FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Where Did I Go to School
Quiz about Where Did I Go to School

Where Did I Go to School? Trivia Quiz


How well do you know where people went to school?

A multiple-choice quiz by theohiosteelerfan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
102,296
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
1566
- -
Question 1 of 15
1. What school did the once Milwaukee Buck Shawn Respert attend? Hint


Question 2 of 15
2. What Big East school did Constatine Popa attend? Hint


Question 3 of 15
3. Lou Roe was the leading scorer for what team? Hint


Question 4 of 15
4. The often in trouble Latrell Sprewell attended what University? Hint


Question 5 of 15
5. The Knicks Kurt Thomas attended what school? Hint


Question 6 of 15
6. The journeyman Brian Shaw attended which school? Hint


Question 7 of 15
7. What school did Steve Nash attend? Hint


Question 8 of 15
8. What school did the Mavericks Michael Finley attend? Hint


Question 9 of 15
9. Kerry Kittles was the leading scorer for which school? Hint


Question 10 of 15
10. What school did Charles Smith attend? Hint


Question 11 of 15
11. What school did the center Erick Dampier attend? Hint


Question 12 of 15
12. What school did Monty Williams attend? Hint


Question 13 of 15
13. What school did Bob Sura attend? Hint


Question 14 of 15
14. What school did Jason Kidd attend? Hint


Question 15 of 15
15. What school did the 2002 T-Wolve journeyman Kendal Gill attend? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What school did the once Milwaukee Buck Shawn Respert attend?

Answer: Michigan St.

He was my favorite Spartan that could never get started in the pro's.
2. What Big East school did Constatine Popa attend?

Answer: Miami (Fla)

He was the center for Miami way back in the day. He had a bit of international flavor.
3. Lou Roe was the leading scorer for what team?

Answer: UMass

He was apart of a good UMass team that just couldn't get it done in the tourney.
4. The often in trouble Latrell Sprewell attended what University?

Answer: Alabama

He was teamates with Robert Horry at bama' and seems to not be able to keep himself out of trouble in the NBA.
5. The Knicks Kurt Thomas attended what school?

Answer: TCU

Kurt lead the nation in scoring his final year of college.
6. The journeyman Brian Shaw attended which school?

Answer: Santa Barbara

Only a true sports fan would know this. Shaw has been everywhere from LA to Orlando. Regardless of the location, he still popped a three in your face.
7. What school did Steve Nash attend?

Answer: Santa Clara

Steve is actually from Canada. He was apart of an internationally heavy Mav's team, then later traded to Phoenix.
8. What school did the Mavericks Michael Finley attend?

Answer: Wisconsin

This is the same university that produced Ron Dayne and Michael Bennett. He finally found success in Dallas.
9. Kerry Kittles was the leading scorer for which school?

Answer: Villanova

Kittles was a great college player and is making a nice little career in New Jersey.
10. What school did Charles Smith attend?

Answer: Pittsburgh

He played along side Jerome Lane and Shawn Miller at Pitt and later was a journey man in the NBA most knowlingly playing for the Knicks.
11. What school did the center Erick Dampier attend?

Answer: Mississippi St.

He finally got his chance to shine in Golden State. His pro career never lived up to his college hype.
12. What school did Monty Williams attend?

Answer: Notre Dame

A role player with Orlando alongside fellow Irishman Pat Garrity.
13. What school did Bob Sura attend?

Answer: Florida St.

Sura attended the same school but at a different time as the Knicks Charlie Ward and Bucks Sam Cassell (who were teamates together).
14. What school did Jason Kidd attend?

Answer: California

He left school after his sophmore year and is one of the best all around players. New Jersey sure made out in trading Stephon Marbury for him.
15. What school did the 2002 T-Wolve journeyman Kendal Gill attend?

Answer: Illinois

Gill played with Nick Anderson at Illinois.
Source: Author theohiosteelerfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us