FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Timberwolves  2
Quiz about Timberwolves  2

Timberwolves [2] Trivia Quiz


More Timberwolves trivia for fans everywhere.

A multiple-choice quiz by Da_Kid_Gurl. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Minnesota Timberwolves

Author
Da_Kid_Gurl
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
27,572
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1346
- -
Question 1 of 10
1. Which year did the Timberwolves host the NBA All-Star Game? Hint


Question 2 of 10
2. In his first ever career game, Stephon Marbury injured his what? Hint


Question 3 of 10
3. True or False: Glen Taylor is a general manager.

Answer: (True or false?)
Question 4 of 10
4. What uniform number did the Timberwolves' mascot 'Crunch' wear? Hint


Question 5 of 10
5. Which university did Todd Day attend? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Darrick Martin? Hint


Question 7 of 10
7. Which player had a career high 10 rebounds at Phoenix on January 7, 2001? Hint


Question 8 of 10
8. Which country was the former Timberwolf player Shane Heal from? Hint


Question 9 of 10
9. What is the Target Center address? Hint


Question 10 of 10
10. On November 3, 1989 the first game ever for the franchise was in Seattle. The starting Lineup for the Timberwolves was Sam Mitchell, Sidney Lowe, Tod Murphy, Tony Campbell and who? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 73: 1/10
Jun 05 2024 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which year did the Timberwolves host the NBA All-Star Game?

Answer: 1994

2. In his first ever career game, Stephon Marbury injured his what?

Answer: ankle

3. True or False: Glen Taylor is a general manager.

Answer: False

Glen Taylor is an owner, Flip Saunders is a General Manager.
4. What uniform number did the Timberwolves' mascot 'Crunch' wear?

Answer: 101.3

101.3 is a radio station- KDWB in Twin Cities, which is Crunch's favorite.
5. Which university did Todd Day attend?

Answer: Arkansas

6. Who is Darrick Martin?

Answer: A former Timberwolf

He is currently with the Sacramento Kings.
7. Which player had a career high 10 rebounds at Phoenix on January 7, 2001?

Answer: Anthony Peeler

8. Which country was the former Timberwolf player Shane Heal from?

Answer: Australia

9. What is the Target Center address?

Answer: 600 First Avenue North

10. On November 3, 1989 the first game ever for the franchise was in Seattle. The starting Lineup for the Timberwolves was Sam Mitchell, Sidney Lowe, Tod Murphy, Tony Campbell and who?

Answer: Brad Lohaus

They lost to Seattle 106-94.
Source: Author Da_Kid_Gurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Timberwolves [1] Very Difficult
2. NBA Alumni 8 : Timberwolves Average
3. Teams In The NBA Average
4. Team Nicknames Very Easy
5. NBA Franchise Names Very Easy
6. NBA Jersey Colors Average
7. Home Court Advantage 2000-01 Average
8. NBA Arenas in 2006 Average
9. NBA Championship Franchises Easier
10. LA Lakers and LA Clippers Average
11. NBA Home Courts 2002-03 Average
12. NBA Arenas 2006-07 Average

6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us