FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about One Name Two Cities
Quiz about One Name Two Cities

One Name, Two Cities Trivia Quiz


This quiz is all about those team names that exist in different cities, sometimes in different sports.

A multiple-choice quiz by PLaverty. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. USA
  8. »
  9. USA by Locality

Author
PLaverty
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,777
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3092
Last 3 plays: LauraMcC (7/10), PrairieRose78 (7/10), parrotman2006 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which team name played in different cities in baseball and hockey? Hint


Question 2 of 10
2. Which team name was associated with a baseball and American football team in different cities? Hint


Question 3 of 10
3. Which team name is associated with a Major League Baseball and NFL football team? Hint


Question 4 of 10
4. Which team name was shared by the cities of Washington and Ottawa? Hint


Question 5 of 10
5. Which team names were shared by Ottawa and Saskatchewan of the Canadian Football League? Hint


Question 6 of 10
6. What team name is shared by UCLA and a professional hockey team? Hint


Question 7 of 10
7. What name is shared by the University of Oregon and a professional hockey team in Anaheim? Hint


Question 8 of 10
8. What name is shared by the University of Miami and a professional team in Carolina? Hint


Question 9 of 10
9. What team name is shared by Boston College and a professional Philadelphia team? Hint


Question 10 of 10
10. What team name is shared by Washington State and the University of Houston? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 16 2024 : LauraMcC: 7/10
Apr 01 2024 : PrairieRose78: 7/10
Mar 25 2024 : parrotman2006: 9/10
Mar 02 2024 : George95: 10/10
Feb 20 2024 : griller: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team name played in different cities in baseball and hockey?

Answer: Rangers

The Texas Rangers and the New York Rangers are the baseball and hockey teams that share the same name.
2. Which team name was associated with a baseball and American football team in different cities?

Answer: Cardinals

St. Louis baseball, and Arizona Cardinals in football.
3. Which team name is associated with a Major League Baseball and NFL football team?

Answer: Giants

The football team actually played in New Jersey, but is generally attributed to NY. They were the New York Giants in both football and baseball, before the baseball team moved to San Francisco in the 1950s.
4. Which team name was shared by the cities of Washington and Ottawa?

Answer: Senators

These teams are the old time baseball team and the 2002 hockey team.
5. Which team names were shared by Ottawa and Saskatchewan of the Canadian Football League?

Answer: Roughriders

This was a result of a merger between two leagues. The Ottawa franchise is actually the Rough Riders.
6. What team name is shared by UCLA and a professional hockey team?

Answer: Bruins

Bears and Cubs are close, but it is a different type of baby bear, the Bruin!
7. What name is shared by the University of Oregon and a professional hockey team in Anaheim?

Answer: Ducks

These are the Mighty Ducks of Anaheim and the same team that now NFL star Joey Harrington played for in college.
8. What name is shared by the University of Miami and a professional team in Carolina?

Answer: Hurricanes

There's a hurricane warning in south Florida and in Cape Fear, NC.
9. What team name is shared by Boston College and a professional Philadelphia team?

Answer: Eagles

It's the green and white of Philly and the maroon and gold of Chestnut Hill, Boston.
10. What team name is shared by Washington State and the University of Houston?

Answer: Cougars

The home of former college stars Andre Ware and Drew Bledsoe.
Source: Author PLaverty

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us