FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about OneClub Men
Quiz about OneClub Men

One-Club Men Trivia Quiz


This quiz is dedicated to those rare players who spend their entire professional playing career at one club.

A multiple-choice quiz by mrbadger. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Players

Author
mrbadger
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
261,777
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1736
- -
Question 1 of 10
1. Tony Adams played for Arsenal between what years? Hint


Question 2 of 10
2. Paul Sturrock played for which club from 1974-1989? Hint


Question 3 of 10
3. Who played for Swindon Town from 1960-1980, making 770 appearances which set a record for appearances for one club? Hint


Question 4 of 10
4. Which one club did Trevor Brooking play for from 1966-1984? Hint


Question 5 of 10
5. Which one club did Jack Charlton play for from 1952-1973? Hint


Question 6 of 10
6. Which one club did Willie Miller play for from 1972-1990? Hint


Question 7 of 10
7. Only three of these players spent their entire playing careers at Liverpool. Which one did not? Hint


Question 8 of 10
8. Only three of the following Scotsmen were one club men. Who was not? Hint


Question 9 of 10
9. Which one club did Billy Wright play for from 1939-1959? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these one-club men had the longest spell at their club? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Tony Adams played for Arsenal between what years?

Answer: 1984-2002

He played from 1984-2002 scoring 32 goals from 504 games. He played for Arsenal Youth from 1980-1984.
2. Paul Sturrock played for which club from 1974-1989?

Answer: Dundee United

He scored 109 goals from 385 games for Dundee Utd between 1974 and 1989. He went on to manage Dundee Utd from 1998-2000.
3. Who played for Swindon Town from 1960-1980, making 770 appearances which set a record for appearances for one club?

Answer: John Trollope

He scored 22 goals and went on to manage Swindon from 1981-1983.
4. Which one club did Trevor Brooking play for from 1966-1984?

Answer: West Ham United

He scored 102 goals from 636 games.
5. Which one club did Jack Charlton play for from 1952-1973?

Answer: Leeds United

He scored 70 goals from 629 games.
6. Which one club did Willie Miller play for from 1972-1990?

Answer: Aberdeen

He scored 20 goals from 558 games, and went on to manage Aberdeen from 1992-1995.
7. Only three of these players spent their entire playing careers at Liverpool. Which one did not?

Answer: Roger Hunt

Billy Liddell: Liverpool 1939-1961,
Donald McKinlay: Liverpool 1910-1929,
Bob Paisley: Liverpool 1939-1954,
Roger Hunt: Liverpool 1959-1969, Bolton 1969-1972.
8. Only three of the following Scotsmen were one club men. Who was not?

Answer: Alex McLeish

Paul McStay: Celtic 1981-1997,
John Greig: Rangers 1961-1978,
Maurice Malpas: Dundee Utd 1979-2000,
Alex McLeish: Aberdeen 1978-1994, Motherwell 1994-1995.
9. Which one club did Billy Wright play for from 1939-1959?

Answer: WolvermahptonWnaderers

He scored 19 goals from 541 games. Also won 105 England caps scoring 3 goals.
10. Which of these one-club men had the longest spell at their club?

Answer: Alan Knight - Portsmouth

Alan Knight: Portsmouth 1978-2000 22 years,
Nigel Gibbs: Watford 1983-2002 19 years,
Charlie Aitken: Aston Villa 1959-1976 17 years,
Tommy Law: Chelsea 1925-1939 14 years.
Source: Author mrbadger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us