FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chick Flicks Movie Couples
Quiz about Chick Flicks Movie Couples

Chick Flicks: Movie Couples Trivia Quiz


Following are 10 questions about couples in movies sometimes (most of the time?) considered 'chick flicks' -- popular with the ladies. I'll offer the names of the movie's main couple, you supply the movie title.

A multiple-choice quiz by ravenskye. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Chick Flicks

Author
ravenskye
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
33,442
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
3 / 10
Plays
2183
Last 3 plays: Guest 199 (0/10), Guest 24 (4/10), angostura (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Couple: Francesca Johnson and Robert Kincaid. Chick Flick ?

Answer: (Four Words)
Question 2 of 10
2. Couple: Holger Brandt and Anita Hoffman. Chick Flick ? Hint


Question 3 of 10
3. Couple: Rachel Marron and Frank Farmer. Chick Flick ?

Answer: (Two Words - first word 'the')
Question 4 of 10
4. The couple: Claire Gregory and Mike Keegan. Chick Flick ? Hint


Question 5 of 10
5. Couple: Julian Kay and Michelle. Chick Flick ?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 10
6. Couple: Hal Carter and Madge Owens. Chick Flick ? Hint


Question 7 of 10
7. Couple: John Book and Rachel Lapp. Chick Flick ?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Couple: Paula Alquist and Gregory Anton. Chick Flick ? Hint


Question 9 of 10
9. Couple: Vivian Ward and Edward Lewis. Chick Flick ?

Answer: (Two Words)
Question 10 of 10
10. Couple: Pauline Parker and Juliet Hulme. Chick Flick ? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 199: 0/10
May 14 2024 : Guest 24: 4/10
Apr 30 2024 : angostura: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Couple: Francesca Johnson and Robert Kincaid. Chick Flick ?

Answer: Bridges of Madison County

The movie starred Meryl Streep and Clint Eastwood. It was released in 1995.
2. Couple: Holger Brandt and Anita Hoffman. Chick Flick ?

Answer: 'Intermezzo'

Intermezzo (1939) starred Leslie Howard (Gone with the Wind) and Ingrid Bergman (Casablanca).
3. Couple: Rachel Marron and Frank Farmer. Chick Flick ?

Answer: The Bodyguard

'The Bodyguard' starred Whitney Houston and Kevin Costner. It was released in 1992.
4. The couple: Claire Gregory and Mike Keegan. Chick Flick ?

Answer: 'Someone to Watch Over Me'

'Someone to Watch Over Me' starred Mimi Rogers and Tom Berenger and was released in 1987.
5. Couple: Julian Kay and Michelle. Chick Flick ?

Answer: American Gigolo

The movie, released in 1980, starred Richard Gere and Lauren Hutton.
6. Couple: Hal Carter and Madge Owens. Chick Flick ?

Answer: 'Picnic'

'Picnic' (1955) starred William Holden and Kim Novak.
7. Couple: John Book and Rachel Lapp. Chick Flick ?

Answer: Witness

Released in 1985, 'Witness' starred Harrison Ford and Kelly McGillis.
8. Couple: Paula Alquist and Gregory Anton. Chick Flick ?

Answer: 'Gaslight'

'Gaslight' (1944) starred Charles Boyer and Ingrid Bergman.
9. Couple: Vivian Ward and Edward Lewis. Chick Flick ?

Answer: Pretty Woman

'Pretty Woman' (1990) starred Richard Gere and Julia Roberts.
10. Couple: Pauline Parker and Juliet Hulme. Chick Flick ?

Answer: 'Heavenly Creatures'

The movie, from 1994, starred Melanie Lynskey and Kate Winslet.
Source: Author ravenskye

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us