FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Alumni 8  Timberwolves
Quiz about NBA Alumni 8  Timberwolves

NBA Alumni 8 : Timberwolves Trivia Quiz


This quiz is about players from once on the Minnesota Timberwolves and the schools they went to. I will give you the player and you will tell me what school. Good luck.

A multiple-choice quiz by yourmomma711. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Minnesota Timberwolves

Author
yourmomma711
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
260,708
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
756
- -
Question 1 of 10
1. Rick Davis once attended what school? Hint


Question 2 of 10
2. Mark Blount went to which university? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these schools is Randy Foye from? Hint


Question 4 of 10
4. Sam Cassell is from which school? Hint


Question 5 of 10
5. Latrell Sprewell is an alumni of what school? Hint


Question 6 of 10
6. Wally Szczerbiak attended which university? Hint


Question 7 of 10
7. What school did Christian Laettner once go to? Hint


Question 8 of 10
8. Which school did Tony Campbell play for? Hint


Question 9 of 10
9. Doug West went to which of these schools? Hint


Question 10 of 10
10. Kevin Garnett went to which school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 72: 9/10
Jun 05 2024 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Rick Davis once attended what school?

Answer: Iowa

He was taken by the Charlotte Hornets in the 1998 NBA draft.
2. Mark Blount went to which university?

Answer: Pittsburgh

Mark was the 56th pick of the 1997 draft. He was taken by the Supersonics.
3. Which of these schools is Randy Foye from?

Answer: Villanova

Randy was named to the 2006-07 All-Rookie team.
4. Sam Cassell is from which school?

Answer: Florida State

Sam Cassell was named to the NBA All Star team for the first time in 2003.
5. Latrell Sprewell is an alumni of what school?

Answer: Alabama

He was the 24th pick of the 1992 draft.
6. Wally Szczerbiak attended which university?

Answer: Miami

Wally was the 6th overall pick in the 1999 draft by Minnesota.
7. What school did Christian Laettner once go to?

Answer: Duke

Christian was named to the All-Rookie team for the 1992-93 season and was an all-star in the 1996-97 season.
8. Which school did Tony Campbell play for?

Answer: Ohio State

Tony led the Timberwolves in scoring in the 1989-90 season, the T-Wolves' first year of existence.
9. Doug West went to which of these schools?

Answer: Villanova

Doug was the 11th pick of the second round by the Timberwolves.
10. Kevin Garnett went to which school?

Answer: He did not attend college

Kevin was the 5th pick of the 1995 draft out of Farragut Academy in Chicago.
Source: Author yourmomma711

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Timberwolves [1] Very Difficult
2. Teams In The NBA Average
3. Team Nicknames Very Easy
4. NBA Franchise Names Very Easy
5. NBA Jersey Colors Average
6. Home Court Advantage 2000-01 Average
7. NBA Arenas in 2006 Average
8. NBA Championship Franchises Easier
9. LA Lakers and LA Clippers Average
10. NBA Home Courts 2002-03 Average
11. NBA Arenas 2006-07 Average
12. NBA at 75: The Teams Very Easy

6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us