FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Scarletts Children
Quiz about Scarletts Children

Scarlett's Children Trivia Quiz


This quiz also includes some questions about Scarlett's fourth child, born in the sequel by Alexandra Ripley.

A multiple-choice quiz by mrsoliverwood. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors L-P
  8. »
  9. Margaret Mitchell

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,617
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1416
Last 3 plays: Guest 94 (3/10), Guest 73 (9/10), elon78 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is Wade's father? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Ella's father? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Bonnie's father? Hint


Question 4 of 10
4. What is Wade's full name? Hint


Question 5 of 10
5. What is Ella's full name? Hint


Question 6 of 10
6. What is Bonnie's full name? Hint


Question 7 of 10
7. What does Wade stand to inherit from his mother and father? Hint


Question 8 of 10
8. What will Ella inherit from her father? (according to GWTW) Hint


Question 9 of 10
9. Who is Cat's father? Hint


Question 10 of 10
10. What is Cat's full name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 16 2024 : Guest 94: 3/10
Feb 12 2024 : Guest 73: 9/10
Jan 20 2024 : elon78: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Wade's father?

Answer: Charles Hamilton

Unfortunately, he didn't live to see his only child. He died during the war.
2. Who is Ella's father?

Answer: Frank Kennedy

The first daughter of Scarlett. The only child she and Frank have together.
3. Who is Bonnie's father?

Answer: Rhett Butler

The first child of Rhett and Scarlett. Real name - Eugenie Victoria, nicknamed Bonnie Blue because of the colour of her eyes.
4. What is Wade's full name?

Answer: Wade Hampton Hamilton

Wade Hampton, named for his father's general.
5. What is Ella's full name?

Answer: Ella Lorena Kennedy

Ella is a form of Scarlett's mother's name, and Lorena is from a song that Scarlett heard at the bazaar.
6. What is Bonnie's full name?

Answer: Eugenie Victoria Butler

Eyes as bright as the bonnie blue flag! Her real name is in fact Eugenie Victoria, so thus that is her full name.
7. What does Wade stand to inherit from his mother and father?

Answer: The warehouse and the house on Peachtree

Technically, as Scarlett no longer owns the mills, he cannot inherit them.
8. What will Ella inherit from her father? (according to GWTW)

Answer: The store

Only the store, as Frank didn't really own the house on Peachtree where he lived.
9. Who is Cat's father?

Answer: Rhett Butler

Rhett doesn't even know about her until the end of the book! She was born on Halloween, which makes the town very wary of her. Thanks to LoveRCrowe for pointing out Cat's name was spelt wrong!
10. What is Cat's full name?

Answer: Katie Colum O'Hara

Her nickname is Kitty Kat, because she has inherited Scarlett's piercing cat-like green eyes. Colum is from her cousin, the local priest.
Source: Author mrsoliverwood

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us