FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Directed 3
Quiz about Who Directed 3

Who Directed...? (3) Trivia Quiz


Here we go again. I will give you a name of a movie and you choose the person you think directed it.

A multiple-choice quiz by lab*rat. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Bonds and Acrostics

Author
lab*rat
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
42,495
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1012
- -
Question 1 of 10
1. Who directed 'Eight Men Out'? Hint


Question 2 of 10
2. Who directed 'Being John Malkovich'? Hint


Question 3 of 10
3. Who directed 'America's Sweethearts'? Hint


Question 4 of 10
4. Who directed 'Say Anything'? Hint


Question 5 of 10
5. Who directed 'Tapeheads'? Hint


Question 6 of 10
6. Who directed 'Pushing Tin'? Hint


Question 7 of 10
7. Who directed 'The Grifters'? Hint


Question 8 of 10
8. Who directed 'Better Off Dead'? Hint


Question 9 of 10
9. Who directed 'Con Air'? Hint


Question 10 of 10
10. Which actor was in ALL of these movies?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 173: 5/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who directed 'Eight Men Out'?

Answer: John Sayles

2. Who directed 'Being John Malkovich'?

Answer: Spike Jonze

Jonze is known for directing music videos.
3. Who directed 'America's Sweethearts'?

Answer: Joe Roth

4. Who directed 'Say Anything'?

Answer: Cameron Crowe

Crowe has also directed 'Singles', 'Jerry Maguire', and 'Almost Famous'.
5. Who directed 'Tapeheads'?

Answer: Bill Fishman

6. Who directed 'Pushing Tin'?

Answer: Mike Newell

Newell also directed 'An Awfully Big Adventure'.
7. Who directed 'The Grifters'?

Answer: Stephen Frears

Fears has also directed 'Dangerous Liaisons' and 'High Fidelity'.
8. Who directed 'Better Off Dead'?

Answer: Savage Steve Holland

9. Who directed 'Con Air'?

Answer: Simon West

10. Which actor was in ALL of these movies?

Answer: John Cusack

I hope you enjoyed the quiz!
Source: Author lab*rat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us