Arsenal

Manchester United won the title in the 2002-03 season.
2. Which Arsenal footballer was the second highest goal scorer in the 2002-03 season?

Answer: Thierry Henry

Ruud van Nistlerooy (Manchester United) came first!
3. Which team joined Arsenal, Newcastle United and Manchester United in the Champions League in the 2003-04 season?

Answer: Chelsea

AC Milan won the Champions League in 2002-03.
4. Which three teams were promoted into the Premiership for the 2003-04 season?

Answer: Wolverhampton Wanderers, Portsmouth and Leicester City

The relegated teams at the end of the 2002-03 season were West Bromwich Albion, West Ham United and Sunderland.
5. Which Premiership team had the players Michael Owen, El Hadji Diouf and Stephane Henchoz in their squad in the 2002-03 season?

Answer: Liverpool

Also present in the squad were the likes of Jerzy Dudek, Steven Gerrard and Milan Baros.
6. In 2003, David Beckham was sold by Manchester United to AC Milan.

Answer: False

He was sold to Real Madrid.
7. Which Premiership team escaped relegation and rose to position 17 on the League table in the 2002-03 season?

Answer: Bolton Wanderers

Bolton and West Ham played very well to try and stay out of the relegation zone. West Ham got relegated, but were a few points behind.
8. Finish the name of this former Tottenham Hotspur player. Teddy ___________?

Answer: Sheringham

Teddy (real name Edward!) was sold to Portsmouth in 2003.
9. Who scored his 100th Premiership goal in the 2002-03 season?

Answer: Michael Owen

Michael's grand total at the end of the season was 102 goals!
10. Finish the name of this Manchester United player in the 2002-03 season. Nicky ____?

Answer: Butt

In 2003, Nicky Butt totalled 11 years playing Manchester United.
Source: Author gh66

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us