FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Something in Common Action Quotes
Quiz about Something in Common Action Quotes

Something in Common: Action Quotes Quiz


These are quotes from various action films. Pay close attention to the quotes, because the last question will ask what they all have in common. I will give you the quote and the year the movie came out.

A multiple-choice quiz by juniperpearl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Bonds and Acrostics

Author
juniperpearl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
270,442
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1570
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 101 (9/10), Guest 91 (10/10), emmal2000uk (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. An out of town cop come to investigate a murder, and two cops are ordered to follow him. They have the following conversation one night: "Wow. You know it says here that by the time the average American is fifty, he has five pounds of undigested meat in his bowels." "Why are you telling me this? What makes you think I have any interest in that at all?" "Well, you eat a lot of red meat." (1984) Hint


Question 2 of 10
2. Two unlikely cops are teamed up and uncover a drug smuggling operation in this movie, and when they are first partnered up, they exchange the following dialogue: "God hates me. That's what it is." "Hate him back; it works for me." (1987) Hint


Question 3 of 10
3. A cop is going to visit his wife for the holidays and is conversing with his limo driver: "So, why didn't you come with her man? What's up?" "'Cause I'm a New York cop. I got a six-month backlog on New York scumbags I'm still trying to put behind bars. I can't just pick up and go that easy." (1988) Hint


Question 4 of 10
4. The future leader of the world gets yelled at by his mom after rescuing her from an insane asylum. He then starts crying and his cyborg from the future sent to protect him asks "What's wrong with your eyes." (1991) Hint


Question 5 of 10
5. This film is filled with plenty of chases and highway fun and when the main character finds something that could cause a problem he states: "Harry, there's enough C-4 on this thing to put a hole in the world." (1994) Hint


Question 6 of 10
6. The only man to escape Alcatraz gives a bio-chemist for the FBI valuable information on where to find government secrets and at the end when the chemist goes to find them he asks his wife the following: "Honey? Uh..You wanna know who really killed JFK?" (1996) Hint


Question 7 of 10
7. An L.A.P.D. cop gets a babysitting job for the FBI when an out of the country cop comes to help a kidnapping case. Before the incident, the kidnapped sings: "Oh, when you walk by every night, talking sweet and looking fine, I get kinda hectic inside." (1998) Hint


Question 8 of 10
8. A software engineer finds his world is not all he thinks it is, but when seeing a place he knows all too well, mutters the following: "I used to eat there. Really good noodles." (1999). Hint


Question 9 of 10
9. This high action sword fighting movie has a woman seeking revenge. When first starting her journey she has a slight problem and tells herself: "Now wiggle your big toe." (2003) Hint


Question 10 of 10
10. Fill in the blank, "Under Siege" (1992) and "Passenger 57" (1992) take place on/in a particular _______________. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 02 2024 : Guest 101: 9/10
Feb 24 2024 : Guest 91: 10/10
Feb 23 2024 : emmal2000uk: 10/10
Feb 22 2024 : Guest 173: 10/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 9/10
Jan 15 2024 : Guest 68: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. An out of town cop come to investigate a murder, and two cops are ordered to follow him. They have the following conversation one night: "Wow. You know it says here that by the time the average American is fifty, he has five pounds of undigested meat in his bowels." "Why are you telling me this? What makes you think I have any interest in that at all?" "Well, you eat a lot of red meat." (1984)

Answer: Beverly Hills Cop

Axel Foley comes out to Beverly Hills to investigate the murder of his friend. While out there, he gets into trouble and the police department feels the need to send out two detectives, Taggard and Billy to tail Foley. The two are watching the hotel where Foley is staying and Billy is reading some information to Taggard about red meat.
2. Two unlikely cops are teamed up and uncover a drug smuggling operation in this movie, and when they are first partnered up, they exchange the following dialogue: "God hates me. That's what it is." "Hate him back; it works for me." (1987)

Answer: Lethal Weapon

Roger Murtaugh is teamed up with a suicidal Martin Riggs and as they investigate the death of Amanda Hunsaker, they find themselves in the middle of a drug operation. They are sent on their first investigation together when these words are said.
3. A cop is going to visit his wife for the holidays and is conversing with his limo driver: "So, why didn't you come with her man? What's up?" "'Cause I'm a New York cop. I got a six-month backlog on New York scumbags I'm still trying to put behind bars. I can't just pick up and go that easy." (1988)

Answer: Die Hard

John McClane is going to visit his family for the holidays when he finds himself in a hostage situation. Before he gets to his wife's office, he is talking to his limo driver about what happened between him and his wife.
4. The future leader of the world gets yelled at by his mom after rescuing her from an insane asylum. He then starts crying and his cyborg from the future sent to protect him asks "What's wrong with your eyes." (1991)

Answer: Terminator 2: Judgment Day

In the sequel to The Terminator, Arnold Schwarzenegger comes back in time to protect John Connor from the new terminator that was sent to destroy John. The terminator and John just went to get his mom out of the asylum and the new terminator found them there.
5. This film is filled with plenty of chases and highway fun and when the main character finds something that could cause a problem he states: "Harry, there's enough C-4 on this thing to put a hole in the world." (1994)

Answer: Speed

Officer Jack Traven has to save people trapped on a bus that will explode if it goes about 50 miles per hour. When this quote is said, Jack is talking to his partner Harry about the bomb he found underneath the bus.
6. The only man to escape Alcatraz gives a bio-chemist for the FBI valuable information on where to find government secrets and at the end when the chemist goes to find them he asks his wife the following: "Honey? Uh..You wanna know who really killed JFK?" (1996)

Answer: The Rock

Stanley Goodspeed finds himself in a dangerous situation when the FBI orders him to go to Alcatraz and disarm several bombs on the island. An ex-con, John Mason, the only man to escape, is also ordered to help the FBI team get on the island undiscovered. John Mason tells Goodspeed where he hid the secrets he found, and the quote is said when Goodspeed and his wife find them at the end of the film.
7. An L.A.P.D. cop gets a babysitting job for the FBI when an out of the country cop comes to help a kidnapping case. Before the incident, the kidnapped sings: "Oh, when you walk by every night, talking sweet and looking fine, I get kinda hectic inside." (1998)

Answer: Rush Hour

Detective James Carter gets an assignment from the FBI to watch Chief Inspector Lee with the Hong Kong Police. Before Consul Han's daughter is kidnapped, she is on her way to school when she sings this Mariah Carey's song for her drivers.
8. A software engineer finds his world is not all he thinks it is, but when seeing a place he knows all too well, mutters the following: "I used to eat there. Really good noodles." (1999).

Answer: The Matrix

Thomas Anderson or Neo, finds he is living in the Matrix, and is rescued by a man named Morpheus. Once he enters the real world, Morpheus decides to take him to see the Oracle. On the way there in the Matrix, Neo notices a place where he used to eat and says this quote to Trinity.
9. This high action sword fighting movie has a woman seeking revenge. When first starting her journey she has a slight problem and tells herself: "Now wiggle your big toe." (2003)

Answer: Kill Bill Vol. 1

Beatrix Kiddo seeks revenge on her former lover and her team for beating her up, shooting her in the head, and for the loss of her child (even though we find out in the end that her daughter is still alive). After Beatrix wakes up from her coma, she is paralyzed and needs to wiggle her big toe.
10. Fill in the blank, "Under Siege" (1992) and "Passenger 57" (1992) take place on/in a particular _______________.

Answer: Mode of Transportation

All the previous quotes were said on some type of transportation.
Question 1: Taggard and Billy were in the car watching Axel's hotel.
Question 2: Riggs and Murtaugh are getting into the car when Riggs says to hate God back.
Question 3: John McClane is talking in the limo to Argyle about his wife and their problems.
Question 4: The terminator is driving the car when John starts to cry over what his mom said to him.
Question 5: Jack Traven is talking to Harry on the phone from the bus.
Question 6: Goodspeed and his wife are driving away from the church with the government secrets.
Question 7: Soo Yung, the kidnapped, is singing in the car on the way to school.
Question 8: Neo points out the restaurant to Trinity in the car on the way to see the Oracle.
Question 9: Beatrix is in the pussy wagon when she tries to wiggle her big toe.
Source: Author juniperpearl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us