FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cream Episode
Quiz about Cream Episode

'Cream' Episode Trivia Quiz


When the chips are down and the cards are dealt, a player's true loyalties are exposed. Max learns a hard lesson about Ethics and Economics. Here are 15 questions about the fourth episode of 'Dark Angel'.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,399
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
461
- -
Question 1 of 20
1. In the very beginning of this episode who is responsible for having Alina kidnapped? Hint


Question 2 of 20
2. What newspaper did Logan and Nathan work together on? Hint


Question 3 of 20
3. What color was the balloon Max remembers from a drill back at Manticore? Hint


Question 4 of 20
4. Which X5 goes and gets the balloon? Hint


Question 5 of 20
5. What present did Max get Logan? Hint


Question 6 of 20
6. What does Logan give Matt? Hint


Question 7 of 20
7. How does Max distract the guard from the Municipal City Hall? Hint


Question 8 of 20
8. Who discovered Nathan Herrero was missing? Hint


Question 9 of 20
9. What does Logan give Max for her birthday? Hint


Question 10 of 20
10. Why doesn't Max accept Logan's gift? Hint


Question 11 of 20
11. How long does Sketchy have to recover the money he lost? Hint


Question 12 of 20
12. What does Max tell Logan she excelled in as a child? Hint


Question 13 of 20
13. Who killed Nathan Herrero? Hint


Question 14 of 20
14. How much money do Max and Original Cindy win at roulette? Hint


Question 15 of 20
15. What is Max's last hand in the poker game? Hint


Question 16 of 20
16. How much did Max and Original Cindy win? Hint


Question 17 of 20
17. What does Max leave Alina with? Hint


Question 18 of 20
18. What is the only thing necessary for the triumph of evil? Hint


Question 19 of 20
19. What does C.R.E.A.M. stand for? Hint


Question 20 of 20
20. Which day did Max pick for her birthday?

Answer: (Not a date or day of the week)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the very beginning of this episode who is responsible for having Alina kidnapped?

Answer: Logan Cale

Logan has Alina kidnapped so he can talk to her about her search for her father without revealing his own identity.
2. What newspaper did Logan and Nathan work together on?

Answer: Pacific Free Press

Logan worked with Nathan Herrero on the Pacific Free Press just before he disappeared.
3. What color was the balloon Max remembers from a drill back at Manticore?

Answer: Red

During a training drill Max sees a red balloon caught in tree.
4. Which X5 goes and gets the balloon?

Answer: Zack

Zack climbed up the tree, brought the balloon down, and gave it to Max. He also punched their CO when he yelled at Max to give up the balloon.
5. What present did Max get Logan?

Answer: A grapefruit

She bought it at the Fremont Market, where she also saw some chickens.
6. What does Logan give Matt?

Answer: A Gameboy

Logan gives Matt a Gameboy for his kid in exchange for some information on Nathan Herrero.
7. How does Max distract the guard from the Municipal City Hall?

Answer: Floods the bathroom

She plugs up the sink with a towel and turns on the faucet.
8. Who discovered Nathan Herrero was missing?

Answer: Rebecca, his housekeeper

In Herrero's file is the interview with Rebecca Cuthrell, Nathan's housekeeper who discovered him missing.
9. What does Logan give Max for her birthday?

Answer: A gun

Logan gives her a gun, but she refuses it saying 'Not to sound ungrateful or anything but I don't do guns.'
10. Why doesn't Max accept Logan's gift?

Answer: Just a rule

'A genetically enhanced killing machine squeamish about guns?' Logan asks her and she replies, 'Just a rule,' as she remembers Eva being shot by Lydecker during the escape.
11. How long does Sketchy have to recover the money he lost?

Answer: 36 hours

Sketchy has 36 hours to come up with {$15,000} or he is going to end up like his clothes (smoking remains).
12. What does Max tell Logan she excelled in as a child?

Answer: Telecommunications

'Voice activated parabolic mike, with a high-gain noise filter, Lithium powered RF transmitter, broadcasting at what, 400MB... I excelled in telecommunications as a child.'
13. Who killed Nathan Herrero?

Answer: Alina

14. How much money do Max and Original Cindy win at roulette?

Answer: $3,000

Sketchy needed {$15,000} before 9pm. After almost two hours gambling Original Cindy and Max had won only {$3,000} playing roulette.
15. What is Max's last hand in the poker game?

Answer: Straight flush

'Your hearts in an organ bin baby.' Max taunts as she lays out a straight flush of hearts.
16. How much did Max and Original Cindy win?

Answer: $15,234 + gold watch and St. Anthony Medal

17. What does Max leave Alina with?

Answer: Her hate

When Max asks Alina why she sold out her own father Alina tells her it was because she hated him and she was offered money. So Max kicks Alina's payment off the train and tells her '... well there goes one of your reasons, and you always have your hate.'
18. What is the only thing necessary for the triumph of evil?

Answer: A good man to do nothing

The only thing necessary for the triumph of evil... is for a good man to do nothing.
19. What does C.R.E.A.M. stand for?

Answer: Cash Rules Everything Around Me

20. Which day did Max pick for her birthday?

Answer: yesterday

'Maybe I should pick a birthday,' Max mused, 'Just to have something to celebrate in this short brutal life. How about April fools? No, my life's enough of a joke as it is. Yesterday, born yesterday. And the best thing about it is I have a whole year not to worry about it.'
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us