FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line Games
Quiz about Whose Line Games

Whose Line Games Trivia Quiz


Do you think you know your "Whose Line" games? We'll see if you can answer these "Questions Only."

A multiple-choice quiz by gotenks6. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
gotenks6
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
235,836
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
392
- -
Question 1 of 10
1. What game has four players, one who starts the scene, and the other three enter the scene one at a time, and exit one at a time in reverse order? Hint


Question 2 of 10
2. What game has four players, coming out one at a time, using costumes or props which the players use to make puns or jokes? Hint


Question 3 of 10
3. What game has players turn average cliches into sexual innuendos, and always has Colin, Ryan, and Brad? Hint


Question 4 of 10
4. What game has three to four players, one or two of them making up a song according to the title and genre that the other two players provide? Hint


Question 5 of 10
5. What game has all four players singing, usually at the end of the end of the show, and is known as "Everyone's favorite game?" Hint


Question 6 of 10
6. The game where players cannot use a letter of the alphabet, and must replace it with another letter, is 90-Second Alphabet.


Question 7 of 10
7. Which game has two versions, one where Colin mimes a scene and Ryan has a microphone, and the other with Colin and Ryan performing a scene with two audience members holding microphones? Hint


Question 8 of 10
8. What game has all four players, split into two teams of two, a member of each going into the center at a time, only speaking in questions, and having to use a different voice each time they come out? Hint


Question 9 of 10
9. Which game features two players singing the theme song of a sitcom about an unlikely pair of people, while Colin and Ryan act like those people? Hint


Question 10 of 10
10. Wayne Brady, sometimes with Brad/Chip/Jeff, sings to audience members or celebrities in what game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 9/10
May 16 2024 : Guest 173: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What game has four players, one who starts the scene, and the other three enter the scene one at a time, and exit one at a time in reverse order?

Answer: Superheroes

In one episode, Brad Sherwood played Captain Morgan, and his ship was sinking. This was the first time the crisis was not resolved.
2. What game has four players, coming out one at a time, using costumes or props which the players use to make puns or jokes?

Answer: Hats/Dating Service Video

One time, Colin put on a pilot's hat, and said "Help. They're making me do 'Hats' again. I want to go home."
3. What game has players turn average cliches into sexual innuendos, and always has Colin, Ryan, and Brad?

Answer: If You Know What I Mean

Brad and Ryan usually use all the good euphemisms, so when Colin tries to say one, they don't know what he means.
4. What game has three to four players, one or two of them making up a song according to the title and genre that the other two players provide?

Answer: Greatest Hits

Once or twice, Colin would jump in and dance with Wayne while he was singing.
5. What game has all four players singing, usually at the end of the end of the show, and is known as "Everyone's favorite game?"

Answer: Hoedown

The best was the Backstreet Boys Hoedown, when Ryan sang "A lot of people think they're the best ones in the land, but the Backstreet Boys aren't my kind of band. A lot of people think that they are heaven-sent, but your not a band unless you play an instrument!"
6. The game where players cannot use a letter of the alphabet, and must replace it with another letter, is 90-Second Alphabet.

Answer: false

In one game, no one could use the letter "G," and had to replace it with the letter "P" during the scene, Colin asks if anyone wants soda gog.
7. Which game has two versions, one where Colin mimes a scene and Ryan has a microphone, and the other with Colin and Ryan performing a scene with two audience members holding microphones?

Answer: Sound Effects

Drew always complained that Ryan got too much spit on the microphone.
8. What game has all four players, split into two teams of two, a member of each going into the center at a time, only speaking in questions, and having to use a different voice each time they come out?

Answer: Questionable Impressions

Colin does a "Masterful" impression of Craig T. Nelson.
9. Which game features two players singing the theme song of a sitcom about an unlikely pair of people, while Colin and Ryan act like those people?

Answer: Title Sequence

In one episode, the audience suggested Bill Cosby and Hitler. However, they were told that they were not allowed to make fun of Hitler, and they were forced to pick something else. Drew and the cast rebelled by turning it into a running gag. During Hoedown, Ryan sings "Our director, he really is the boss
For yelling and screaming he's never at a loss
He's the meanest guy that you will ever see. He should sprout a mustache, and move to Germany."
10. Wayne Brady, sometimes with Brad/Chip/Jeff, sings to audience members or celebrities in what game?

Answer: Song Styles

Richard Simmons, Whoopi Goldberg, Jerry Springer, David Hasslhoff, Lassie, Hugh Hefner, a Miss America contestant, Florence Henderson, the Loyola Marymount University cheerleaders, and Santa Claus have all been sung to. In addition, Robin Williams sang with Wayne to an audince member.
Source: Author gotenks6

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us