FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrities Nicknames
Quiz about Celebrities Nicknames

Celebrities' Nicknames Trivia Quiz


In their early years, some very famous movie stars had some very cruel nicknames. Find out which nickname belonged to whom.

A multiple-choice quiz by al pacino. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Birth and Stage Name

Author
al pacino
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,000
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2175
Last 3 plays: Guest 209 (7/10), jeremygilbert (2/10), cardsfan_027 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Bobby Milk' Hint


Question 2 of 10
2. 'Storky' Hint


Question 3 of 10
3. 'The Dude' Hint


Question 4 of 10
4. 'The Wall' Hint


Question 5 of 10
5. 'Flounder Mouth' Hint


Question 6 of 10
6. 'Fish Lips' Hint


Question 7 of 10
7. 'Skeletor' Hint


Question 8 of 10
8. 'Olive Oil' Hint


Question 9 of 10
9. 'Whoopie Cushion' Hint


Question 10 of 10
10. 'Leonardo Retardo'

Answer: ('Titanic')

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 209: 7/10
Mar 29 2024 : jeremygilbert: 2/10
Mar 03 2024 : cardsfan_027: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Bobby Milk'

Answer: Robert de Niro

Robert De Niro's pale skin earned him the nickname 'Bobby Milk' in his Greenwich Village neighbourhood.
2. 'Storky'

Answer: Nicole Kidman

Nicole Kidman was named 'Storky' because of her height.
3. 'The Dude'

Answer: Al Pacino

Pacino's Granny always changed his clothes even when the've been slightly scuffed or stained, so he never had dirty clothes. That earned him the name of 'The Dude'.
4. 'The Wall'

Answer: Keanu Reeves

Keanu Reeves' blank stare made him 'The Wall'.
5. 'Flounder Mouth'

Answer: Julianna Margulies

I think it's quite obvious why she got that nickname :-)
6. 'Fish Lips'

Answer: Denise Richards

The cruelty of her schoolyard tormentors is shown by that nickname.
7. 'Skeletor'

Answer: Cameron Diaz

This beautiful girl was tortured at school before she bloomed into bombshell. She was so skinny that she looked like a skeleton!
8. 'Olive Oil'

Answer: Gisele BŁndchen

That name was obviously given to her because of her skin's color.
9. 'Whoopie Cushion'

Answer: Whoopie Goldberg

Whoopi Goldberg, born Caryn Johnson, was called 'Whoopi Cushion' as a kid because of her constant flatulence.
10. 'Leonardo Retardo'

Answer: Leonardo Di Caprio

Leonardo DiCaprio was nicknamed 'Leonardo Retardo' because of his habit of cheating off classmates' papers.
Source: Author al pacino

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ballykissangel before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us